Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2020
Μπήκαμε στο φθινόπωρο και περιμένοντας τις πρώτες βροχές, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την όμορφη πρωτοβουλία των Κήπων του Μέλλοντος σχεδιάζουν τις επόμενες εργασίες στον κήπο τους.
Toν ξεχασμένο κήπος της πρωτεύουσας ο οποίςο στόχος είναι να λειτουργήσει ως πρότυπο καλλιέργειας για οργανικά κηπευτικά προϊόντα όπως βότανα, φρούτα και λαχανικά, αλλά και πρότυπο δημιουργικότητας για την κατασκευή κρεμαστών κήπων και κάθετης καλλιέργειας, καθώς και καινοτομίας στην αξιοποίηση νέων τεχνολογικών συστημάτων διαχείρισης νερού και ήλιου.
Αυτό τον μήνα, λοιπόν, εποχή φύτευσης και καλλιέργειας, ετοιμαζόμαστε για εγκατάσταση ενός μικρού πιλοτικού κυκλικού συστήματος άρδευσης, που αξιοποιεί το υπέδαφος για επαναχρησιμοποίηση και εξοικονόμηση νερού! Επιπρόσθετα θα κατασκευάσουμε τον λαχανόκηπο με υλικά επαναχρησιμοποίησης και θα φυτέψουμε το πρώτο μέρος του κήπου με λαχανικά και βότανα της εποχής.
Κοπιάστε μαζί μας για ενημέρωση, εγκατάσταση και φύτεμα στους Κήπους του Μέλλοντος, την 28η Οκτωβρίου 2020, 11:00 - 17:00
COVID-19: Σε αυτές τις αβέβαιες στιγμές, λαμβάνουμε κάθε προφύλαξη εκ μέρους μας σχετικά με την πανδημία και παρακαλούμε ελάτε με δικές σας μάσκες και γάντια κήπου. Αναμένουμε επίσης από τους συμμετέχοντες / εθελοντές του Κήπου μας να φέρουν την ίδια ευθύνη *. Ο Κήπος μας, ένας υπαίθριος χώρος 500 m2, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 75 άτομα, και για καλύτερη οργάνωση παρακαλούμε ενημερώστε μας για τη συμμετοχή σας απαντώντας σε αυτό το email ή στην Αργυρώ Τουμάζου στο 99317278. Μείνετε ασφαλείς και ραντεβού σύντομα στους Κήπους του Μέλλοντος!

* Δεν έχετε παρουσιάσει ένα από τα ακόλουθα συμπτώματα - πυρετός, βήχας, πονόλαιμος, ρινική καταρροή, ξαφνική δύσπνοια ή διάρροια, ναυτία, έμετο, μυαλγία, εντός 14 ημερών πριν από τη συγκέντρωση ή δεν έχετε άμεση επαφή με επιβεβαιωμένους ή ύποπτους ασθενείς με COVID-19 εντός 14 ημερών πριν από τη συγκέντρωση ή δεν έχετε επισκεφθεί ή / και χρειαστείτε θεραπεία εσωτερικού ασθενή σε οποιαδήποτε εγκατάσταση υγειονομικής περίθαλψης ή μονάδα περιορισμού που χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία ή καραντίνα COVID-19 επιβεβαιωμένων ή ύποπτων ατόμων κατά τις τελευταίες 14 ημέρες.
Σχετικά
25 (ωραίες) προτάσεις για Καθαρά Δευτέρα στη φύση
Η Κύπρος γιορτάζει με λαγάνα, χαρταετούς, κρασί και παραδοσιακή μουσική
Week Agenda: 17 όμορφες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Όλα όσα θα μας κάνουν να περάσουμε ξέγνοιαστα τις επόμενες ημέρες στο νησί - Από θέατρο και μουσική μέχρι καρναβαλίστικες φιέστες
Το Καρναβάλι έρχεται στο MyMall Limassol!
Φορέστε τη στολή σας, πάρτε το χαμόγελό σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί!
Η ψυχή του πάρτι: Καρναβάλι στη Μαρίνα Αγίας Νάπας με χορό, θέαμα, διασκέδαση και καλό σκοπό
O απόλυτος προορισμός για διασκέδαση!
Καρναβάλι 2026: Οι 14 παρελάσεις που θα απολαύσουμε στο νησί
Κάθε πόλη του νησιού και μια μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, από τις 15 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου
Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου η καρδιά του καρναβαλιού χτυπά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!
Όλο το πρόγραμμα της γιορτής!
Weekend Agenda: 30 γιορτινές ιδέες εξόδου για το σαββατοκύριακο
Οι πιο δυνατές επιλογές του τριημέρου σε θέατρο, μουσική και καρναβάλι
Κόφκουμεν την μούττην της παραδοσιακά, στο Φοινί
Το όλο χάπενινγκ θα στηθεί στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου της κοινότητας Φοινιού, που θα μεταμορφωθεί σε ένα υπαίθριο πικνίκ για όλους, Φοινιώτες και μη
Ο Στρόβολος την Κυριακή θα γεμίσει δρομείς
Με 5 μοναδικές διαδρομές για δρομείς όλων των επιπέδων, το 2ο Cyprus Road Races Grand Prix αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για άθληση και διασκέδαση
ΟΔΗΓΟΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ: Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο!
Ένας πλήρης οδηγός με όλα όσα πρέπει να ξέρουμε αυτή την ημέρα γιορτής και γλεντιού
Ίσως το πιο τρελό καρναβάλι της Κύπρου θα γίνει και φέτος στο χωριό
Αποκριές στην καρδιά των βουνών