Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2020
Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Tο απόγευμα θα καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Τοπικά αναμένται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά, κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο τη Δευτέρα, στα ορεινά και στο εσωτερικό, και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στα ορεινά και στο εσωτερικό.
Σχετικά

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση υποτροφιών από το ENAVSMA Foundation
Νέα ημερομηνία η 1η Αυγούστου

Travel + Leisure: Tο No 1 νησί στον κόσμο και στην Ευρώπη είναι ελληνικό
Με λευκά χωριά και απέραντες αμμουδιές


Η Wizz Air επιστρέφει Ισραήλ – Οι πτήσεις για Τελ Αβίβ ξεκινούν από 8 Αυγούστου και τιμές από €39.99
Η νούμερο ένα αερογραμμή χαμηλού κόστους του Ισραήλ, επιστρέφει ένα μήνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο

Έρχεται η 1η διεθνής Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ελλάδα
Μία μοναδική εμπειρία που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Η μεγαλύτερη Legoland του κόσμου μόλις άνοιξε σε μια ασιατική χώρα
Σήμερα υπάρχουν 12 πάρκα σε όλο τον πλανήτη

H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 υπέροχους προορισμούς, με τιμές από €16.99 (μόνο για 2 μέρες)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο

Οι 155+ προορισμοί που μπορείς να ταξιδέψεις από και προς Κύπρο το φετινό καλοκαίρι
Όλα τα δρομολόγια που εκτελούνται από τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Επιστρέφει η θαλάσσια σύνδεση Κύπρου - Λιβάνου και μάλιστα με στυλ!
Η νέα γραμμή ενώνει τη Λάρνακα και τη Λεμεσό με τα λιμάνια της Βηρυτού και της Τρίπολης, ξεκινώντας από τις 22 Ιουλίου

Αυτό είναι το νησί με τα καθαρότερα νερά σε όλο τον κόσμο και είναι ελληνικό
Η παραλία του που ξεχωρίζει


Αυτά είναι τα 15 πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου
Ρεκόρ 9,4 δισ. επιβατών παγκοσμίως το 2024