Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου 2020
Το 5ο Nicosia Book Fest θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου 2020 στο Πάρκο Ακρόπολης.
Στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οίκοι, πολιτιστικά ιδρύματα, πανεπιστήμια, βιβλιοθήκες και άλλες οργανώσεις. Θα λειτουργήσει επίσης χώρος πώλησης μεταχειρισμένου βιβλίου, χώρος βιβλιοπαρουσιάσεων, συζητήσεων και υπογραφών από συγγραφείς, γωνιά για παιδιά, χώρος βιβλιο-ανάγνωσης και πολλά άλλα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και οι ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ θα είναι από τις 10:00 π.μ. μέχρι και τις 22:00 μ.μ. και τις δυο μέρες.
Στο Φεστιβάλ μπορείτε να συμμετέχετε μέσω της ενοικίασης του δικού σας περιπτέρου. Για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ όπως μας αποστείλετε συμπληρωμένο το έντυπο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 20η Ιουνίου 2020.
O χάρτης του Φεστιβάλ (πάνω) αποεικονίζει τα προς ενοικίαση περίπτερα. Παρακαλώ δείτε προσεκτικά τον χάρτη του Φεστιβάλ προτού επιλέξετε περίπτερο (σκηνές παρουσιάσεων, παιδότοπος, χώρος εστίασης κτλ). Δηλώστε τον αριθμό του περιπτέρου που επιθυμείτε. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Για να διασφαλίσετε ότι το περίπτερο που επιθυμείτε είναι διαθέσιμο, πέραν από το συμπληρωμένο έντυπο «Δήλωση Συμμετοχής» που θα αποστείλετε μέσω email (nicosiabookfestival@gmail.com),επιβεβαιώστε την κράτηση του περίπτερού σας επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 99598466.
Προς αποφυγή οποιωνδήποτε παρεξηγήσεων, για να ισχύει η κράτηση, θα πρέπει να εξοφληθεί το κόστος του περιπτέρου πριν από τη διεξαγωγή του φεστιβάλ. Ωστόσο, για την πληρωμή του περιπτέρου θα κοινοποιηθεί η διαδικασία σε μεταγενέστερο στάδιο. Δεν χρειάζεται να γίνει καμία πληρωμή με τη δήλωση του περιπτέρου στο παρόν στάδιο.
Όσοι οργανισμοί επιθυμούν να φιλοξενήσουν συγγραφείς ή να διοργανώσουν κάποια παρουσίαση/παράσταση, θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεση τους μέχρι τις 20 Ιουνίου, για να εξεταστεί από την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ, χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε δέσμευση ότι θα συμπεριληφθεί στο τελικό πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο nicosiabookfestival@gmail.com ή στο τηλέφωνο 22432111.
Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τη Δήλωση Συμμετοχής και την αποστείλετε στο email: nicosiabookfestival@gmail.com ή στο Fax 22432112.
Σχετικά

Βραδιές Πολιτισμού στην Αραδίππου: Ολόκληρο το πρόγραμμα
Και φέτος το καλοκαίρι μας θα γεμίσει μουσική, θέατρο, παιδικά φεστιβάλ, προβολές, χορό και συγκινήσεις!

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί