Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2020
Το αγαπήσατε από την πρώτη στιγμή και η σχέση αυτή με το πέρασμα των χρόνων μεγαλώνει. Φέτος το ilovestyle.com συμπληρώνει οκτώ χρόνια ζωής και το γιορτάζει μ’ έναν μεγάλο διαγωνισμό, θέλοντας να ευχαριστήσει όλες τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες του, που το έχουν αναδείξει το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου.
Με περισσότερους από 450.000 επισκέπτες και περισσότερες από 4.350.000 προβολές σελίδων κάθε μήνα, το ilovestyle.com είναι παρόν σε όλα τα μεγάλα events του νησιού, πάντοτε ενημερωμένο με τα τελευταία νέα και trends που αφορούν στη γυναίκα του σήμερα και έχει αγαπηθεί από το κυπριακό κοινό, όσο κανένα άλλο γυναικείο site.
Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κοινού, το ilovestyle.com κάνει δώρο στις αναγνώστριες και τους αναγνώστες του τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ονειρεμένους προορισμούς, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Xenos Travel, μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό που θα αναδείξει δύο νικητές.
Ο πρώτος διαγωνισμός αρχίζει στις 29 Ιουνίου 2020 και ολοκληρώνεται στις 5 Ιουλίου 2020, και το δώρο είναι ένα ταξίδι τεσσάρων διανυκτερεύσεων στο καταπράσινο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο, για δύο άτομα, αξίας €850. Ημέρα αναχώρησης 27 Αυγούστου 2020.
Ο δεύτερος διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 6 Ιουλίου 2020 μέχρι τις 12 Ιουλίου 2020 και ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για δύο άτομα, τεσσάρων διανυκτερεύσεων, στην μαγευτική Πρέβεζα, αξίας €940. Ημέρα αναχώρησης 27 Αυγούστου 2020.
Ο διαγωνισμός θα είναι προσβάσιμος από τη σελίδα του ilovestyle.com στο Facebook, όπου οι επισκέπτες θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα.
Ο πιο ωραίος, καλοκαιρινός διαγωνισμός είναι μόνο στο ilovestyle.com!
8 χρόνια καθημερινά μαζί!
Σχετικά
Οι 7 δρόμοι στο κέντρο της Λευκωσίας που θα παραμείνουν κλειστοί για 4 μήνες
Ποιοι δρόμοι κλείνουν για σκοπούς εκπόνησης κατασκευαστικών εργασιών του έργου «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία – Συμβόλαιο 23 Κέντρο Πόλης»
Αλλάζει όψη η καρδιά της Λευκωσίας – Σε νέα εποχή Λήδρας και Ονασαγόρου
"Το μεγάλο βήμα προς μια πιο ελκυστική, λειτουργική και ανθρώπινη Λευκωσία"
Το νέο σύγχρονο και λειτουργικό πάρκο στο νησί, για ατέλειωτο παιχνίδι!
Ο Δήμος Αγίας Νάπας εγκαινιάζει το νέο Χώρο Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Υγιούς Απασχόλησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σωτήρας.
Adams Beach Hotel: Ένας γιορτινός προορισμός στην καρδιά της Αγίας Νάπας
Εκεί όπου κάθε στιγμή γεμίζει χαρά, χαμόγελα και γιορτινή μαγεία
Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώνουν
Η σχέση πατέρα-γιου στην εποχή της μεγάλης συζήτησης για την τοξική αρρενωπότητα γίνεται μια συγκινητική διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώσουν.
Καιρός: Βροχές και χιόνι στο μενού - Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου