Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2021
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρασίνου του Δήμου Γερμασόγειας και δημοτικός σύμβουλος ΔΗΚΟ Ιωάννης Κράνος, με ενθουσιασμό ανακοίνωσε τη δημιουργία πάρκου για σκύλους στην περιοχή.
«Έχει ολοκληρωθεί πάρκο σκύλων στην περιοχή, ώστε οι δημότες μας να μπορούν να πηγαίνουν βόλτα με τους τετράποδους τους φίλους, σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο, για να παίζουν και να ψυχαγωγούνται», δήλωσε στην εφημερίδα Λεμεσός.
Παράλληλα, ο κ. Κράνος ανέφερε πως ένας επιπλέον λόγος δημιουργίας του συγκεκριμένου πάρκου είναι η αποτροπή κάποιων «ασυνείδητων» που αφήνουν τους σκύλους τους να αφοδεύουν σε δρόμους και πεζοδρόμια, ενώ δεν τα μαζεύουν.
«Παρόλο που έχουμε γεμίσει όλα τα πάρκα μας με ειδικούς κάδους για απορρίμματα ζώων και πάλι παρατηρούμε το άσχημο αυτό γεγονός να συμβαίνει. Ελπίζουμε πως με τη δημιουργία του συγκεκριμένου πάρκου να περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό το φαινόμενο αυτό», τόνισε. Συνεχίζοντας, μας είπε πως μετά το πέρας των μέτρων πρόληψης για την πανδημία του κορωνοϊού, θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια.
Να αναφέρουμε πως το πάρκο για σκύλους βρίσκεται από την Ανδοκίνδου, το πρώτο στρίψιμο αριστερά, νότια του αυτοκινητοδρόμου και δυτικά του ποταμού Άμαθου.
Σχετικά

Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 22 προορισμούς, με τιμές από €22 (μόνο για σήμερα)
Ryanair Flash Sale: Πτήσεις από Πάφο με έως και 15% έκπτωση!


Το The Piano Tour υποψήφιο για σημαντική διεθνή βράβευση!
Μέσω του The Piano Tour, η κλασική μουσική έχει έως σήμερα διασχίσει αυτοκινητόδρομους, ανέβει σε ταράτσες, παίξει ποδόσφαιρο, τρέξει σε βραδινό αγώνα δρόμου, ταξιδεύσει πίσω στον χρόνο και καταρρίψει ακόμη και ρεκόρ Guinness!

5 πόλεις στην Ευρώπη που πρέπει να επισκεφτείς έστω μια φορά στη ζωή σου
Μην χάσεις την ευκαιρία να δεις από κοντά αυτές τις πόλεις

Στους 37°C η θερμοκρασία - Πότε αναμένεται αισθητή πτώση
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


H Ryanair σε ταξιδεύει σε 3 υπέροχους προορισμούς με τιμές από €18.99
H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για φθινοπωρινά ταξίδια, σε συναρπαστικούς

Αυτά είναι τα 8 Χριστουγεννιάτικα Xωριά που θα μας μεταφέρουν τη μαγεία των εορτών
Χριστουγεννιάτικα Χωριά σε 8 υπέροχους ορεινούς προορισμούς

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, έρχονται πτώση θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού


Ήμουν κι εγώ στο Καλλιμάρμαρο...
Μια ανεπανάληπτη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο με την Άννα Βίσση να γράφει ιστορία μπροστά σε 65.000 θεατές

Καταρρίπτεται ο μεγαλύτερος μύθος για τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων
Οι ταξιδιώτες αναζητούν πάντα τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για ταξίδια διακοπών