Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2021
Βορειοανατολική ροή. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει αιωρούμενη σκόνη.
Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος με αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Στις υπήνεμες περιοχές δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 2 μέχρι 3 μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και τα προσήνεμα νότια, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
Αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αργά το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα παροδικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος ενώ τοπικά ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης αυξημένες νεφώσεις πιθανό να φέρουν λίγες, πολύ τοπικές βροχές στο εσωτερικό και τα ορεινά αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια, ψηλότερα των κανονικών για την εποχή επίπεδα.
Σχετικά
Κοινή διοργάνωση Ανθεστηρίων και Κατακλυσμού Αμμοχώστου από Δήμους Παραλιμνίου – Δερύνειας και Αμμοχώστου
Aναβίωση των εκδηλώσεων που λάμβαναν χώρα στην Αμμόχωστο πριν από το 1974
H Leonardo Hotels ανακοίνωσε δύο νέα ξενοδοχεία στην Κύπρο
Το GrandResort Leonardo Limited Edition διοργάνωσε εκδήλωση για να ευχαριστήσει τους πολύτιμους συνεργάτες του
Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο
Μεμονωμένες βροχές σήμερα σε περιοχές της Κύπρου - Αναλυτικά η πρόγνωση
Αυτές είναι οι 10 πιο ευτυχισμένες πόλεις της Ευρώπης
Τι είναι αυτό που κάνει μια πόλη αξιόλογη για να ζει κανείς;
Οι πιο ασφαλείς προορισμοί για ταξίδια το 2026
Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η Ευρώπη κυριαρχεί
Στη Συκόπετρα θα απολαύσουμε παραδοσιακό κλέφτικο με πατάτες, μαγειρεμένο στον ξυλόφουρνο
Μια όμορφη εκδήλωση στήριξης της εκκλησίας, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου
Αν θες να αρχίσεις τις σπουδές σου στο κρασί, αυτό σε αφορά
Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης στο Κρασί στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Η Lidl Κύπρου ενισχύει την εκπαιδευτική κοινότητα με επίκεντρο τη βιωσιμότητα μέσα από το 5ο mind REset
Σχεδόν 60 εκπαιδευτικοί από όλη την Κύπρο συμμετείχαν στην επιμόρφωση του προγράμματος mind REset, με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και της βιώσιμης επιχειρηματικότητας στη σχολική κοινότητα
Χειμερινές αποδράσεις στα κυπριακά βουνά: 10 boutique καταλύματα που θα σε μαγέψουν
Παραδοσιακή αρχιτεκτονική, ζεστές φωτιές, τζακούζι και ησυχία μέσα στη φύση — οι πιο ονειρεμένοι ξενώνες για ρομαντικά Σαββατοκύριακα και αποδράσεις χαλάρωσης.
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 6 προορισμούς, με τιμές από €14.99!
Από το Αεροδρόμιο Πάφου, οι επιλογές είναι δελεαστικές και καλύπτουν προορισμούς για κάθε ταξιδιώτη
Μπολόνια: Γιατί αξίζει να την επισκεφτείτε με την πρώτη ευκαιρία
Τρεις λόγοι για να βρεθείς σε αυτή την πόλη της Ιταλίας