Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

8 λόγοι που το νέο πάρκο ψυχαγωγίας, θα ενθουσιάσει γονείς και παιδιά

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του εναλλακτικού πάρκου ψυχαγωγίας - Σας δίνουμε ενδεικτικές τιμές και πακέτα

Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2020

Σε δύο περίπου εβδομάδες αναμένεται να ανοίξει το νέο εναλλακτικό πάρκο ψυχαγωγίας στο Παλιομέτοχο ARC.

Αυτό τουλάχιστον μάς ανέφεραν οι ιδιοκτήτες του χώρου, μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί τους! 

Ενώ, οι ίδιοι ανήρτησαν κι ένα νέο βίντεο από τις εργασίες του project οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης.

 

 

Μάλιστα οι πληροφορίες που μας έδωσαν θα αποτελέσουν πολύ καλούς λόγους για τους οποίους τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς, θα ενθουσιαστούν:

- Θα υπάρχει  πάρκο τραμπολίνων στον εσωτερικό κλιματιζομενο χώρο για ηλικίες 6+ (με πακέτα και ειδικές τιμές).

- Για παιδάκια κάτω των 5 ετών θα υπάρχουν τραμπολίνα και άλλα παιχνίδια σε εξωτερικό χώρο, όπου θα μπορούν να απασχοληθούν για όσο χρόνο θέλουν (με μόλις €5 το παιδάκι - αν και ο τιμοκατάλογος δεν έχει καθοριστεί επίσημα). 

- Όσον αφορά τα Virtual Reality που θα απευθύνονται σε άτομα άνω των 12 ετών με βασικές γνώσεις της αγγλικής γλώσσας, το κόστος θα είναι 20 ευρώ ανά μηχάνημα, στο οποίο θα μπορούν να απασχοληθούν μέχρι και δύο άτομα. Για 90 λεπτά η χρέωση θα είναι 28 ευρώ.

- Στο φαγητό θα προσφέρουμε επιλογές από 5 ευρώ το άτομο για τα μικρά παιδιά και από 6.50 ευρώ μέχρι 9.50 ευρώ για τους μεγάλους με επιλογές όπως πίτσα, μπέργκερς, hot dogs, submarines, πάστα, μπριζόλες, ribs, bao buns, σαλάτες κτλ.

- Οσον αφορά τους γονείς, αυτοί θα μπορούν είτε να απασχοληθούν στα διάφορα άλλα παιχνίδια που θα έχουμε όπως τα Shuffleboard, μπιλιάρδο, βελάκια, ποδοσφαιρακι, ps4 ή στο VR ακόμα και να συμμετέχουν στα τραμπολίνα μαζί με τα παιδιά! Φυσικά αν προτιμούν μπορούν απλά να ξεκουραστούν στο εστιατόριο / καφέ μας.

- Οι γονείς και φίλους, αν επιθυμούν μπορούν να επιλέξουν να καθίσουν στον 1ο όροφο μας από όπου θα μπορούν να βλέπουν από παράθυρα-βιτρίνα την εσωτερική αρένα τραμπολίνων. Στον 1ο όροφο μας θα υπάρχουν και πολλές αλλες δραστηριότητες οπου θα μπορούν να ψυχαγωγηθούν όπως μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, Virtual reality, βελάκια και ps corner. 

- Θα υπάρχει και η επιλογή του ισόγειου χώρου μας, όπου οι χώροι εστίασης είναι ξεχωριστοί για παιδιά και μεγάλους. Στο εσωτερικό χώρο του εστιατορίου μας θα υπάρχουν οθόνες οι οποίες θα είναι συνδεδεμένες με το χώρο των τραμπολίνων από όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε την αρενα. Επίσης θα υπάρχει και τραπέζι Shuffleboard, για παιχνίδι και χαλάρωση!

- Τέλος, στο εξωτερικό μπαρ θα προβάλλονται όλα τα κύρια αθλητικά γεγονότα. 

Τι άλλο να ζητήσει λοιπόν κανείς από ένα πάρκο ψυχαγωγίας! 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close