Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2020
Θερμή αέρια μάζα αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νότιοι ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, στο εσωτερικό και στα ορεινά, όπου θα κυμαίνεται αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Στα παράλια αναμένεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, για να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Telegraph: Τα «άσχημα» ευρωπαϊκά τουριστικά αξιοθέατα που πρέπει να αποφύγουν οι ταξιδιώτες το 2026
Από τη Βερόνα μέχρι το Παρίσι, αυτά είναι τα αξιοθέατα που πρέπει να αποφύγετε πάση θυσία, σύμφωνα τουλάχιστον με την Telegraph.
Μπαίνοντας στο Δάσος των Ονείρων - Η Πρωτοχρονιά στο Parklane
Αυτή είναι η καρδιά της εμπειρίας ένα δάσος γεμάτο ζωή, ενέργεια και όνειρα. Και στο Parklane, τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.
Το Σαββατοκύριακο που η πόλη έκανε “check-in” στη Lidl Food Academy
Lidl Christmas Days από τη Lidl Κύπρου: ένα διήμερο γεύσης, δημιουργίας και χριστουγεννιάτικης θαλπωρής, ανοιχτό για όλους
Ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον... βυθό του Πρωταρά (Βίντεο)
Η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία υλοποιήθηκε από το εκπαιδευτικό κέντρο SCUBA Dive Cyprus
Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στον κόσμο για ταξίδι του μέλιτος το 2026
Ταξίδι του μέλιτος 2026: Όταν ο ρομαντισμός συναντά την εμπειρία και την αυθεντικότητα
Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε από τη Λαπωνία το ταξίδι των Χριστουγέννων (ΒΙΝΤΕΟ)
Το παραδοσιακό εορταστικό ταξίδι ξεκίνησε και φέτος, σκορπίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους
Χριστούγεννα στο χιόνι: 4 προορισμοί στην Ευρώπη με μαγική γιορτινή ατμόσφαιρα
Χιονισμένες πλαγιές, παγωμένες λίμνες, ζεστή σοκολάτα και το Βόρειο Σέλας να χρωματίζει τον ουρανό.
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ένα ησυχαστήριο, σε ένα ιωνόβιο σπίτι, σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά μας, για ξεχωριστή διαμονή
Μοναδική εναρμόνιση παράδοσης με πολυτέλεια, στο RedBlue Door Traditional Listed Houses
Δωρεά της Πετρολίνα στην Παιδιατρική Πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας
Παράδοση εξοπλισμού και προσφορά δώρων στα παιδιά που νοσηλεύονται