Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2020
Το ταξίδι στη Λαπωνία και τον Άγιο Βασίλη είναι μια πραγματικά μαγική και αξέχαστη εμπειρία για όποια οικογένεια έχει καταφέρει να τη ζήσει. Γι’ αυτό και η αγγλογερμανική εταιρεία ταξιδιών και τουρισμού TUI προσπάθησε σκληρά τους τελευταίους μήνες για να εγγυηθεί ότι θα κρατήσει ζωντανή τη μαγική αυτή ατμόσφαιρα, για μικρούς και μεγάλους.
Δυστυχώς, όμως, οι εξελίξεις της νέας πανδημίας που αλλάζουν συνεχώς το ταξιδιωτικό περιβάλλον και το τεστ Covid-19 που σύντομα θα είναι υποχρεωτικό στη Φινλανδία, οδήγησε την εταιρία στην απόφαση ότι δεν θα μπορεί να διώξει την αβεβαιότητα για τις οικογένειες και να αναγκαστεί να μην πραγματοποιήσει ταξίδια στη χώρα του Άγιου Βασίλη φέτος.
Νούμερο 1 προτεραιότητα παραμένει η ασφάλεια των ταξιδιωτών και των εργαζομένων, κάτι που φανερώνει και αυτή η απόφαση, ενώ στην παρούσα φάση όσοι επηρεάζονται από αυτή την εξέλιξη, θα συζητήσουν με την εταιρία τις επιλογές τους, στις οποίες περιλαμβάνεται και η ευκαιρία ταξιδιού το επόμενο έτος. Όσοι φυσικά δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, μπορούν να λάβουν πίστωση για ένα επόμενο ταξίδι ή να ζητήσουν τα χρήματά τους πίσω.
Σχετικά
Ανακαλύψαμε δύο κομψά σπιτάκια στο χωριό, για άνετες διακοπές στη φύση
Δύο πανέμορφα πέτρινα σπίτια στην καρδιά της κυπριακής υπαίθρου υπόσχονται μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας
Το νέο ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας με τη μεγαλύτερη πισίνα της περιοχής, σε καλεί για βουτιές
The Nines: Το νέο high-end ξενοδοχείο επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της luxury φιλοξενίας στην Αγία Νάπα
Πέντε νέες βραβεύσεις για το Columbia Beach Resort στα Cyprus Tourism Awards 2025
Τρία Gold Awards επιβεβαιώνουν τη διαχρονική του θέση ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς πολυτελούς φιλοξενίας στην Κύπρο
Ένα σπάνιο ουράνιο υπερθέαμα θα καθηλώσει τον κόσμο στις 12 Αυγούστου
Mια ολική έκλειψη ηλίου θα δημιουργήσει ένα ουράνιο θέαμα στον ουρανό για πρώτη φορά μετά από περισσότερα από δύο χρόνια, στις 12 Αυγούστου.
Στον Πρωταρά οι βάρκες μεταμορφώθηκαν σε βιβλιοθήκες κι έπιασαν θέση στις παραλίες
Oι βάρκες-όνειρο στον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας, έβαλαν πλώρη για τη γνώση.
Ο Πρωταράς φέτος έχει 18 βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία παραλίες
Πρώτη θέση παγκύπρια για τον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας στις Γαλάζιες Σημαίες 2026
Την πρώτη ανατολή της Ευρώπης θα την δεις στη χερσόνησο της «Ξησταριάς»
Αυτό θα είναι το απόλυτο μέρος για φωτογραφίες το φετινό καλοκαίρι
Καλοκαίρι γεμάτο προστασία και ξεγνοιασιά για όλη την οικογένεια με τη σειρά αντηλιακών Cien Sun
Κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια κάτω από τον ήλιο των προϊόντων Cien Sun που είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Lidl Κύπρου, με τιμές που ξεκινούν από μόλις 2,19€