Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2020
Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος καθώς εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.
Για σήμερα Πέμπτη (03/09) το Τμήμα Μετεωρολογίας εξέδωσε κόκκινη προειδοποίηση, καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει στους 43 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 36 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Όπως ανέφερε στο SigmaLive ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, η κατάσταση θα είναι χειρότερη αύριο Παρασκευή καθώς η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους 45 ή και ακόμη τους 46 βαθμούς κελσίου.
Πρόσθεσε ότι η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο θα σημειώσει σταδιακά πτώση, παραμένοντας όμως αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.
Για το επόμενο δεκαήμερο, όπως σημείωσε, δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα το σκηνικό, καθώς αναμένεται να συνεχιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες.
Σχετικά

Χειμώνας στην Κύπρο με την υπογραφή της Louis Hotels!
Ζήστε μοναδικές εμπειρίες με την οικογένεια ή το ταίρι σας.

Το Parklane Resort ανακοινώνει το πρώτο Exclusive Spa Membership στην Κύπρο για το πολυβραβευμένο Kalloni Spa του
To Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, προσκαλεί τους λάτρεις του wellness και των spa υπηρεσιών να γίνουν μέλη στον πολυτελή κόσμο του Kalloni Spa.


Οι 12 περιοχές της Κύπρου που κατέγραψαν... πολικές θερμοκρασίες χθες βράδυ!
Σε κλοιό χιονιά βρίσκεται η χώρα τις τελευταίες ώρες

5 εμπειρίες που πρέπει να ζήσεις οπωσδήποτε στο Ντουμπάι
Η Μαρία Κάνθερ πήγε ταξίδι στο μαγευτικό Ντουμπάι και σου προτείνει τις εμπειρίες που πρέπει να δοκιμάσεις κι εσύ

Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία
Το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο βρίσκεται κοντά στις εμβληματικές Πυραμίδες της Γκίζας και καταλαμβάνει μια έκταση 500.000 τετραγωνικών μέτρων


Η χιονόπτωση πάγωσε τους δρόμους στα ορεινά
Ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες οι δρόμοι στα ορεινά


Netflix: Κυκλοφόρησε το trailer για τα τελευταία επεισόδια του Cobra Kai
Η σειρά φτάνει στο τέλος της

Έρχεται η πιο ψυχρή ημέρα και νύχτα του χειμώνα - Στους -7 βαθμούς απόψε στο Τρόοδος
Οι χιονοπτώσεις απόψε θα είναι κατά τόπους πυκνές

Οι 2 πόλεις της Ελλάδας που βρέθηκαν στις ωραιότερες παραθαλάσσιες της Ευρώπης
Η Daily Mail επέλεξε τις πιο ονειρεμένες παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης, από την Ελλάδα μέχρι την Ιταλία και την «παγωμένη» Σουηδία.