News , Guide

Τι μέτρα αναμένεται να ληφθούν από αύριο στην Κύπρο

Πάμε σε οριζόντια μέτρα – Η αγωνία για Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2020

Εντείνει την ανησυχία η κακή επιδημιολογική πορεία της χώρας. Για δυο συνεχόμενες μέρες η χώρα μας φλερτάρει με το 200άρι κρουσμάτων. Και χθες λοιπόν Δευτέρα ανακοινώθηκαν 197 κρούσματα κι ένας θάνατος.

Ο νέος θάνατος, ο δεύτερος μέσα σ’ ένα 24ωρο αφορά και πάλι ηλικιωμένο ο οποίος διέμενε σε γηροκομείο στη Λεμεσό όπου εντοπίστηκαν δεκάδες κρούσματα.

Από πλευράς της η δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά σε παρέμβασή της στο Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ ανέφερε ότι δεν υπάρχει άσπρο ή μαύρο ως προς τη λήψη μέτρων.

Γίνεται συζήτηση μεταξύ της ομάδας είπε, απαντώντας έμμεσα στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και θέλουν την επιδημιολογική ομάδα να διαφωνεί μεταξύ της.

Ο διάλογος είπε είναι θεμιτός, γίνονται συζητήσεις και με βάση την επιδημιολογική εικόνα, γίνεται μια προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή. Κληθείσα να σκιαγραφήσει τα μέτρα που θα ανακοινωθούν αύριο, απέφυγε να επιβεβαιώσει τους τομείς στους οποίους θα επιβληθούν επιπρόσθετα μέτρα και είπε λακωνικά ότι οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στο Υπουργικό και θα ανακοινωθούν από τον Υπουργό Υγείας.

Σε παρέμβασή του στην κρατική τηλεόραση ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης δεν απέκλεισε την οριζόντια τοποθέτηση μέτρων, αυτό δηλαδή που ισχύει σε Λεμεσό και Πάφο.

Ο δρ. Καραγιάννης είπε ότι αν τα νούμερα της Λεμεσού εξακολουθούν να μην είναι καλά, τότε ίσως να χρειαστεί να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Σχετικά

Ατζέντα
January 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close