Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2021
Ο καιρός θα βελτιωθεί σιγά-σιγά σήμερα παρά τη συννεφιά που θα παρατηρείται, αν και παροδική θα είναι η βελτίωση και αύριο βράδυ προβλέπεται να επηρεάσει την Κύπρο άλλο σύστημα, σύμφωνα με δηλώσεις μετεωρολόγων στο ΚΥΠΕ.
Διαβάστε ακόμη: Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και χιονόπτωση
Όπως δήλωσαν, φαίνεται ότι ο κύριος όγκος των φαινομένων που είχαν επικρατήσει χθες και σήμερα το πρωί αρχίζει να εξασθενεί κοντά στο μεσημέρι και μετά.
Σημείωσαν ότι σήμερα η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, αύριο θα είναι περίπου η ίδια μέγιστη θερμοκρασία, ωστόσο τις επόμενες μέρες, από την Τρίτη και μετά, θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας και θα κυμανθεί πιο κάτω από τα κανονικά επίπεδα τόσο την Τρίτη όσο και την Τετάρτη.
Απαντώντας σε ερώτηση, ανέφεραν ότι στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση και σε κάποιες περιοχές πιθανώς να υπάρχει χιονόπτωση αυτές τις ώρες, σημειώνοντας ότι χιόνι υπάρχει σε κάποιες περιοχές του Τροόδους.
«Θα παραμείνει ως έχει το σκηνικό. Θα βελτιωθεί παροδικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουμε ηλιόλουστο καιρό. Απλά όσον αφορά τα φαινόμενα θα κοπάσουν για λίγο και αύριο βράδυ φαίνεται ότι θα έχουμε άλλο σύστημα, το οποίο θα μας επηρεάσει, αλλά ακόμα μελετούμε τα στοιχεία», συμπλήρωσαν.
Στο μεταξύ, το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου, εξέδωσε τις πρωινές ώρες σήμερα κίτρινη προειδοποίηση με ισχύ από τις 5 το πρωί μέχρι τις 11 πμ.
Σύμφωνα με το Τμήμα, μεμονωμένες ισχυρές καταιγίδες συνοδευόμενες από χαλάζι πιθανό να επηρεάσουν την περιοχή, ενώ η ένταση της βροχής δυνατό να ξεπερνά τα 35 χιλιοστά ανά ώρα.
Σχετικά

Αλλαγή σκηνικού με δροσερότερες μέρες και αποχώρηση του καύσωνα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Ο Στρόβολος ανοίγει το Δημοτικό Μέγαρο για το κοινό (λόγω ζέστης)
Ανοικτός για χρήση από το κοινό, κλιματιζόμενος χώρος στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου κατά την καλοκαιρινή περίοδο

Το νέο, ειδυλλιακό resort της Αγίας Νάπας είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του
Ένα premium adults-only καταφύγιο, όπου η μυκονιάτικη αρχιτεκτονική συναντά τη φυσική ομορφιά της Αγίας Νάπας.

Ανακαλύψαμε το νέο glamping spot, ένα κρυμμένο μέρος, για ήρεμη διαμονή μέσα στη φύση, με φόντο τη θάλασσα
Το απόλυτο hideaway στην Κύπρο

Αν είσαι κάτοχος ιστορικού αυτοκινήτου, αυτό σε αφορά!
Κάλεσμα για δήλωση συμμετοχής στο 5ο Φεστιβάλ Μηχανοκίνητου Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Αγίας Νάπας

Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση υποτροφιών από το ENAVSMA Foundation
Νέα ημερομηνία η 1η Αυγούστου

Travel + Leisure: Tο No 1 νησί στον κόσμο και στην Ευρώπη είναι ελληνικό
Με λευκά χωριά και απέραντες αμμουδιές


Η Wizz Air επιστρέφει Ισραήλ – Οι πτήσεις για Τελ Αβίβ ξεκινούν από 8 Αυγούστου και τιμές από €39.99
Η νούμερο ένα αερογραμμή χαμηλού κόστους του Ισραήλ, επιστρέφει ένα μήνα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο

Έρχεται η 1η διεθνής Ολυμπιάδα ανθρωποειδών ρομπότ στην Ελλάδα
Μία μοναδική εμπειρία που συνδέει το σήμερα με το αύριο

Η μεγαλύτερη Legoland του κόσμου μόλις άνοιξε σε μια ασιατική χώρα
Σήμερα υπάρχουν 12 πάρκα σε όλο τον πλανήτη

H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 7 υπέροχους προορισμούς, με τιμές από €16.99 (μόνο για 2 μέρες)
Κλείσε το επόμενό σου ταξίδι με πολύ οικονομικό εισιτήριο