Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2020
Με μότο της το «ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο θάλασσα», η νέα καμπάνια για τη διαφήμιση της Ελλάδας ως ο νούμερο ένα προορισμός γι' αυτό το καλοκαίρι, παρουσιάστηκε από την Κυβέρνηση της χώρας την Πέμπτη 4 Ιουνίου και κάνει τον γύρο των social media κερδίζοντας ήδη τις εντυπώσεις του κοινού.
Η εντυπωσιακή παραλία όπου γυρίστηκε το σποτ, έτσι όπως φαίνεται από ψηλά με την χρυσαφένια αμμουδιά να αγκαλιάζεται από τη γαλήνια θάλασσα σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε, μπορεί να παρομοιαστεί με άκρως εξωτικό προορισμό.
Ωστόσο, βρίσκεται σε σχετικά κοντινή απόσταση από την Αττική, και τα τελευταία χρόνια κερδίζει όλο και περισσότερο το κοινό που εκτιμά την ομορφιά της ανέγγιχτης από τον μαζικό τουρισμό φύσης.
Ο λόγος για την παραλία της Μεγάλης Άμμου, νοτιοδυτικά του Μαρμάρι, στη Νότια Εύβοια, ακριβώς απέναντι από το νησάκι του Μικρού Πεταλιού. Μία εκπληκτική ακρογιαλιά που κάθε χρόνο αλλάζει μορφολογία λόγω της ιδιαιτερότητάς της. Μία μεγάλη λωρίδα άμμου εισέρχεται στη θάλασσα δημιουργώντας εικόνες απίστευτου κάλλους που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη.
Τυχεροί όσοι επισκεφτούν την περιοχή και θαυμάσουν από κοντά τα κύματα της θάλασσας που δημιουργούν στο εσωτερικό της παραλίας δύο μικρές λιμνούλες. Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, ο σχηματισμός της μοιάζει περισσότερο με πέταλο.
Το βίντεο της καμπάνιας:
Πηγή: https://www.newsbeast.gr/
Σχετικά
Τα 4 νέα ξενοδοχεία που ετοιμάζονται να ανοίξουν το φετινό καλοκαίρι στην Κύπρο
Πιο κάτω παρουσιάζουμε τα 4 νέα ξενοδοχεία που αναμένουμε το φετινό καλοκαίρι σε Πάφο, Λατσί, Πρωταρά και Αγία Νάπα.
Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα σε Λακατάμια, Λατσιά και Δάλι
Η ανακοίνωση των Δήμων Λακατάμειας, Λατσιών – Γερίου και Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου
Πρώτες εικόνες από το νέο (υπέροχο) ξενοδοχείο γνωστής αλυσίδας στη Λευκωσία
Tο νέο Venetian Hotel by Leonardo Boutique, το οποίο αναμένεται να προσθέσει μια διαφορετική, πιο εκλεπτυσμένη πρόταση διαμονής στην πρωτεύουσα
Η πραγματική αξία της Cyta για την Κύπρο
Ο Chief Operating Officer της Cyta, Νίκος Μ. Στυλιανού, μιλά για την αξία που δημιουργεί ο Οργανισμός για την οικονομία, την κοινωνία και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.
Αν σκοπεύεις να κάνεις Καθαρά Δευτέρα στην ύπαιθρο, διάβασε αυτό
Η ανακοίνωση για το Τριήμερο Αποκριάς και της αργίας Καθαράς Δευτέρας
Σπουδαία διάκριση για κυπριακή παραλία
Η μοναδική κυπριακή παραλία που ξεχώρισε στην Ευρώπη φέτος
Ένας υπέροχος (πεντάστερος) προορισμός για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Το τριήμερο που δεν αφήνεις στην τύχη!
Η Cyprus Airways επαναφέρει τις απευθείας πτήσεις προς έναν υπέροχο προορισμό
H εταιρεία φέρνει ξανά κοντά την Κύπρο με μια από τις πιο ζωντανές πόλεις της Μεσογείου.
Νέα, δυναμική εποχή για το δίκτυο πρατηρίων ESSO
Συνάντηση της eWise Cyprus Ltd με ιδιοκτήτες πρατηρίων καυσίμων ESSO
Έρχονται σημαντικές αλλαγές στο Messenger
Τι σημαίνει η κατάργηση των desktop εκδόσεων για τους χρήστες