Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2020
Ανάμεσα σε άλλα πολλά που μας στέρησε η πανδημία του κορωνοϊού είναι και τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε τον κόσμο γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς και κουλτούρες. Ωστόσο, η τεχνολογία που εκμηδενίζει τις αποστάσεις και φέρνει μέσα από την οθόνη μας ακόμη και την πιο απόμερη γωνιά του πλανήτη, κάνοντας την καθημερινότητά μας λίγο πιο εύκολη.
Στις 7 Ιανουαρίου στις 12 π.μ, (ώρα Ισπανίας) ο Manuel, ένας εκ των καλυτέρων ξεναγών της Βαρκελώνης μάς ξεναγεί εικονικά στην πόλη του Gaudi, ξεδιπλώνοντάς μπροστά στην οθόνη μας τις ομορφιές της μεσογειακής αυτής πόλης, που έχει το ξεκάθαρο αρχιτεκτονικό στίγμα της διάνοιας του Antoni Gaudi.
Μια εικονική ξενάγηση σε μερικά από τα πιο εμβληματικά έργα του Gaudi όπως το Park Güell, Casa Milà, Casa Batlló και φυσικά την εντυπωσιακή και ημιτελή (ακόμη) εκκλησία της Sagrada Familia.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλος σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη ξενάγηση μπορούν να βρουν πληροφορίες και link ΕΔΩ.
Σχετικά


Αλλάζουν όλα στις αερομεταφορές – Ξεκινά η πληρωμή χειραποσκευών
Οι εξαιρέσεις και οι νέοι κανονισμοί

Δωρεάν κρεβατάκια και ομπρέλες (για όλο το τριήμερο) στην ολοκαίνουρια παραλία της Κύπρου
Η παραλία Αλυτζιή έχει αναγνωριστεί επίσημα ως παραλία λουομένων και είναι έτοιμη να προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε κατοίκους και επισκέπτες.

Δωρεάν χώροι στάθμευσης στον Πρωταρά κατά τις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού
Το διήμερο 7 & 8 Ιουνίου

Δωρεάν ίντερνετ και στην παραλία!
Αυτός ο Δήμος ανακοίνωσε δωρεάν internet σε όλες τις παραλίες του

Βest Hotels: 7 εκπληκτικά ξενοδοχεία στην Κύπρο για καλοκαιρινές διακοπές!
Τα κυπριακά ξενοδοχεία-προορισμοί για ένα ονειρεμένο και άκρως χαλαρωτικό καλοκαίρι!

Guardian: Ελληνικό νησί ανάμεσα στα καλύτερα μέρη της Ευρώπης με εξωτικές παραλίες
Μια πολύ ξεχωριστή διάκριση για ένα πανέμορφο ελληνικό νησί


Γαλάζιες Σημαίες 2025: Η λίστα με τις 66 πιο καθαρές παραλίες και μαρίνες της Κύπρου
Ο πλήρης κατάλογος


Η Πετρολίνα συμμετέχει σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Η εκστρατεία αυτή εντάσσεται στην κοινή προσπάθεια για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος

Xειροτερεύει η υγεία της Μαρινέλλας
Η 87χρονη ερμηνεύτρια αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, δεν σηκώνεται καθόλου από το κρεβάτι και δεν μπορεί να μιλήσει