Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2020
H πανδημία του κορωνοϊού έφερε στο προσκήνιο πρωτόγνωρες καταστάσεις σε όλους τους τομείς. Έτσι, όλοι και όλες έπρεπε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να βρούμε νέους τρόπους για να κάνουμε τη δουλειά μας και γενικώς να ζούμε.
Αυτή την αλλαγή προσπάθησαν να αποτυπώσουν και οι δημιουργοί του Orange is the new black, οι οποίοι γύρισαν μία σειρά με 8 μέρη από την ασφάλεια του σπιτιού τους κατά τη διάρκεια της έναρξης της πανδημίας του Covid-19.
Η σειρά αναδεικνύει τις ανθρώπινες αντιδράσεις απέναντι στην ανασφάλεια και την αποξένωση. Κάθε επεισόδιο έχει γυριστεί μέσω μίας κάμερας υπολογιστή δείχνοντας την κατάσταση που βιώσαμε όλοι στην καραντίνα: την αυθόρμητη έκφραση των ανθρώπων – ηθοποιών, όταν πρέπει να επικοινωνούν μόνο με τη βοήθεια της τεχνολογίας με οποιονδήποτε εκτός σπιτιού.
Έρχεται στο Netflix στις 15 Οκτωβρίου.
neolaia.gr
Σχετικά

Απαγορεύτηκε η «Χιονάτη» στον Λίβανο με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντόν
Η live action ταινία της Disney

Eddington: Δείτε το trailer για τη νέα ταινία με τους Χοακίν Φίνιξ, Πέντρο Πασκάλ, Έμμα Στόουν
Η ταινία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19

Πρώτη επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ “Η Ιστορία του Χαλκού στην Κύπρο”
Σε σκηνοθεσία Σταύρου Παπαγεωργίου

Πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Το σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο, με τον Άντι Σέρκις να επιστρέφει ως Gollum

23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025: Οι βραβεύσεις
Τελευταίο καρέ με δυνατές ιστορίες και ξεχωριστές βραβεύσεις

Η ταινία «Σκαθαροζούμης 3» πήρε το πράσινο φως από την Warner
Η Warner δεν αφήνει το πνεύμα του Σκαθαροζούμη να αναπαυθεί εν ειρήνη και φωνάζει το όνομά του άλλες τρεις φορές για μια ακόμα τρίτη ταινία

«One to One: John & Yoko»: Ένα ντοκιμαντέρ για το ζευγάρι μετά τους Beatles
«Υποτίθεται ότι είμαι το πρόσωπο που διέλυσε τους Beatles, το ξέρετε;», λέει η Γιόκο Όνο για όσα βίωσε μετά τη διάλυση του θρυλικού συγκροτήματος.



Το Mission Impossible 8 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Κάννες
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει για τρίτη φορά στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ.

Cyprus Film Days 2025: Ημέρες γεμάτες εικόνες, με το βλέμμα στραμμένο στη μεγάλη οθόνη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2025, με το κοινό να ανταποκρίνεται θερμά στην ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει η φετινή διοργάνωση.

Οι Κάννες τιμούν τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο
Με Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα για το σύνολο της καριέρας του