Δημοσιεύτηκε στις 06 Νοεμβρίου 2013
Για τρίτη χρονιά ο Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων και Πουλιών Λάρνακας-Αμμοχώστου και η Λέσχη Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου, διοργανώνουν τη 3η Φιλοζωική Φιέστα, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στην πλατεία Ευρώπης στις Φοινικούδες από τις 11.00 μέχρι τις 17.00. Σε δύσκολες συγκυρίες όπως αυτές που ζούμε τα φιλάνθρωπα αισθήματα σε ανθρώπους και ζώα δεν θα πρέπει να περισσεύουν. Για άλλη μια χρονιά ας αποδείξουμε εμπράκτως το ενδιαφέρον μας στα απροστάτευτα αδέσποτα ζώα και ας τα τιμήσουμε και προστατέψουμε με την πιο μικρή χρηματική εισφορά αγοράζοντας σπιτικά γλυκίσματα, μπισκότα, λεμονάδες, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, cup cakes, brownies, Debbie’s Cookies, accessories ζώων, παραμύθια και άλλα. Στην εκδήλωση θα περιλαμβάνεται έκθεση κλασικού αυτοκινήτου καθώς και οικογενειακές δραστηριότητες (φουσκωτό, ζωγραφική προσώπου). Μέλη του συνδέσμου θα μπορούν να απαντήσουν σε θέματα που αφορούν τους τετράποδους μας φίλους (φροντίδα, τροφή, κλπ). Πηγαίνετα να περάσετε όμορφα την Κυριακή σας… πίνοντας espresso ή cappuccino Segafredo… και ακούγοντας μουσική από τους DJs Dino G και Ανδρέα Κοσμά. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα N. Λουρουτζιάτη και όλα τα έσοδα θα δοθούν για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων της Λάρνακας και για το Καταφύγιο Αδέσποτων Σκύλων Αραδίππου.
Σχετικά
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"
Εκδήλωση με θεμα την παγκόσμια ημέρα νερού
Ένα ξεχωριστό Fun Day για όλη την οικογένεια
Η Κύπρος στο Επίκεντρο της Παγκόσμιας Καινοτομίας για τη Μακροζωία: Έρχεται το Cyprus EMEA Healthspan Summit 2026
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν διεθνούς φήμης επιστήμονες, πρωτοπόροι της βιοτεχνολογίας, επενδυτές και φορείς χάραξης πολιτικής
Weekend Agenda: 30 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Θέατρο, συναυλίες, stand-up, εκθέσεις, οικογενειακές βόλτες και ξεχωριστές εμπειρίες σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα για ένα γεμάτο και απολαυστικό weekend
Στις 4 του Απρίλη (μιτσιοί τζιαι μηάλοι) θα βρεθούμε στην αυλή του Άη Γιώρκη
Σε μία γιορτή που δίνει πνοή στες ρίζες και είναι αφιερωμένη στην παράδοση
Όλα όσα θα γίνουν τον Μάιο στο Fantasia Festival
Ετοιμαστείτε να φτιάξουμε προστατευτικές κούκλες να παρακολουθήσουμε μεσαιωνικές μάχες και magic show
Κυνηγάμε πασχαλινά αυγά μαζί με τα παιδιά στον πιο όμορφο βοτανικό κήπο του νησιού
Γεμίζουμε τα καλαθάκια μας αυγά και παίζουμε παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια
Το Υφαντουργείο ξαναχτυπά με ένα πασχαλινό παζάρι
Η άνοιξη φέρνει markets, φαγητό και πολύ παιχνίδι
Έρχεται η 17η έκθεση Στατικού Μοντελισμού στην Κυπρο
Μοναδικά εκθέματα και έμπνευση για όλους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου