Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας μικρός παράδεισος αναζωογόνησης και ευεξίας στο κέντρο της πόλης

Το τέλειο σκηνικό, ειδικά σχεδιασμένο για την απόλυτη χαλάρωση, ευεξία, άνεση και ηρεμία.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουλίου 2020

Όλοι χρειαζόμαστε ένα μικρό διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας άλλωστε οφείλουμε να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας. 

Τι καλύτερο λοιπόν από ένα αναζωογονητικό spa, το οποίο θα χαλαρώσει και το σώμα αλλά και το πνεύμα σου;

Aν θέλεις να απολαύσεις μια εμπειρία πραγματικά αξέχαστη και να αποκτήσεις μια επιδερμίδα νεανική όλο φρεσκάδα, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το The Spa στο γοητευτικό Alasia boutique hotel, που βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού. 

To “The Spa” του Alasia Boutique Hotel, είναι ένας κρυμμένος «ναός» ηρεμίας μέσα στην καρδιά της πόλης της Λεμεσού και αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση χαλάρωσης και ευεξίας με μεγάλη επιλογή υπηρεσιών για πρόσωπο, σώμα και μασάζ.

Με τη βοήθεια ειδικών θα επιλέξεις ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα από πολυτελείς θεραπείες με προϊόντα του βραβευμένου brand Temple Spa και θα βιώσεις μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, που θα σε αναζωογονήσει και θα σε ξεκουράσει.

Οι packages, επιλογές του "The Spa" έχουν έχουν δημιουργηθεί για αυτούς που θέλουν να αξιοποιήσουν την επίσκεψη τους στο έπακρον. Πρόκειται για ένα συνδυασμό μοναδικών υπηρεσιών.

Για παράδειγμα το Total Bliss Collection Package (€175) περιλαμβάνει το Total Bliss Coconut Massage που διαρκεί  55 λεπτά, την περιποίηση προσώπου Temple Spa - The Power Of Breakfast Facial  25 λεπτών και  De-Stress Foot Massage για 25 λεπτά.

Αν όμως θέλεις κάτι για να περιποιηθείς αποκλειστικά το δέρμα σου, τότε επίλεξε μια από τις luxury Truffle θεραπείες οι οποίες θα έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στο δέρμα σου προσφέροντάς σου και αντιγηραντική δράση. H θεραπεία ‘The Spa’ Signature Truffle Body Ritual (€175) είναι πολυτελές τελετουργικό που συνδυάζει την απολέπιση σώματος με ένα απαλό θρεπτικό wrap που θα αφήσει το δέρμα σου μαλακό και λαμπερό.

Από το The Spa δεν λείπουν φυσικά και οι θεραπείες προσώπου, όπως η θεραπεία Repose Aromatherapy Facial (€85) είναι ένα μεσογειακό μείγμα 40 αιθέριων ελαίων που καταπραΰνει, ηρεμεί και ενυδατώστε το δέρμα ενώ έχει μια χαλαρωτική δράση στο μυαλό και σώμα. Η θεραπεία επικεντρώνεται στην απελευθέρωση της έντασης και του στρες που προκαλείται από την καθημερινή ζωή. 

Αν θες όμως να παρασυρθείς σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, τότε επέλεξε ένα μασάζ από τα Mediterranean massages ή Signature Massages του σπα. Είτε επιλέξεις ινδικό είτε thai μασάζ είτε οποιαδήποτε άλλη θεραπεία, το μόνο σίγουρο είναι ότι το σώμα σου και το μυαλό σου θα χαλαρώσει και θα αναζωογονηθεί.

Κι αφού απολαύσεις τη θεραπεία σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σάουνα, το υδρομασάζ, το ατμόλουτρο ή να κολυμπήσεις στην υπέροχη εσωτερική πισίνα, με Ozone. Aκόμα και να συνεχίζεις να χαλαρώσεις, αράζοντας δίπλα στο νερό!

Εδώ, μπορείς να βρεις όλες τις θεραπε;iες και να επιλέξεις με τη βοήθεια των εξειδικευμένων ανθρώπων του, αυτήν που ταιριάζει σε σένα! 

(25332000) Xαϊδαρίου 6, Alasia Boutique Hotel, Λεμεσός

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close