News , Guide

Σε αυτήν την πλατφόρμα θα βρεις τις πιο cool δραστηριότητες

To ψάξιμο για το καινούργιο σου χόμπι ξεκινά και τελειώνει εδώ.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2020

Μια νέα πλατφόρμα ήρθε για να μας ωθήσει να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα και δραστηριότητες, και να μας εμπνεύσει να ζήσουμε περισσότερα και έστω και αν ακόμα δεν έχουμε κάνει την αρχή.

Στο Activitygogo.com θα βρεις συγκεντρωμένους πάνω από 500 παρόχους δραστηριοτήτων σε όλη την Κύπρο. Από σχολές διαφόρων αθλημάτων και προπονητές, σε σχολές μουσικής ή τέχνης αλλά και σε άλλες κατηγορίες όπως διασκέδαση και παιχνίδια. Είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα στην Κύπρο που ασχολείται αποκλειστικά με τις δραστηριότητες, ενώνοντας παρόχους δραστηριοτήτων με αυτούς που τις αναζητούν.

Αν δεν ξέρεις τι ψάχνεις μπορείς να εμπνευστείς σερφάροντας τις διάφορες επιλογές που υπάρχουν καταχωρημένες εδώ. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ανακαλύψαμε δραστηριότητες που δεν ξέραμε καν ότι υπάρχουν στην Κύπρο μας!

Αν πάλι ξέρεις τι ψάχνεις π.χ μια σχολή Τένις, μπορείς σε λίγα δευτερόλεπτα φιλτράροντας τις επιλογές να βρεις όλες τις σχολές που υπάρχουν στην περιοχή σου και να επικοινωνήσεις κατευθείαν μαζί τους.

Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο από όλα είναι η πρωτοποριακή ιδέα του Activitygogo Gift Card. Το πιο τέλειο δώρο για να εμπνεύσεις τους αγαπημένους σου να σπάσουν τη ρουτίνα και να δοκιμάσουν καινούργιες δραστηριότητες με πλήρη ελευθερία να διαλέξουν κάτι που τους αρέσει.

 

Είναι μια ψηφιακή κάρτα η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί σε διάφορους παρόχους δραστηριοτήτων, σε κατηγορίες όπως σπορ, μουσική, τέχνη, χορό, παιχνίδια και διάφορα άλλα. Από θαλάσσια σπορ σε ιππασία, από μαθήματα φωνητικής σε διαδικτυακή εκμάθηση ξένων γλωσσών, υπάρχει κάτι για όλους. Ένα δώρο προσιτό στον καθένα, καθώς μπορείς να αποφασίσεις εσύ το ποσό που θέλεις να δώσεις. Είναι επίσης εξαιρετική επιλογή για ομαδικά δώρα, καθώς μια δώρο κάρτα μεγαλύτερης αξίας, δίνει στον τυχερό παραλήπτη ακόμη περισσότερες επιλογές.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Website: https://activitygogo.com/
Facebook: https://www.facebook.com/activitygogo
Instagram: https://www.instagram.com/activitygogo/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCg9t9RY0hKp7tacfCVQBDXg

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close