Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2020
Mε ανακοίνωσή του, το Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λεμεσού διευκρινίζει τα πιο κάτω σχετικά με τους κανονισμούς λειτουργίας του:
Αγαπητοί φίλοι,
Επειδή αρκετοί θεατές και διοργανωτές εκδηλώσεων ζητούν να μάθουν αν τα κλειστά θέατρα μπορούν να λειτουργήσουν και κάτω από ποιες συνθήκες, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:
1. Τα κλειστά θέατρα συνεχίζουν να λειτουργούν σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφάλειας, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί στην τελευταία εγκύκλιο περί κλειστών θεάτρων και κινηματογράφων στις 29 Ιουνίου 2020, δηλαδή αφήνοντας 2 κενές θέσεις μεταξύ της κάθε κράτησης.
2. Το σύστημα κλιματισμού να είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν δοθεί από το Υπουργείο Υγείας. (Το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ πληροί αυτές τις προδιαγραφές).
3. Οι θεατές κατά την είσοδο, έξοδο ή οποιαδήποτε άλλη μετακίνηση εντός του θεάτρου, θα πρέπει απαραιτήτως να φορούν την προστατευτική μάσκα. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, οι καθήμενοι στις θέσεις τους θεατές, δεν είναι απαραίτητο να φορούν τη μάσκα.
4. Πριν από την έναρξη της κάθε παράστασης δεν θα λειτουργεί ταμείο πώλησης εισιτηρίων, γι’ αυτό το κοινό θα πρέπει να αγοράζει τα εισιτήρια του τις προηγούμενες μέρες από το ταμείο του θεάτρου ή από το διαδίκτυο.
5. Στο χώρο του θεάτρου υπάρχουν σημάνσεις για την τήρηση αποστάσεων στην είσοδο και έξοδο καθώς και επαγγελματικά αντισηπτικά για την απολύμανση των χεριών.
6. Η αποχώρηση των θεατών από την αίθουσα θα γίνεται σύμφωνα με οδηγίες που ανακοινώνονται σε ηχογραφημένο μήνυμα και με την βοήθεια των ταξιθετριών προς αποφυγή συνωστισμού.
Το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ δημοτικό θέατρο Λεμεσού έχει ήδη ανακοινώσει σειρά παραστάσεων για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του θεάτρου www.pattihio.com.cy ή τη σελίδα μας στο Facebook.
Σχετικά
Όταν ο Δαβίδ συναντά τον Γολιάθ στη σκηνή
Μια ευρηματική παράσταση χοροθεάτρου «γιγαντιαίων» διαστάσεων, γεμάτη χιούμορ, φαντασία και ανατροπές, για μικρούς και μεγάλους
Το βραβευμένο «Brandy Sour» της Κωνσταντίας Σωτηρίου ζωντανεύει από το Θέατρο Αντίλογος
Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ηθοποιοί συναντιούνται σε μια δίγλωσση παράσταση για τη δόξα, την πτώση και τον διχασμό της Κύπρου
«Τα Μωρά τα Φέρνει ο Πελαργός» στο Θέατρο Ανεμώνα
Η αγαπημένη κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου επιστρέφει σε σκηνοθεσία Μαρίνου Ξενοφώντος και περιοδεύει σε όλη την Κύπρο
Η Έμιλυ Κολιανδρή γίνεται η βασίλισσα Αμαλία στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας
Η πολυσυζητημένη παράσταση «Amalia melancholia, η βασίλισσα των φοινίκων» αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία της πρώτης βασίλισσας της Ελλάδας
“Μάντεψε ποιος θα πεθάνει απόψε”: Η αστυνομική κωμωδία μυστηρίου των Ρέππα–Παπαθανασίου ανεβαίνει στο Σατιρικό Θέατρο
Μια νύχτα. Ένα μυστήριο. Πολλά ψέματα. Και μια εξαφάνιση…
«Το Πλυντήριο» του Θανάση Τριαρίδη σε παγκύπρια πρεμιέρα στο θέατρο WhereHaus612
Σε μια δυστοπική κοινωνία ενός πολύ κοντινού μέλλοντος, δύο γυναίκες συναντιούνται τρεις φορές σε ένα δημόσιο πλυντήριο
Η αληθινή ιστορία της Μέδουσας ζωντανεύει στο Κυπριακό Μουσείο
Το μπεστ σέλερ «Stone Blind» της Natalie Haynes παρουσιάζεται για πρώτη φορά στα ελληνικά, μέσα από μια βιωματική θεατρική ανάγνωση με περισσότερους από 20 ηθοποιούς
«Στην αυλή του Αριστοφάνη» με τους Κώστα Βήχα και Μιχάλη Μουστάκα
Το Μουσικό Σχολείο Λεμεσού «Μάριος Τόκας» παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση «Στην αυλή του Αριστοφάνη»
Όλες οι παραστάσεις που θα δούμε αυτό το φθινόπωρο στην Αθήνα
70 νέες παραστάσεις αλλά και επαναλήψεις με κλασικά έργα, σύγχρονα δράματα, κωμωδίες και μονολόγους υπόσχονται να κάνουν τους επόμενους τρεις μήνες άκρως ενδιαφεροντες
Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας ζωντανεύει από τον ΘΟΚ
Μια ιστορία-βουτιά στο δάσος του ονείρου της Κοκκινοσκουφίτσας, που μιλά για το θάρρος να προχωράς, να αμφισβητείς τους φόβους σου και να ανακαλύπτεις τη δική σου αλήθεια.
Η «Φαλακρή Τραγουδίστρια» του Ιονέσκο ανεβαίνει στη Λευκωσία
Η θεατρική ομάδα «Δώδεκα και κάτι» παρουσιάζει στο ARTOS HOUSE την εμβληματική σάτιρα του Θεάτρου του Παραλόγου, στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ.
Η Κοκκινοσκουφίτσα έρχεται στον ΘΟΚ
Μια σύγχρονη διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και με την ποιητική σκηνοθετική ματιά του Φώτη Νικολάου, να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές μικρών και μεγάλων θεατών.