Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2020
Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ισχυρό βόρειο ρεύμα αέρα αναμένεται παροδικά, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά θα καταστεί τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αρχικά τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, ενώ στη συνέχεια θα σημειώσει μικρή άνοδο, στα ορεινά και στο εσωτερικό και μικρή πτώση στα παράλια, για να κυμανθεί, στο εσωτερικό και στα ορεινά, λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά


Ολισθηροί λόγω χαλαζόπτωσης οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος
Ανοικτοί μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες οι δρόμοι στο Τρόοδος

"Έφυγε" από τη ζωή η Άννα Σιάλαρου
Το κορίτσι που μας έδινε δύναμη μέσα από το Τικ Τοκ, πέταξε για τους ουρανούς

Ένας παλιός χώρος στάθμευσης δημοτικών οχημάτων, μετατράπηκε σε σημείο για street basketball
Ένα νέο πολύχρωμο, ανοικτό σημείο συνάντησης για όλη την πόλη


Οι παραλίες της Λάρνακας είναι (από σήμερα) έτοιμες για βουτιές και άραγμα!
Πλήρως εξοπλισμένες με κρεβατάκια και ομπρέλες, περιμένουν το κοινό

Τα 7 καλύτερα ανεξερεύνητα νησιά-προορισμοί της Ελλάδας
Η αρχόντισσα των Κυκλάδων κερδίζει την πρωτιά

The Landmark Nicosia: Εκεί που το αύριο αγκαλιάζει το χθες
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, ετοιμάζεται να αφηγηθεί ιστορίες πολυτελούς φιλοξενίας και απαράμιλλης κομψότητας στην καρδιά της Λευκωσίας

Τι τρώνε στο Κονκλάβιο οι Καρδινάλιοι και γιατί δεν επιτρέπονται τα ραβιόλια
Κατά τη διάρκεια του κονκλάβιου, οι 120 και πλέον καρδινάλιοι που συμμετέχουν στην εκλογή του Πάπα απομονώνονται πλήρως από τον έξω κόσμο

3 ελληνικές παραλίες στη λίστα με τις καλύτερες του κόσμου
Λαμπερές, κατάλευκες ακτές στην Ελλάδα, τον Μαυρίκιο, τον Ισημερινό και την Ιρλανδία μπήκαν στην ετήσια κατάταξη των 50 καλύτερων παραλιών του κόσμου

Η «Βενετία της Γαλλίας» και ο θρύλος για τα ερωτευμένα ζευγάρια
Μια από τις καλύτερα διατηρημένες μεσαιωνικές πόλεις που θα σας εντυπωσιάσουν

Πώς ένα νησί με υψηλές τιμές και λίγες παραλίες προσελκύει τουρίστες
Ρεκόρ σε τουριστικά έσοδα και μοναδικά αξιοθέατα για να δεις