Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2013
Στον Σκοτεινό Κόσμο του Έλεμπρος,η πανίσχυρη Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα κυβερνά με σιδερένια γροθιά και όλοι οι Λαοί βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία της.Ένας Βάρβαρος πολεμιστής από τις περιοχές του Βορρά,ο Ντράγκαρ,είναι σκλάβος, και παίρνει μέρος σε μονομαχίες ,διασκεδάζοντας έτσι τους Ευγενείς της Αυτοκρατορίας.Το σώμα του βρίσκεται εκεί,αλλά το μυαλό του είναι στον τόπο του και στην γυναίκα που άφησε πίσω του.Ο Ντράγκαρ καταφέρνει να αποδράσει και παίρνει ως όμηρο την Βαλέρια,κόρη ενός Στρατηγού της Αυτοκρατορίας.Ο Στρατηγός στήνει άγριο ανθρωποκυνηγητό για να φέρει πίσω την κόρη του.Ο δρόμος του γυρισμού θα είναι δύσκολος και γεμάτος περιπέτειες και εκπλήξεις για τον Ντράγκαρ και για την κακομαθημένη Βαλέρια.Ο Ντράγκαρ θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν,το παρόν και το ζοφερό μέλλον, όμως θα παραμείνει... Αδάμαστος! Η ταινία θα προβληθεί στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου και είναι υποψήφια για το βραβείο Χρυσή Αφροδίτη.
-
Cine Studio
27 Οκτωβρίου 2013
Σχετικά
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Song Sung Blue
Ο Hugh Jackman και η υποψήφια για Όσκαρ Kate Hudson πρωταγωνιστούν σε μία συναρπαστική αληθινή ιστορία