Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2013
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, εθελοντές του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού θα συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Ο Ερυθρός Σταυρός έχει σοβαρές ελλείψεις στα πιο κάτω είδη, γι’ αυτό και έκκληση μας είναι να φέρει ο καθένας ότι μπορεί για να βοηθήσουμε το έργο του: Παιδικό γάλα, παιδικές τροφές, παιδικές πάνες, μπισκότα, γάλα διαρκείας, σαπούνι, υγρό πιάτων, σαμπουάν, απορρυπαντικό ρούχων. Στις 30 Νοεμβρίου γύρω στις 12.00, η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κα. Φωτεινή Παπαδοπούλου θα τους τιμήσει με την παρουσία της. Μέρος των εσόδων από τη διοργάνωση του City Markets θα διατεθεί για το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Στροβόλου. Για το σκοπό αυτό ο Δήμαρχος Στροβόλου Δρ. Λάζαρος Σαββίδης θα επισκεφθεί το φεστιβάλ για να παραλάβει το ποσό από τους διοργανωτές του City Markets. Κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ, θα λειτουργήσουν περίπτερα με χειροποίητες δημιουργίες, βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές, είδη ζαχαροπλαστικής και διάφορα άλλα μοναδικά προϊόντα που μπορεί να γίνουν τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική αγορά. Στο φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί σχολή φωνητικών, μαθητές της οποίας θα τραγουδήσουν για όλους εμάς. Επίσης, θα υπάρχει δωρεάν ζωγραφική προσώπου και κλόουν για τους μικρούς φίλους. Το City Markets είναι ένα φεστιβάλ αγοράς μοναδικών αντικειμένων και προϊόντων που συνδυάζει και την ψυχαγωγία διατηρώντας τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα. Πραγματοποιήσαμε ήδη με επιτυχία άλλα δύο φεστιβάλ. Στο πρώτο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ακροπόλεως τον περασμένο Σεπτέμβριο, μέρος των εσόδων διατέθηκαν για το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Στροβόλου. Στο δεύτερο φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο Wherehaus612 στην Παλλουριώτισσα, μέρος των εσόδων διατέθηκε για το Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας.
-
Πάρκο Ακροπόλεως
30 Νοεμβρίου - 01 Δεκεμβρίου 2013
Σχετικά

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του