Νέα ημερομηνία (και) για το i-Fitness Day

Ακολουθώντας τις υποδείξεις και τα περιοριστικά μέτρα που ανάγγειλε το Υπουργικό Συμβούλιο για την αντιμετώπιση του Κορονοιού, η εκδήλωση του TELETHON The i-Fitness Day έχει μετατεθεί και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020. 

Όσοι φίλοι έχουν αγοράσει εισιτήρια για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μας, αυτά θα ισχύουν για τη νέα ημερομηνία.  

Το « i Fitness Day », είναι μια ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στη γυμναστική. Απευθύνεται σε όλους, παιδιά και μεγάλους, είτε αυτοί είναι γυμνασμένοι είτε δεν είναι και τόσο γυμνασμένοι…  

Αυτό που υπόσχονται οι διοργανωτές στους συμμετέχοντες, είναι μια ευχάριστη μέρα με κίνηση, ρυθμό και άσκηση για όλη την οικογένεια. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το πρόγραμμα που επιθυμούν να γυμναστούν και μάλιστα από τους επαγγελματίες εκπαιδευτές.  Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν στις 10π.μ. και θα ολοκληρωθούν στις 6μ.μ. Παράλληλα θα προσφέρονται ειδικά προγράμματα γυμναστικής για παιδιά κάθε ηλικίας.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λευκωσία.

Το ποσό συμμετοχής θα είναι 9 ευρώ το άτομο, και στο χώρο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν ένα πακέτο δώρων. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθεί στον φιλανθρωπικό θεσμό TELETHON.  

Επίσης στο χώρο θα λειτουργεί οργανωμένος παιδότοπος με επίβλεψη και δωρεάν face-painting. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο Facebook, The i Fitness Day ή καλώντας το 99 663 255.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Morfou Karate ΜΜΑ Fitness by Ice Man και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.     

Κύριοι υποστηρικτές, τα Τσιμεντοποιία Βασιλικού, το φυσικό μεταλλικό νερό VITEL και τα καταστήματα Reebok-Famous Sports.

Μεγάλος χορηγός Telethon, ΟΠΑΠ Κύπρου
Στηρίζουν, το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ
 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31