Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2020
Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΝΗ ΠΟΛΗ πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 12 Αυγούστου στην ελληνική γλώσσα τη νέα βιογραφία του πιο πολυσυζητημένου αυτή τη στιγμή ζευγαριού στον κόσμο, με τίτλο:
FINDING FREEDOM – ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΧΑΡΙ και ΜΕΓΚΑΝ και η Δημιουργία μιας Μοντέρνας Βασιλικής Οικογένειας
από τους Omid Scobie και Carolyn Durand.
Όταν τα νέα για το ειδύλλιο που είχε αρχίσει να αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν αγαπημένο Άγγλο πρίγκιπα και μια Αμερικανίδα ηθοποιό, είδαν το φως της δημοσιότητας, προκάλεσαν αμέσως το παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά και τη φρενίτιδα των διεθνών μέσων ενημέρωσης.
Όσο όμως κι αν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ συνέχισαν να προσελκύουν το ενδιαφέρον του τύπου – με τον αρραβώνα, τον γάμο και τη γέννηση του γιου τους Άρτσι, καθώς και με την αναπάντεχη απόφασή τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα– λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν την αληθινή ιστορία του Χάρι και της Μέγκαν.
Το βιβλίο FINDING FREEDOM – ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για πρώτη φορά στα χρονικά, προχωρά ένα βήμα πέρα από τα όσα γράφονται στον τύπο και αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες από την κοινή ζωή του Χάρι και της Μέγκαν, διαλύοντας τις διάφορες φήμες και παρεξηγήσεις που ακολουθούν το ζευγάρι και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού.
Ως μέλη της επίλεκτης ομάδας δημοσιογράφων που καλύπτουν τις ειδήσεις για τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια και τις δραστηριότητές της, οι Omid Scobie και Carolyn Durand έχουν παρακολουθήσει από κοντά τη ζωή του νεαρού ζευγαριού, όσο λίγοι.
Με το προνόμιο αυτής της μοναδικής πρόσβασης, αλλά και με τη συμμετοχή ανθρώπων από το στενό περιβάλλον του ζεύγους, το FINDING FREEDOM – ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σκιαγραφεί αφοπλιστικά και με ειλικρίνεια το πορτρέτο ενός ζευγαριού γεμάτου αυτοπεποίθηση, με πρωτοποριακό τρόπο σκέψης και επιρροή, το οποίο δεν φοβάται να σπάσει την παράδοση, είναι αποφασισμένο να χαράξει έναν νέο δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και που είναι αφοσιωμένο στη δημιουργία μιας ανθρωπιστικής κληρονομιάς η οποία θα κάνει ουσιαστική διαφορά στον κόσμο.
Λίγα λόγια για τους Omid Scobie και Carolyn Durand
Ο Omid Scobie είναι συγγραφέας, αρχισυντάκτης του βασιλικού ρεπορτάζ για το Harper’s Bazaar, αρθρογράφος του ABC News, τακτικός συνεργάτης του “Good Morning America” και παρουσιαστής στη διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή του ABC, “The Heir Pod.” Ο Scobie που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, αποτελεί μια έγκυρη φωνή όσον αφορά τη ζωή και τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες των νεότερων μελών της Βασιλικής Οικογένειας και έχει ισχυρή πρόσβαση στον εργασιακό κύκλο των Σάσεξ.
Η Carolyn Durand είναι βραβευμένη με Emmy παραγωγός και συγγραφέας που έχει περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες δουλεύοντας στο Λονδίνο, καλύπτοντας ειδήσεις για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Παλάτι του Κένσινγκτον, το Κλάρενς Χάουζ αλλά και μεγάλες διεθνείς εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έκανε την παραγωγή σε πολλές συνεντεύξεις με μέλη της Βασιλικής Οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου και του Πρίγκιπα Χάρι. Συνεργάζεται με τα περιοδικά O-The Oprah Magazine, Elle και άλλα αμερικανικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
«Στόχος αυτού του βιβλίου είναι να απεικονίσει τους πραγματικούς Χάρι και Μέγκαν, ένα ζευγάρι που συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω της ανθρωπιστικής και φιλανθρωπικής δράσης τους, αλλά που συχνά παρουσιάζεται με ανακρίβειες. Η προσπάθειά μας είχε ως κίνητρο την επιθυμία να δώσουμε μια ακριβή εκδοχή της πορείας τους και, επιτέλους, να παρουσιάσουμε την αλήθεια πίσω από λανθασμένες ιστορίες, οι οποίες έχουν γίνει «ευαγγέλιο» μόνο και μόνο επειδή επαναλαμβάνονται συνεχώς. Χάρη στις πηγές μας μπορέσαμε να μοιραστούμε την πραγματική ιστορία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ», αναφέρουν οι συγγραφείς.
«Ο Omid Scobie και η Carolyn Durand έχουν δημιουργήσει μια ισορροπημένη και λεπτομερή περιγραφή της ιστορίας του Πρίγκιπα Χάρι και της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν, η οποία βασίζεται στην αλήθεια και όχι σε εικασίες. Η βιογραφία τους αυτή, περιγράφει την όμορφη ιστορία αγάπης του ζευγαριού και την έντονη επιθυμία τους να βρουν έναν τρόπο για να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο», δήλωσε η Carrie Thornton, VP και διευθύντρια σύνταξης της Dey Street Books, εταιρεία του Ομίλου William Morrow της HarperCollins, η οποία και διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία για τα δικαιώματα έκδοσης του βιβλίου σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 12 Αυγούστου του 2020, παράλληλα με την έκδοσή του σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.
Σχετικά

