Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2020
Σε δύο περίπου εβδομάδες αναμένεται να ανοίξει το νέο εναλλακτικό πάρκο ψυχαγωγίας στο Παλιομέτοχο ARC.
Αυτό τουλάχιστον μάς ανέφεραν οι ιδιοκτήτες του χώρου, μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί τους!
Ενώ, οι ίδιοι ανήρτησαν κι ένα νέο βίντεο από τις εργασίες του project οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης.
Μάλιστα οι πληροφορίες που μας έδωσαν θα αποτελέσουν πολύ καλούς λόγους για τους οποίους τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς, θα ενθουσιαστούν:
- Θα υπάρχει πάρκο τραμπολίνων στον εσωτερικό κλιματιζομενο χώρο για ηλικίες 6+ (με πακέτα και ειδικές τιμές).
- Για παιδάκια κάτω των 5 ετών θα υπάρχουν τραμπολίνα και άλλα παιχνίδια σε εξωτερικό χώρο, όπου θα μπορούν να απασχοληθούν για όσο χρόνο θέλουν (με μόλις €5 το παιδάκι - αν και ο τιμοκατάλογος δεν έχει καθοριστεί επίσημα).
- Όσον αφορά τα Virtual Reality που θα απευθύνονται σε άτομα άνω των 12 ετών με βασικές γνώσεις της αγγλικής γλώσσας, το κόστος θα είναι 20 ευρώ ανά μηχάνημα, στο οποίο θα μπορούν να απασχοληθούν μέχρι και δύο άτομα. Για 90 λεπτά η χρέωση θα είναι 28 ευρώ.
- Στο φαγητό θα προσφέρουμε επιλογές από 5 ευρώ το άτομο για τα μικρά παιδιά και από 6.50 ευρώ μέχρι 9.50 ευρώ για τους μεγάλους με επιλογές όπως πίτσα, μπέργκερς, hot dogs, submarines, πάστα, μπριζόλες, ribs, bao buns, σαλάτες κτλ.
- Οσον αφορά τους γονείς, αυτοί θα μπορούν είτε να απασχοληθούν στα διάφορα άλλα παιχνίδια που θα έχουμε όπως τα Shuffleboard, μπιλιάρδο, βελάκια, ποδοσφαιρακι, ps4 ή στο VR ακόμα και να συμμετέχουν στα τραμπολίνα μαζί με τα παιδιά! Φυσικά αν προτιμούν μπορούν απλά να ξεκουραστούν στο εστιατόριο / καφέ μας.
- Οι γονείς και φίλους, αν επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν να καθίσουν στον 1ο όροφο μας από όπου θα μπορούν να βλέπουν από παράθυρα-βιτρίνα την εσωτερική αρένα τραμπολίνων. Στον 1ο όροφο μας θα υπάρχουν και πολλές αλλες δραστηριότητες οπου θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν όπως μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, Virtual reality, βελάκια και ps corner.
- Θα υπάρχει και η επιλογή του ισόγειου χώρου μας, όπου οι χώροι εστίασης είναι ξεχωριστοί για παιδιά και μεγάλους. Στο εσωτερικό χώρο του εστιατορίου μας θα υπάρχουν οθόνες οι οποίες θα είναι συνδεδεμένες με το χώρο των τραμπολίνων από όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε την αρενα. Επίσης θα υπάρχει και τραπέζι Shuffleboard, για παιχνίδι και χαλάρωση!
- Τέλος, στο εξωτερικό μπαρ θα προβάλλονται όλα τα κύρια αθλητικά γεγονότα.
Τι άλλο να ζητήσει λοιπόν κανείς από ένα πάρκο ψυχαγωγίας!
Σχετικά

Ο Στρόβολος ανοίγει το Δημοτικό Μέγαρο για το κοινό (λόγω ζέστης)
Ανοικτός για χρήση από το κοινό, κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου κατά την καλοκαιρινή περίοδο

Το νέο, ειδυλλιακό resort της Αγίας Νάπας είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του
Ένα premium adults-only καταφύγιο, όπου η μυκονιάτικη αρχιτεκτονική συναντά τη φυσική ομορφιά της Αγίας Νάπας.

Ανακαλύψαμε το νέο glamping spot, ένα κρυμμένο μέρος, για ήρεμη διαμονή μέσα στη φύση, με φόντο τη θάλασσα
Το απόλυτο hideaway στην Κύπρο

Αν είσαι κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου, αυτό σε αφορά!
Κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Αγίας Νάπας

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση υποτροφιών από το ENAVSMA Foundation
Νέα ημερομηνία η 1η Αυγούστου

Travel + Leisure: Tο No 1 νησί στον κόσμο και στην Ευρώπη είναι ελληνικό
Με λευκά χωριά και απέραντες αμμουδιές


Η Wizz Air επιστρέφει Ισραήλ – Οι πτήσεις για Τελ Αβίβ ξεκινούν από 8 Αυγούστου και τιμές από €39.99
Η νούμερο ένα αερογραμμή χαμηλού κόστους του Ισραήλ, επιστρέφει ένα μήνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο

Έρχεται η 1η διεθνής Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ελλάδα
Μία μοναδική εμπειρία που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Η μεγαλύτερη Legoland του κόσμου μόλις άνοιξε σε μια ασιατική χώρα
Σήμερα υπάρχουν 12 πάρκα σε όλο τον πλανήτη

H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 υπέροχους προορισμούς, με τιμές από €16.99 (μόνο για 2 μέρες)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο

Οι 155+ προορισμοί που μπορείς να ταξιδέψεις από και προς Κύπρο το φετινό καλοκαίρι
Όλα τα δρομολόγια που εκτελούνται από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου