Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2021
Πιθανή χιονόπτωση αναμένεται να επαναληφθεί και απόψε, καθώς υπάρχουν αρκετές νεφώσεις, ενώ οι θερμοκρασίες είναι πολύ κοντά στο μηδέν. Αυτό δήλωσαν μετεωρολόγοι στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η πρόβλεψη, εξάλλου, του Τμήματος Μετεωρολογίας, που εκδόθηκε νωρίς το πρωί αναφέρει ότι απόψε θα παρατηρείται χιονόπτωση κατά διαστήματα στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηματιστεί παγετός.
Και αύριο θα παρατηρείται χιονόπτωση στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Από το βράδυ τα φαινόμενα, ωστόσο, αναμένεται να υποχωρήσουν. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και σχετικά ψυχρός, αλλά τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν ελαφρές βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Αργά το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος με βροχές σταδιακά από τα δυτικά και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ορεινά.
Την Τρίτη αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, κυρίως τις πρωινές ώρες, σταδιακά όμως τα φαινόμενα υποχωρούν.
Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Σε ισχύ βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου(16/01) η νέα Κίτρινη προειδοποίηση που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Σύμφωνα με την προειδοποίηση, σήμερα , βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.
Η συνολική βροχόπτωση δυνατόν να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα, σε χρονική διάρκεια 6 ωρών.
Η προειδοποίηση θα είναι σε ισχύ από τις 07:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου(16/01).
Σχετικά
Αλλάζει το πλαίσιο προστασίας των επιβατών αεροπλάνων – Αποζημιώσεις, αυθαίρετες χρεώσεις και δωρεάν θέσεις
Μετά από πολυετείς διαπραγματεύσεις, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Ευρωπαϊκό Συμβούλιο κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία
Καιρός: Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος στο εσωτερικό – Αλλάζει ξανά το σκηνικό την Παρασκευή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η τοιχογραφία που έδωσε χρώμα στον Πρωταρά
Νέα τοιχογραφία δίνει χρώμα και καλλιτεχνική ταυτότητα στην τουριστική περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας.
Διεθνής διάκριση για την παραλία Αγίου Ερμογένη
Ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς της παράκτιας ζώνης του Δήμου Κουρίου, πήρε και φέτος τη "Γαλάζια Σημαία"
Δωρεάν είσοδος στο διάσημο υδροπάρκο για όλους τους μπαμπάδες!
Οι μπαμπάδες μπαίνουν δωρεάν στο Fasouri Watermania για τη Γιορτή του Πατέρα
Στο «μενού» βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πότε αναμένεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση
Coastal Urban Futures: Τριήμερη έκθεση και πρόγραμμα παράλληλων δράσεων για το μέλλον της παράκτιας ζώνης της Λάρνακας
Με προβολή ταινιών, ποδηλατική περιήγηση και ακρόαση ηχοτοπίων
Αυτές είναι οι 18 πιο καθαρές, οργανωμένες και προσβάσιμες παραλίες του Πρωταρά
Πρώτος παγκύπρια ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας με 18 Γαλάζιες Σημαίες για το 2026
Η καλοκαιρινή Madame Figaro κυκλοφορεί με cover girl τη Βίκυ Καγιά
Ένα τεύχος γεμάτο μόδα, ομορφιά, προτάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και ουσιαστικές συναντήσεις.
Νέα σημαντική διάκριση για κυπριακό ξενοδοχείο
Το Louis Ledra Beach, μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels, βραβεύεται ξανά για τις καινοτόμες κοινωνικές πρακτικές του
Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες στο Cap St Georges Hotel & Resort
Υπάρχουν μέρη που απλά πας για διακοπές, και υπάρχουν και μέρη που σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό
Αυτές είναι οι παραλίες της Κύπρου με Γαλάζια Σημαία για το 2026
56 παραλίες και οι 2 μαρίνες βραβεύθηκαν φέτος από σύνολο 123 περιοχών νερών κολύμβησης