Δημοσιεύτηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2020
Η Quinn θεωρείται μία από τις κορυφαίες συγγραφείς ρομαντικών βιβλίων εποχής και η συγκεκριμένη σειρά απασχόλησε από πολύ νωρίς το κοινό, εισπράττοντας μεγάλο θαυμασμό. Αποτελεί μια παραγωγή που θα ακολουθεί τη ροή των 8 βιβλίων και κεντρικός χαρακτήρας είναι ένα από τα παιδιά της οικογένειας και η πρεμιέρα αναμένετε ανήμερα των Χριστουγέννων.
Τη σειρά υπογράφει η Shonda Rhimes δημιουργός του «Grey's Anatomy» και παραγωγός του «How to get away with murder» και η υπόθεση εκτυλίσσεται τον 19ο αιώνα στο Λονδίνο.
Το καστ στηρίζει ξεκάθαρα τη διαφορετικότητα. «Στο πλαίσιο του ιστορικού αποκλεισμού της διαφορετικότητας, είτε στην καταγραφή της ιστορίας είτε στην τέχνη, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βάλουμε εμείς οι ίδιοι τη διαφορετικότητα μέσα στην ιστορία» εξήγησε ο πρωταγωνιστής της σειράς Regé-Jean Page. «Χρειάζεται τόσο λίγη φαντασία για να συμπεριλάβουμε έγχρωμους ανθρώπους στις ιστορίες που λέμε».
Σημείο αναφοράς της σειράς αποτελούν τα κουστούμια και τα φορέματα, που όπως αποκαλύπτει η σχεδιάστρια Ellen Mirojnick, οι πασίγνωστοι οίκοι οι Dior και Chanel ήταν εκείνοι που ενέπνευσαν για το ενδυματολογικό μέρος. Τόσο τα κοστούμια, όσο και η ίδια η σειρά, είναι μια εντελώς φρέσκια λήψη από ό, τι θα περίμενε κανείς από την Regency εποχή – γεμάτη χρώμα, υφή και σκάνδαλο.
Μοντέρνα υφάσματα και έντονα χρώματα πάνω σε παραδοσιακές σιλουέτες Regency. Τετράγωνη λαιμόκοψη, αυτοκρατορική στενή μέση, με μανίκια ¾, περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία που συνοδεύονται με υπέροχα κοσμήματα που δίνουν τη λάμψη που πολλές από εμάς ζηλεύουμε και θα θέλαμε ακόμη και σήμερα να μπορέσουμε να φορέσουμε. Τα βαριά διακοσμημένα φορέματα είναι εμπνευσμένα από τη συλλογή υψηλής ραπτικής Άνοιξης/Καλοκαίρι 2017/18 της Chanel.
Χιλιάδες πρωτότυπα φορέματα και κουστούμια που αριθμούν περίπου 7.500 κομμάτια, τα οποία ράβονταν για 5 μήνες σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δημιουργώντας ένα ειδικό show room για την παραγωγή με φορέματα από Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία και Νέα Υόρκη και το καθένα προσαρμοσμένο για τον ανάλογο χαρακτήρα.
Φλοράλ φορέματα με έντονα χρώματα. Πολύχρωμα σκουλαρίκια και κολιέ, ταφτάδες, οργάντζες και βολάν, συμπληρώνουν τα μοναδικά κομμάτια που οι λάτρης της μόδας θα θαύμαζαν και θα ζήλευαν. Οι αυστηρές κοτσίδες αντικαταστάθηκαν με λουλούδια και πολλά κοσμήματα με φτερά.
Οι ενδυματολογικές επιλογές της σειράς, αποτελούν σίγουρα έμπνευση για το καλοκαίρι που έρχεται. Ακόμη κι αν οι αυτοκρατορικές γραμμές και η αισθητική μιας άλλης εποχής δεν είναι του γούστου σου, τα έντονα χρώματα, τα λουλούδια, οι βάτες και τα φουσκωτά μανίκια, ίσως αποτελέσουν στοιχεία που θα διαμορφώσουν τις επερχόμενες εμφανίσεις σου. Οι δαντέλες, οι τετράγωνοι λαιμοί σε φορέματα ή τοπ, οι απαλές υφές των υφασμάτων που αποπνέουν τον κλασάτο αέρα του οίκου Dior, μπορούν να χαρίσου στις εμφανίσεις σου την αισθητική που θα ήθελες.
Η πολυαναμενόμενη σειρά που οι λάτρες ταινιών εποχής περιμένουν πως και πώς φαίνεται θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και για όλες της λάτρης της μόδας. Επιρροές μιας παλιάς εποχής με μια φρέσκια ματιά και αέρα, μπορούν σίγουρα να αποτελέσουν την έμπνευση που θα ήθελες για να διαμορφώσεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.
Σχετικά
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.
Τα Όσκαρ φεύγουν από το Hollywood το 2029
Τα Οσκαρ εγκαταλείπουν το Dolby Theatre και μετακομίζουν από το 2029 στο Peacock Theater του downtown Los Angeles, σε μια αλλαγή που συνδέεται με τη νέα ψηφιακή και οργανωτική εποχή της τελετής.
Επιστροφή Ανγκ Λι με το «Gold Mountain»
Επτά χρόνια μετά το υπολειπόμενο «Gemini Man» με τον Γουίλ Σμιθ, την λιγότερο καλή στιγμή μιας έξοχης καριέρας, ελπίζουμε ξανά σε μια επιστροφή στη φόρμα
Ο Αιμίλιος Αβραάμ ετοιμάζεται να "βγει" στις αίθουσες με τη «Σμαράγδα» του
Η δραματική κομεντί ταινία μεγάλου μήκους του Αιμίλιου Αβραάμ έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους από τις 2 Απριλίου
Στα σκαριά νέα ταινία απο το σύμπαν του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» από τον Στίβεν Κόλμπερτ
Η Γουόρνερ Μπρος ανακοίνωσε ότι ο Στίβεν Κόλμπερτ και ο γιος του εργάζονται πάνω σε μια ολοκαίνουργια ταινία του σύμπαντος του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»
Νέες ταινίες στις αίθουσες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα
Από πολυβραβευμένα δράματα μέχρι σκοτεινό τρόμο και δυνατά sequels, οι πρεμιέρες που αξίζουν την προσοχή σου
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι
Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
Masterclasses φέρνουν διεθνή τεχνογνωσία στο Cyprus Film Days 2026
Mια σειρά από εξειδικευμένα εργαστήρια και masterclasses με τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων δημιουργών και επαγγελματιών του χώρου.
Η «Στέλλα» του Μιχάλη Κακογιάννη σε 4 ταυτόχρονες προβολές
Η εκδήλωση «ΣΤΕΛΛΑ - Τέσσερις Πόλεις, Μία Οθόνη» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Προγράμματος της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2026.
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο σκηνοθέτη στη νέα μίνι σειρά του Κουέντιν Ταραντίνο
Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα αποτίει φόρο τιμής στη «χρυσή εποχή» του κινηματογράφου και θα γυριστεί εξ' ολοκλήρου σε ασπρόμαυρο φιλμ
Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Τσακ Νόρις
Η ανακοίνωση της οικογένειας του διάσημου ηθοποιού