Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2020
Μετά τα μέτρα που θέσπισε η κυβέρνηση, η εταιρεία VCA Group φέρνει αλλαγές στα εστιατόριά της για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.
Με ανακοίνωσή της, η εταιρεία VCA Group ενημερώνει ότι τα εστιατόρια Vino Cultura και ῥοῦς, παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες και δυσκολίες που δημιουργήθηκαν με τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού, θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά, προσαρμοσμένα ωστόσο στα νέα δεδομένα.
Η απόφαση της εταιρείας να επιλεχθεί αυτός ο δύσκολος δρόμος πάρθηκε έχοντας ως κύριο μέλημά της τη στήριξη όλης της ομάδας που εργοδοτείται στον όμιλό της και την προσπάθειά της να αποφύγει να οδηγήσει 30 οικογένειες στην ανεργία.
Έτσι, το νέο ωράριο λειτουργίας τόσο του Vino Cultura όσο και του ῥοῦς είναι Δευτέρα – Κυριακή, 12:00 – 19:00.
Μεσημεριανό στο Vino Cultura
Για να διατηρηθεί όμως η καλή διάθεση, αφού πλησιάζουν οι γιορτές, κάθε εστιατόριο ξεχωριστά έρχεται με νέες προτάσεις, ιδέες και προσφορές.
Για τους λάτρεις του κρασιού και του υπέροχα συνδυασμένου φαγητού, το Vino Cultura σερβίρει μεσημεριανό γεύμα από τις 12:00 αλλά και Linner, δείπνο δηλαδή από τις 17:00 μέχρι τις 19:00.
Vino Delivery
Για όσους θέλουν να απολαύσουν τη σπιτική θαλπωρή, χωρίς να χάσουν την αγαπημένη τους συνήθεια, το Vino Cultura έρχεται πλέον στον χώρο τους μέσω του Wolt, με διαλεγμένα κρασιά συνδυασμένα με υπέροχα πιάτα σε ειδικά πακέτα.
Εταιρικά δώρα από το Vino Cultura shop
Επιπλέον, από το κατάστημα του Vino Cultura, οι φίλοι του κρασιού μπορούν να προμηθευτούν τα εταιρικά και προσωπικά τους δώρα, διαλέγοντας ανάμεσα σε 1000 διαφορετικές ετικέτες εκλεκτών κρασιών από όλο τον κόσμο, ευρείας γκάμας γεύσεων, ποικιλιών και τιμών που σίγουρα θα κλέψουν τις καρδιές των συνεργατών ή των αγαπημένων τους προσώπων.
ῥοῦς
Στο εστιατόριο ῥοῦς, οι επισκέπτες μπορούν πάντα να απολαμβάνουν πιάτα εμπνευσμένα από τη γαστρονομική κληρονομιά της Κύπρου μέσα από τη δημιουργικότητα του νέου σεφ Αντρέα Γιανγκουλά.
Και για όσους θέλουν να ξεχωρίσουν σε ένα επαγγελματικό γεύμα, το ῥοῦς τους προσφέρει το νέο a la carte μενού βασισμένο στο τελευταίο degustation μενού Chapter 6, σε έναν ευρύχωρο και περιποιημένο χώρο με το σετ των 3 πιάτων μόνο €29.95.
Και στα δύο εστιατόρια λαμβάνονται όλα τα εύλογα μέτρα για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος έκθεσης στον κορωνοϊό, ακολουθώντας αυστηρά τις κυβερνητικές οδηγίες.
Για κρατήσεις και πληροφορίες:
Εστιατόριο & κατάστημα Vino Cultura 22 676707
Εστιατόριο ῥοῦς 22 760 720 ή online στο rous.com.cy/rous-reservations

Σχετικά
Το νέο trend στο χώρο των γλυκών: Ένα ζαχαροπλαστείο με γλυκά-φρούτα που όλοι μιλούν γι’αυτό!
Εκεί όπου η γεύση συναντά την αισθητική
Η Χριστίνα Χριστοφή μάς προσκαλεί για ένα τελευταίο Mazema στο Comfy
Μιλήσαμε με τη σεφ και μάθαμε τι (νέο) ετοιμάζει
Η Χρύσω Λέφου μάς δίνει τη συνταγή για πουρέκια με κιμά
Ετοίμασε τα κι εσύ, ακολουθώντας τις οδηγίες της εθνικής μας τηλεμαγείρισσας
Αναρόκρεμα και τα γλυκά της Τσικνοπέμπτης σε 12 ζαχαροπλαστεία της Κύπρου
Δοκίμασε το κυπριακό γλυκό για το κλείσιμο της ημέρας
Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα σε ένα αυθεντικό ταβερνάκι by-the-sea
Παράδοση, grill και θάλασσα στο ίδιο τραπέζι
15 ζαχαροπλαστεία για τα πιο γλυκά «σ’ αγαπώ» του Αγίου Βαλεντίνου
Σοκολάτα, καρδιές και δημιουργίες που μιλούν στη γεύση και στο συναίσθημα
Sweet Romance στο Columbia Confectionery
Από 9 έως 15 Φεβρουαρίου, η συλλογή είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα καταστήματα σε Λεμεσό και Πάφο
40+ μαγαζιά για τα λαχταριστά πουρέκια της Τσικνοπέμπτης σε όλη την Κύπρο
Το λατρεμένο μας έδεσμα θα έχει την τιμητική του
Τα 20 σουβλατζίδικα της Λεμεσού που ξέρουν το σουβλάκι καλύτερα
Πού να φας το καλύτερο σουβλάκι στη Λεμεσό
Ένα τραπέζι για δύο: 14 εστιατόρια ξενοδοχείων για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο
Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι
3 ξεχωριστοί τρόποι να γιορτάσεις την Ημέρα του Έρωτα
Τρεις προτάσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα, αλλά κοινή φιλοσοφία: ποιότητα, προσεγμένη κουζίνα και εμπειρίες που μένουν στη μνήμη
26 μαγαζιά για σουβλάκι στη Λευκωσία που τιμούν την Τσικνοπέμπτη όπως της αξίζει
Από ιστορικά σουβλατζίδικα μέχρι αυλές-καταφύγια της σχάρας, αυτά είναι τα στέκια που κρατούν ζωντανό το εθνικό μας πιάτο