News , Guide

Φέτος θα κάνουμε Χριστούγεννα υπό περιορισμούς

Περιορισμούς και τα Χριστούγεννα προανήγγειλε ο Υπουργός Υγείας – Ποιες χώρες είναι πιο κοντά στο να προλάβουν τις γιορτές

Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2020

Τη συνέχιση των περιορισμών κατά την περίοδο των Χριστουγέννων προανήγγειλε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου δήλωσε εκτός των άλλων ότι δε μπορεί να αρθούν εντελώς οι περιορισμοί που στοχεύουν στην αναχαίτιση της πανδημίας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον περιορισμό των ατόμων που θα παρευρίσκονται σε συναθροίσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, δεν απέκλεισε ούτε ωστόσο προανήγγειλε κάποιο άλλο περιοριστικό μέτρο που αφορά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Εξάλλου όπως έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ο ίδιος, ειδικοί αλλά και άλλοι Αξιωματούχοι, τα μέτρα λαμβάνονται πάντα μετά από ανάγνωση και ανάλυση της επιδημιολογικής εικόνας.

Στην περίοδο των Χριστουγέννων φαίνεται από την περιρρέουσα στην Κύπρο αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη, ότι είναι στραμμένη η προσοχή. Αρκετοί κοινωνικοί εταίροι, έχουν εκφράσει εξάλλου την άποψη ότι «καλύτερα είναι να περιοριστούμε τώρα και να ανοίξει κάπως η αγορά και η κίνηση γενικότερα την περίοδο των γιορτών».

Διάβασε ολόκληρο το άθρο στο Economy Today.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close