Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2013
Ο γοητευτικός Ryan Gosling και η ταχύτατα ανερχόμενη Emma Stone, μετά την απολαυστική κομεντί ‘Crazy, Stupid, Love’ συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη, αυτήν τη φορά σε μία εντελώς διαφορετική ιστορία που διαδραματίζεται στην γκανγκστερική Αμερική, στα τέλη της δεκαετίας του ’40. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες τού Ruben Fleischer (‘Zombieland’), το ‘Gangster Squad’ αποτελεί μια ευφάνταστη αφήγηση της προσπάθειας της Αστυνομίας του Λος Άντζελες να ανατρέψει έναν από τους πιο επικίνδυνους μαφιόζους όλων των εποχών, τον Mickey Cohen (Sean Penn). Ο αδίστακτος μαφιόζος έχει πάρει τον έλεγχο της πόλης, αποκτώντας περιουσία από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και διάφορα στοιχήματα. Με τόση δύναμη, είναι εύκολο να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους αστυνομικούς της πιάτσας, εκτός, ίσως, από μια μικρή μυστική ομάδα της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, με επικεφαλής τους John O’Mara (Josh Brolin) και Jerry Wooters (Ryan Gosling), που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν τον κόσμο τού Cohen. Στο ρόλο του μοιραίου θηλυκού η Emma Stone, ‘καρφί’ του αδίστακτού μαφιόζου και αντικείμενο πόθου του αστυνόμου Jerry Wooters, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του Will Beall (‘Castle’) και είναι βασισμένο σε μια σειρά άρθρων τού Paul Lieberman με τίτλο ‘Tales From the Gangster Squad’.
-
Κ-Cineplex 1-6 Λευκωσία
15 Μαρτίου - 22 Μαρτίου 2013
Σχετικά

GoetheKino: Ζητήματα Οικογένειας, με προβολές βραβευμένων ταινίων
Μια σειρά προβολών και συζητήσεων του Ινστιτούτου Γκαίτε γύρω από τις σχέσεις στην οικογένεια

The Super Mario Galaxy Movie: Ο Μάριο επιστρέφει και μας πάει… στο διάστημα!
Από το Βασίλειο των Μανιταριών στα άστρα – η πιο επική περιπέτεια ξεκινά το 2026.

Οι Κύπριοι σκηνοθέτες Σύλβιας Νικολαΐδου και Νικόλας Ιορδάνου κέρδισαν το Βραβείο Ντοκιμαντέρ στο Φεστιβάλ Δράμας
Η δημιουργική ομάδα από την Πάφο παρουσίασε ένα ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον συμβολισμό και τη σημασία του αλατιού στην ιαπωνική κουλτούρα

Θερινό σινεμά με την πολυβραβευμένη ταινία La La Land σε μία υπέροχη αυλή
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμα Στόουν χορεύουν κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού

Νέες πρεμιέρες στη μεγάλη οθόνη: Από το αποχαιρετιστήριο “Downton Abbey” μέχρι το σκοτεινό “The Long Walk”
Συγκίνηση, δράση, θρίλερ και νοσταλγία σε μια εβδομάδα γεμάτη κινηματογραφικές εμπειρίες

Netflix: Η ξέφρενη ζωή του Τσάρλι Σιν και οι νέες σειρές της εβδομάδας
Όλες οι νέες σειρές και οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας: O Χρυσός Λέων στον Τζιμ Τζάρμους - Όλοι οι νικητές
Η ταινία «Father Mother Sister Brother» του Τζιμ Τζάρμους κέρδισε Χρυσό Λέοντα, ενώ ο Μπένι Σάφντι απέσπασε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για την ταινία «Smashing Machine»

Το βράδυ της Κυριακής βλέπουμε σινεμά στην παραλία, κάτω από την πανσέληνο!
Πάρε μαξιλάρι και ζήσε τον κινηματογράφο κάτω από τα αστέρια!

Αλλαγή ταινιών προβολής στον δωρεάν Υπαίθριο Κινηματογράφο της πρωτεύουσας
Με pop corn και μπουκάλια νερού για όλους

4 νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Από συγκλονιστικά δράματα μέχρι ανάλαφρες κωμωδίες, οι κινηματογραφικές αίθουσες γεμίζουν ξανά με ιστορίες που αξίζει να δεις στη μεγάλη οθόνη

