Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το υπέροχο πάρκο της Κυπερούντας (βάσει των νέων μέτρων), αναβάλλει όλες τις παιδικές δραστηριότητες

Όλες οι ομαδικές δραστηριότητες για παιδιά αναβάλλονται μέχρι 16 Νοεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2020

Μετά τη ανακοίνωση των νέων μέτρων χθες το βράδυ από τον Υπουργό Υγείας, το Adventure Mountain Park στην Κυπερούντα ενημερώνει τους πελάτες, φίλους και συνεργάτες για τα ακόλουθα: 

• Με βάση τα νέα μέτρα, δεν μπορούμε να δεχθούμε άτομα κάτω των 18 ετών για ομαδικές δραστηριότητες. Ως εκ τούτου όλες οι ομαδικές δραστηριότητες για παιδιά αναβάλλονται μέχρι 16 Νοεμβρίου, όπου θα ενημερωθούμε για νέα μέτρα. 
• Από 5 -16 Νοεμβρίου, θα προσφέρονται στο πάρκο μας οι εξής ατομικές δραστηριότητες μόνο: Τοξοβολία (8 ετών+) και Αναρρίχηση βράχου (10 ετών+).
• Από 5 -16 Νοεμβρίου, οι ομαδικές δραστηριότητες για άτομα άνω των 18 ετών που θα συνεχίσουν να προσφέρονται είναι: α) paintball (γηπέδου ή δάσους), λόγω χρήσης κράνους και μάσκας τα οποία αποστειρώνονται αμέσως μετά τη χρήση τους. β) Οrienteering (παιγνίδι προσανατολισμού) με χρήση μάσκας από τον κάθε παίκτη.
• Το εστιατόριο θα συνεχίσει τα αυστηρά μέτρα που είχε εφαρμόσει από την αρχή, αφού αυτά συμπίπτουν και με τα νέα μέτρα:  6 άτομα ανά τραπέζι σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, και 2 μέτρα απόσταση ανά τραπέζι. Η χρήση μάσκας και γαντιών από το προσωπικό συνεχίζει να εφαρμόζεται όλες τις ώρες εξυπηρέτησης. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα  COVID-19 τεστ για όλο το προσωπικό και τη διευθυντική ομάδα είναι αρνητικά και ότι έχουμε περιορίσει τις επαφές μας. 

Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης που λειτουργήσαμε από την αρχή της πανδημίας, συνεχίζουμε. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς και να συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να ζούμε όσο πιο όμορφα γίνεται.

Η διεύθυνση του Adventure Mountain Park.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close