Γιατί η Μαδρίτη είναι ο ιδανικός ευρωπαϊκός προορισμός ευεξίας το 2025
Η λίστα με τις 20 πιο ευεργετικές για την υγεία πόλεις της Ευρώπης

10 ελληνικές παραλίες που μοιάζουν βγαλμένες από τις Μαλδίβες και την Καραϊβική
Τιρκουάζ νερά, λευκή άμμος και τοπίο που μοιάζει… απίστευτα μακρινό

«Η Αόρατη Συνωμοσία», το νέο βιβλίο του Ανδρέα Χατζηκυριάκου, παρουσιάζεται στη Λάρνακα
Ποιοι και γιατί σκότωσαν τον Αμερικανό πρέσβη στη Λευκωσία το 1974

Αλλαγές στους κανόνες εισόδου για ταξιδιώτες στην Ταϊλάνδη
Από 1η Μαΐου με νέες «κάρτες άφιξης»

Η σκανδιναβική χώρα που ανακηρύχθηκε η πιο «πολιτισμικά πλούσια» χώρα της Ευρώπης
Μια μελέτη αξιολόγησε τον αριθμό των μουσείων και των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO σε όλες τις χώρες της ΕΕ

Netflix: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το φινάλε του Squid Game
Η τρίτη και τελευταία σεζόν της σειράς κυκλοφορεί στις 27 Ιουνίου

15 χρόνια Lidl Κύπρου: 15 χρόνια αφιερωμένα στην πρόοδο, την καινοτομία και τον άνθρωπο
Η Lidl Κύπρου γιόρτασε 15 χρόνια δυναμικής πορείας στη χώρα με μία εκδήλωση γεμάτη αξία, συναίσθημα και όραμα για το αύριο.

Ryanair προσφορά: Πτήσεις με έκπτωση 20% – Πετάξτε από Πάφο σε διάφορους ευρωπαϊκούς προορισμούς από €15
Κλείσε σήμερα το επόμενό σου ταξίδι

Νέα έρευνα για τις πιο ευτυχισμένες πόλεις του κόσμου – Η θέση της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Λευκωσίας
Το Institute for Quality of Life δημοσίευσε την έρευνα του σχετικά με τις πιο ευτυχισμένες πόλεις ανά τον κόσμο και, Αθήνα και Ιωάννινα βρέθηκαν στη λίστα, αλλά σε εξαιρετικά χαμηλές θέσεις

Έρχονται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Τέλος κι επίσημα το Skype - Η Microsoft τερμάτισε οριστικά τη λειτουργία του, αλλά έχει εναλλακτική
Η εταιρεία ανακοίνωσε επισήμως την κατάργηση του Skype τον Φεβρουάριο του 2025

Κλείνει ξανά το highway για εργασίες
Κλειστά από τις 8 το βράδυ τμήματα των αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας-Λεμεσού και Λευκωσίας-Λάρνακας για εργασίες - Κλειστή η συμβολή προς Λάρνακα με την κυκλοφορία να διοχετεύεται μέσω Αλάμπρας