Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2020
Ο Δήμος Λεμεσού και το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ Δημοτικό Θέατρο, συνεχίζουν να στηρίζουν καλλιτέχνες και εργαζόμενους, προσφέροντας μια μοναδική πολιτιστική πρόταση ψυχαγωγίας στο κοινό.
Μετά τις επιτυχημένες διαδικτυακές παρουσιάσεις τον περασμένο Απρίλιο, το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ Θέατρο «ανοίγει» την αυλή του και ετοιμάζεται να χαρίσει στο κοινό μαγευτικές βραδιές τέχνης, έκφρασης, δημιουργίας και απρόσμενα καλλιτεχνικά δρώμενα!
Τηρώντας τις αποστάσεις ασφάλειας και όλους τους κανόνες υγιεινής, το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ μετατρέπει τον χώρο στάθμευσης πίσω από το Θέατρο, σε μια ατμοσφαιρική αυλή, σκεπασμένη από τον έναστρο ουρανό, η οποία θα φιλοξενεί γύρω στους 100 θεατές με τιμή εισόδου €5 ανά άτομο.
Με τη βεβαιότητα ότι το κοινό θα αγκαλιάσει θερμά τις μοναδικές βραδιές και προσδοκώντας στην αρωγή χορηγών, ο Δήμος Λεμεσού και το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ Θέατρο θα συνεχίσουν και το καλοκαίρι την πολιτιστική τους δράση, ώστε να στηρίξουν για μια ακόμη φορά έμπρακτα καλλιτέχνες και εργαζόμενους.
Οι καλοκαιρινές παραστάσεις «Πάμε ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ… νύχτες με φεγγάρι στην αυλή» θα αρχίσουν από τον Ιούνιο και θα διαρκέσουν μέχρι τις αρχές Αυγούστου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20:30.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πάμε ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ… νύχτες με φεγγάρι στην αυλή» - Ιούνιος – Αύγουστος 2020, θα ανακοινωθεί σύντομα.
Σημειώνεται ότι το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού θα δέχεται ιδέες και προτάσεις από καλλιτέχνες ή σχήματα, οι οποίες θα αξιολογούνται από τον διευθυντή και την καλλιτεχνική επιτροπή του θεάτρου.
Σχετικά
«Οι Περιπέτειες του Μίκυ Μάους» έρχονται Κύπρο για να ξετρελάνουν τα παιδιά
Μια νέα παιδική θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από τον θρυλικό ποντικό του κινηματογράφου
H νέα κωμωδία του Γιώργου Τσιάκκα «εδώ Λέμε SOS» θα είναι άκρως απολαυστική
Το έργο που σκηνοθετεί η Μαρίνα Βρόντη θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου
6 θεατρικές παραστάσεις του 2025 που ξεχωρίσαμε στην Κύπρο
Τι μας άφησαν πραγματικά, πού μας κέρδισαν και πού μας προβλημάτισαν οι παραστάσεις που συζητήθηκαν περισσότερο τη φετινή χρονιά
Χριστούγεννα με την ΕΘΑΛ: Θεατρικές Παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους σε Λεμεσό και Λευκωσία
Τι καλύτερο από μια έξοδο στο θέατρο για μικρούς και μεγάλους το τριήμερο των γιορτών
«Η Δούκισσα της Πλακεντίας» με την Μαρία Κίτσου στην Κύπρο
Πρόκειται για τη μυθιστορηματική ζωή της Σοφίας ντε Μαρμπουά, που έμεινε γνωστή ως η Δούκισσα της Πλακεντίας.
H Δωδέκατη νύχτα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ παρουσιάζεται ξανά στην Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ
Πρεμιέρα στις 6 Φεβρουαρίου
"Σ’ εσάς που με ακούτε" της Λούλας Αναγνωστάκη: Ανοίγει η προπώληση σήμερα
Tο έργο που σκηνοθετεί ο Θανάσης Γεωργίου ξεκινά παραστάσεις στις 23 Ιανουαρίου 2026
«Furry Tails: Ταξιδεύοντας με τα Ζώα του Κόσμου»: Μια πρωτότυπη μουσικο-αφηγηματική παράσταση από τον οργανισμό «Αθέρας»
Αυτές τις γιορτές, ετοιμαστείτε για το πιο τρελό, μουσικό ταξίδι!
Πέθανε ο Έλληνας ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Έφυγε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και σταθερά παρόντες ηθοποιούς της ελληνικής σκηνής, σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από μάχη με σοβαρή ασθένεια.
Η αθηναϊκή παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου» με την Άννα Βαγενά έρχεται Κύπρο
Η παράσταση βασίζεται στις μνήμες της σπουδαίας Μικρασιάτισσας, της Αγγελικής Παπάζογλου
“Η Μέρα που η Νίνα Σιμόν Σταμάτησε να Τραγουδά” από τη Θεατρική Ομάδα Persona
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της Συριο-λιβανέζας ηθοποιού Νταρίνα Αλ Τζουντί