Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2020
Αυτή την Κυριακή, πείτε ένα φωναχτό «ναι», για μια εκδρομή μέχρι τον παραδεισένιο Αγρό, της Επαρχίας Λεμεσού. Φυσικά και μία επίσκεψη στο «The Rose Factory», θα σας κάνει να ζωντανέψετε όλο σας το «είναι» και να πιστέψετε πως πραγματικά υπάρχουν πανέμορφα μέρη στην Κύπρο μας.

Η ιστορία του εργοστασίου, ξεκίνησε από την οικογένεια Τσολάκη, πριν περίπου 70 χρόνια, με την καλλιέργεια δικών της τριανταφυλλιών, αυτών των «μυρωδάτων» και των «άγριων». Το όνομα του φυτού, είναι επίσης γνωστό και ως «Ρόδη, η δαμασκηνή». Από το 1948 και με τη δημιουργία του γνωστού «Ροδοστάγματος του Αγρού» δημιουργήθηκε σήμερα το «Εργοστάσιο Τριαντάφυλλων».
Σ’ αυτό μπορεί να βρει κάποιος τα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα «Venus Rose Cosmetics», για περιποίηση και φροντίδα του προσώπου και του σώματος με το πιο γνωστό, το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου. Επίσης, μπορεί κάποιος να βρει χειροποίητα κεριά, με μυρωδιά τριαντάφυλλου αλλά και αλκοολούχα ποτά «μπολιασμένα» με τριαντάφυλλα. Υπάρχει ακόμα και αντισηπτικό, το οποίο μοσχοβολάει τριαντάφυλλο.
Σας παραθέτουμε όλα όσα πίνονται ή τρώγονται με τη μοναδική γεύση του τριαντάφυλλου:
- Βιολογικό ροδόσταγμα Αγρού
- Λικέρ τριαντάφυλλου
- Απεριτίφ τριαντάφυλλου
- Κρασί τριαντάφυλλου
- Ροδόξιδο
- Βιολογικό τσάι τριαντάφυλλο
- Μαρμελάδα τριαντάφυλλου
- Σοκολατάκια με γεύση τριαντάφυλλο

Αναφορικά με τα καλλυντικά, δοκιμάσαμε αρκετά. Ξεχωρίσαμε όμως τα ακόλουθα τα οποία θα σας κάνουν, πραγματικά, να προτιμάτε τα βιολογικά προϊόντα.
- Αρχικά, να ξεκινήσουμε με το «Ροδόσταγμα για καθαρισμό Προσώπου και Σώματος». Το χαρακτηρίζει η βαθιά ενυδάτωση με κύριο συστατικό το ροδόσταγμα. Αποκαθιστά την ισορροπία του pH, ανανεώνει και αναζωογονεί το δέρμα. Είναι ιδανικό για την προετοιμασία του δέρματος για τους ορούς και τις κρέμες, τη ρύθμιση του μακιγιάζ αλλά και για την ανανέωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας.
- Μην πείτε «όχι» στην κρέμα ματιού με βιολογικό ροδόσταγμα, η οποία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος. Είναι πλούσια σε οργανικά έλαια που θρέφουν και βοηθούν στην επανόρθωση των λεπτών γραμμών της ευαίσθητης επιδερμίδας των ματιών. Προσφέρει, επίσης, σημαντική ενυδάτωση και λάμψη.
- Η κρέμα χεριών τριαντάφυλλου, θα κάνει τα χέρια σας πιο απλά και βελούδινα. Χάρη στην ειδικά μελετημένη σύνθεσή της, αλλά και στα συστατικά της, χαρίζει ελαστικότητα στην επιδερμίδα σας, ενώ απορροφάται άμεσα.
- Ένα σαμπουάν τριαντάφυλλου, σίγουρα θα κάνει τα μαλλιά σας ακόμα πιο λαμπερά. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ενώ αφού είναι εμπλουτισμένο με βιολογικά συστατικά, μπορεί να δυναμώσει την τρίχα των μαλλιών σας, διατηρώντας τη φυσική υγρασία των μαλλιών.
- Για τους άντρες, η απαλή κρέμα με ενυδατικές και δροσιστικές ιδιότητες, την οποία χρησιμοποιείτε μετά το ξύρισμα, θα βοηθήσει άμεσα στο να ηρεμήσει το δέρμα, αλλά και να μειώσει τη ξηρότητα και την αίσθηση καύσου μετά το ξύρισμα.

Αυτά ήταν μόνο λίγα από τα πολλά που υπάρχουν στο «The Rose Factory». Μια επίσκεψη θα σας πείσει ακόμα περισσότερο!
Πληροφορίες:
Chris N.Tsolakis LTD
Διευθυνσή: Οδός Τριανταφύλλων 12
Πόλη: Αγρός, Λεμεσός, Κύπρος
Ταχυδρομικός κώδικας: 4860
Τηλ: 25521893
Φαξ: 25521894
Email: info@venus-rose.com
Facebook Page: https://www.facebook.com/chrisTsolakisRoseFactory
Σχετικά
Το HBO αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από την 3η σεζόν του «House of the Dragon»
Τα πρώτα επεισόδια του πολυαναμενόμενου τρίτου κύκλου έρχονται τον Ιούνιο του 2026
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες
Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με ισχύ από τις 5 τα ξημερώματα ως τις 4 το απόγευμα.
Πέντε χειμωνιάτικα ταξίδια σε μικρές και όμορφες πόλεις της Ευρώπης
Κάστρα, κανάλια, παγωμένες λίμνες και πλακόστρωτα δρομάκια δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε τη γοητεία του χειμώνα.
City of Dreams Mediterranean: Ο Απόλυτος Εορταστικός Προορισμός
Το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο της Ευρώπης μεταμορφώνεται στον πιο θεαματικό εορταστικό προορισμό στο νησί
Αναβαθμίζεται σε πορτοκαλί η προειδοποίηση - Έρχονται χιόνια στο Τρόοδος
Οι έντονες βροχοπτώσεις έχουν ήδη ευνοήσει τα φράγματα, με εντυπωσιακή αύξηση των ποσοστών.
Η Λευκωσία υποδέχθηκε το πολυαναμενόμενο The Landmark Nicosia, Autograph Collection
Η πιο σημαντική ξενοδοχειακή άφιξη της χρονιάς είναι πλέον γεγονός, αφού το The Landmark Nicosia, Autograph Collection, άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της πρωτεύουσας
Περπατώντας ξανά έναν θρύλο: Η πρώτη μας εμπειρία στο The Landmark Nicosia, Autograph Collection
Από το παλιό Hilton Cyprus στη σύγχρονη του λαμπερή αναγέννηση, μια βιωματική περιήγηση γεμάτη ιστορία, αισθήσεις και νέα ξεκίνηματα
Λάρνακα ή Λεμεσός θα είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα του 2030
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 2025, στις 12:30 μ.μ. στο Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο για ταξίδια
Τους πιο ασφαλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για το δεύτερο εξάμηνο του 2025 παρουσιάζει ο Δείκτης Ασφάλειας της HelloSafe
O Byron στην Κύπρο: Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες
Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας, με ισχύ από τις 5 το πρωί σήμερα Τρίτη μέχρι και τις 5 το πρωί της Τετάρτης
Τα πιο πολυσύχναστα χριστουγεννιάτικα αξιοθέατα παγκοσμίως
Το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων είναι πραγματικά μεταδοτικό.
Μαγική πρεμιέρα στο νέο στολίδι της Κύπρου!
Το ZAZZA έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με Βρεττό, Γρόση και Μπανδέλη!