Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2020
Ακολουθώντας τις υποδείξεις και τα περιοριστικά μέτρα που ανάγγειλε το Υπουργικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση του Κορονοιού, η εκδήλωση του TELETHON The i-Fitness Day έχει μετατεθεί και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020.
Όσοι φίλοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μας, αυτά θα ισχύουν για τη νέα ημερομηνία.
Το « i Fitness Day », είναι μια ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στη γυμναστική. Απευθύνεται σε όλους, παιδιά και μεγάλους, είτε αυτοί είναι γυμνασμένοι είτε δεν είναι και τόσο γυμνασμένοι…
Αυτό που υπόσχονται οι διοργανωτές στους συμμετέχοντες, είναι μια ευχάριστη μέρα με κίνηση, ρυθμό και άσκηση για όλη την οικογένεια. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το πρόγραμμα που επιθυμούν να γυμναστούν και μάλιστα από τους επαγγελματίες εκπαιδευτές. Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν στις 10π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 6μ.μ. Παράλληλα θα προσφέρονται ειδικά προγράμματα γυμναστικής για παιδιά κάθε ηλικίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία.
Το ποσό συμμετοχής θα είναι 9 ευρώ το άτομο, και στο χώρο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν ένα πακέτο δώρων. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON.
Επίσης στο χώρο θα λειτουργεί οργανωμένος παιδότοπος με επίβλεψη και δωρεάν face-painting.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο Facebook, The i Fitness Day ή καλώντας το 99 663 255.
Την εκδήλωση διοργανώνει η Morfou Karate ΜΜΑ Fitness by Ice Man και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Κύριοι υποστηρικτές, τα Τσιμεντοποιία Βασιλικού, το φυσικό μεταλλικό νερό VITEL και τα καταστήματα Reebok-Famous Sports.
Μεγάλος χορηγός Telethon, ΟΠΑΠ Κύπρου
Στηρίζουν, το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ
Σχετικά

Pillows of the Sky: Χορός σε δημόσιους χώρους, σε Λευκωσία και Λεμεσό
Το νέο χορογραφικό έργο της Ελεάνας Χαραλάμπους, μετατρέπει τον ουρανό σε σκηνή και τα σύννεφα σε πρωταγωνιστές μιας βιωματικής εμπειρίας

Παιδικό Πανηγυράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ με παιχνίδια, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις
Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη χαρά, προσφορά και αγάπη

Νέο μενού για το πρώτο φθινοπωρινό ραντεβού με το Fork Food Market
Μάθε όλα όσα χρειάζεται για το φαγητό, ποτό αλλά και τη διασκέδαση

αντΕΙχήσεις: Απόκρυφες ιστορίες της εντός των τειχών Λευκωσίας
Περίπατοι, συζητήσεις και εργαστήρια που εστιάζουν στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των ενετικών τειχών της Λευκωσίας μέσα μία σειρά δράσεων!

30+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμα και πολλές άλλες εκπλήξεις

Η Οδός Χριστουγέννων επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά!
Διήμερο γεμάτο παζαράκι, μουσική, παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις

Έρχεται το 2ο Κυριακάτικο μπουφέ σε μία υπέροχη φάρμα για όλη την οικογένεια
Αυτή την Κυριακή, με ξενάγηση, παιχνίδι γνώσεων και φαγητό

Ετοιμάσου για την «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου
Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, περπατάμε με κεντρικό μήνυμα “Από τη σιωπή ΣΤΗ ΦΩΝΗ. Διεκδικούμε”

Όλες οι πληροφορίες για τον 10ο αγώνα δρόμου "Run as One 2025"
Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε για τα παιδιά μας

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, παραστάσεις, φεστιβάλ και εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφθείς

Τα Λεύκαρα γεμίζουν ξανά με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Κύπρου μάς προσκαλεί και φέτος τις γιορτές

Δωρεάν παλουζές, τραχανάς, ρέσι και χαλούμι με παραδοσιακή μουσική στις "Γεύσεις Παράδοσης"
Μία ημέρα αφιερωμένη στην παρασκευή πιάτων και εδεσμάτων