Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2020
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, στα νότια και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα δυτικά και στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και μετά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά, στα νότια και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη.
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ την Πέμπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά ή και στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο την Πέμπτη, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι το Σάββατο θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.
Σχετικά

Αχιλλέας Θεοφίλου: Πέθανε ο σπουδαίος μουσικός παραγωγός και πρώην σύζυγος της Χάρις Αλεξίου
Είχε συνεργαστεί με θρύλους του ελληνικού πενταγράμμου

Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα – Έρχεται νέα άνοδος
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Παραμυθένια διαμονή σε ένα πανέμορφο κατάλυμα στο χωριό με άρωμα παράδοσης
Ξεκούραση και χαλάρωση σε ένα μικρό χωριουδάκι 20 κατοίκων σε ένα νέο αγροτουριστικό κατάλυμα που εντυπωσιάζει

Οι 15 καλύτεροι προορισμοί για να ταξιδέψεις φέτος το καλοκαίρι
Η περίοδος των διακοπών πλησιάζει και αναρωτιόμαστε για πού θα το βάλουμε φέτος

Καλοκαιρινά ταξίδια με… κόστος: Οι αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά της Ελλάδας την τελευταία εξαετία
Αυξήσεις στις τιμές εισιτηρίων

Αυτό είναι το ομορφότερο μέρος του κόσμου σύμφωνα με το Time Out
Το Time Out, έχει συντάξει μια λίστα με τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε πότε θα δούμε το νέο επεισόδιο - reunion του Παρά Πέντε
Ο σεναριογράφος ετοιμάζει ένα επεισόδιο για τα 20 χρόνια από την πρώτη προβολή της αγαπημένης σειράς

Το ελληνικό νησί που είναι στην κορυφή των καλοκαιρινών προορισμών στην Ευρώπη για το 2025
Ένα ελληνικό νησί στο top-10 των καλοκαιρινών προορισμών για το 2025 στην Ευρώπη.

Καλοκαιρινές διακοπές με μειωμένα αεροπορικά εισιτήρια - Οι πόλεις με τη μεγαλύτερη πτώση ναύλων
Αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές και οι πρώτες έρευνες αγοράς έχουν ξεκινήσει

Αυτά είναι τα 3 γλυπτά έργα στο Πάρκο Καλλιτεχνών «Μεσόγειος» στη Λάρνακα
Τα έργα που επιλέγηκαν είναι: «Vele al Vento» της Κατερίνας Σταύρου, «Το Μπαλόνι»του Ανδρέα Καλλή και «Πρόσωπα» της Αντρούλας Αγγελίδου Αντωνιάδου.

Αυτό είναι το νούμερο 1 ελληνικό νησί για ξένους τουρίστες
Αυτό το ελληνικό νησί εξελίσσεται σε συνώνυμο του τουριστικού κορεσμού στην Ευρώπη, καθώς φιλοξενεί 6.000.000 διανυκτερεύσεις σε μία σεζόν

Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος – Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού