Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2020
Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αιωρούμενη σκόνη μέχρι και την Παρασκευή.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος για να καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά παράλια, στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις που το μεσημέρι θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται να φέρουν τοπική βροχή ή μεμονωμένη καταιγίδα στο εσωτερικό και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο για να κυμανθεί σε ψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Σχετικά

Πάρε τον σκύλο σου και πάμε... στην Spyros Beach!
Ανοιχτή από σήμερα η οργανωμένη παραλία σκύλων στη Λάρνακα

Αυτή είναι η πεντάδα με τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη - Ανάμεσά τους τρεις ελληνικές
Συνολικά έξι ελληνικές στη λίστα με τις 50

10 μαγικές εικόνες από το πιο «χαρούμενο νησί» στον κόσμο
Θα δίναμε τα πάντα για να βρισκόμασταν εκεί

Dexter Ressurrection: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της σειράς
Πότε θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική η νέα προσθήκη στο franchise της σειράς

Τέλος τα Made in China iPhones - Αλλάζει στέγη η Apple
Ο τεχνολογικός κολοσσός αναγκάζεται να στραφεί μακριά από την Κίνα

Τα 5 ελληνικά νησιά που προτείνει η Daily Mail για το φετινό καλοκαίρι
Αν αναζητάτε διακοπές με λιγότερο κόσμο, ανεξερεύνητα τοπία και την αίσθηση ότι ανακαλύπτετε έναν μικρό παράδεισο, αυτά τα πέντε νησιά είναι ιδανικά

Κλείνει (την Παρασκευή) τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού
Από τη Σκαρίνου μέχρι την Ακτή του Κυβερνήτη

Καιρός: Βροχή και σκόνη σήμερα στην Κύπρο - Αναμένεται πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση

Αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες στη δυτική λωρίδα της οδού Τσερίου
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Τσερίου

Time Out: Οι 15 τοπ προορισμοί στον κόσμο για διακοπές τον Μάιο
Nα γιατί πρέπει να πάτε στην Αθήνα, εξηγεί

Εκεί που το αύριο αγκαλιάζει το χθες
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, ετοιμάζεται να αφηγηθεί ιστορίες πολυτελούς φιλοξενίας και απαράμιλλης κομψότητας στην καρδιά της Λευκωσίας

H Telegraph προτείνει άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς αντί για Μύκονο και Βενετία
Οι προτάσεις του πρακτορείου για καλοκαιρινές διακοπές μακριά από τα μέρη που πλήττει ο υπερτουρισμός