Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Τα 6 νέα ξενοδοχεία που περιμένουμε στην Κύπρο το 2020

Αναβαθμίζεται σημαντικά ηΛάρνακα το 2020

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2020

Έξι νέες ξενοδοχειακές μονάδες αναμένεται να λειτουργήσουν εντός του 2020 στην πόλη της Λάρνακας και στη γειτονική Ορόκλινη, οι οποίες σε συνδυασμό με τις μεγάλες ανακαινίσεις που γίνονται αυτό τον χειμώνα στο πολυτελές ξενοδοχείο Golden Bay, όχι μόνο θα αυξήσουν τη δυναμικότητα της Λάρνακας σε κλίνες, αλλά παράλληλα θα αναβαθμίσουν σε σημαντικό βαθμό το επίπεδο και την ποιότητα της ξενοδοχειακής της υποδομής.

Τα δύο νέα boutique hotels που θα λειτουργήσουν στο κέντρο της Λάρνακας είναι το Samirana, στην πλατεία Ερμού, ιδιοκτησίας ξένου επενδυτή, και το Indigo που κτίζεται κοντά στην εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, παρά το πρώην κοινοτικό κέντρο. 

Πρόκειται για δύο μονάδες ιδανικές για οικογενειακό τουρισμό, και όχι μόνο, αφού οι ένοικοί τους θα έχουν εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου της πόλης και στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. Πρόκειται για δύο μονάδες ιδανικές για οικογενειακό τουρισμό, και όχι μόνο, αφού οι ένοικοί τους θα έχουν εύκολη πρόσβαση στα καταστήματα του εμπορικού κέντρου της πόλης και στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. 

Το Samirana Boutique Hotel θα διαθέτει 110 κλίνες, ενώ το Indigo 80 κλίνες.

Το Indigo ανήκει στην αλυσίδα ξενοδοχείων Intercontinental.

Το τρίτο ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει στην «καρδιά» του εμπορικού κέντρου της Λάρνακας είναι αυτό που ανεγείρεται στην πλατεία Παλλάς, δίπλα ακριβώς από το πρώην υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου και στο παλιό σινεμά. Θα είναι δυναμικότητας 76 κλινών και θα ονομάζεται Pallas Hotel και θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, και roofgarden.

Εξάλλου, στην τουριστική περιοχή της Ορόκλινης αναμένεται να λειτουργήσουν μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι το πολυτελές Radisson Beach Resort Larnaca (το πρώην Princess) με 404 κλίνες.

Επίσης και το παραλιακό ξενοδοχείο Solaar Boutique Hotel and Spa (το πρώην Michael’s), το οποίο θα διαθέτει 150 κλίνες. Πρόκειται για δύο μονάδες που αναμένεται να προσελκύσουν ποιοτικό τουρισμό, κάτι που χρειάζεται η περιοχή.

Σημείωσε, τέλος, και το The Quality Lodge by Best Western Premier Collection στη Βορόκληνη.Το συγκεκριμένο brand θεωρείται το πιο ιδιαίτερο από τη συλλογή ξενοδοχείων του ομίλου Best Western.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο στην τουριστική περιοχή της Πύλας εκτελούνται μεγάλες ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο Golden Bay, δυναμικότητας 386 κλινών, το οποίο αναμένεται να επαναλειτουργήσει την 1η Απριλίου 2020. Τα δύο νέα ξενοδοχεία στην περιοχή Ορόκλινης και οι ανακαινίσεις (μεγάλες και μικρές) που εκτελούνται αυτή την εποχή και σε άλλες ξενοδοχειακές μονάδες της τουριστικής περιοχής Ορόκλινης – Πύλας αναμένεται να προσδώσουν τη νέα καλοκαιρινή περίοδο μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή του παραλιακού δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close