Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2021
Μία ομάδα φίλων, οι «Sunsets N’ Friends» όπως προσδιορίζονται, ετοίμασαν ένα ξεχωριστό μουσικό live από το ίσως πιο ειδυλλιακό σημείο του νησιού.
Ιδανικά την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, θα έπρεπε όλοι να ετοιμάζαμε προμήθειες, σακάκια και μπότες και να ξεκινούσαμε για τα βουνά του Τροόδους, για να απολαύσουμε από κοντά το μαγευτικό σκηνικό που θα στηθεί από την ομάδα των «Sunsets n’ Friends», με πρωταγωνιστή τον Pazzi, ο οποίος θα παίξει μουσική την ώρα ακριβώς που δύει ο ήλιος, σ’ ένα από τα πιο μαγευτικά σημεία του νησιού.
Επειδή, όμως, κάτι τέτοιο θα αργήσει να γίνει, μία ομάδα φίλων, οι Sunset n’ Friends, αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα ιδιαίτερο project, το οποίο βασίζεται πάνω στα νέα δεδομένα -της κοινωνικής αποστασιοποίησης- που δημιούργησε η πανδημία.
Έχοντας κατά νου τις ομορφιές του τόπου και την αγάπη τους για κάθε γωνιά του νησιού, αποφάσισαν να συνεργαστούν με γνωστούς DJs του νησιού διοργανώνοντας συναυλίες σε όλο το νησί, χωρίς κοινό, αλλά με live αναμετάδοση από διαδικτυακές πλατφόρμες.
Ήδη η ομάδα πραγματοποίησε 4 events, στην παραλία μπροστά από το Ammos Beach Bar στη Λάρνακα, στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στο Κάβο Γκρέκο στην Αγία Νάπα, στον Ακάμα της Πάφου, ενώ την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, ο Pazzi στήνει τα decks έχοντας πανοραμική θέα προς τον κόλπο της Μόρφου, από το νέο σημείο θέας που κατασκευάστηκε στον Τρόοδος, για ένα ξεχωριστό μουσικό απόγευμα.
«Στη ζωή μας είμαστε αρκετά τυχεροί που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε ένα από τα πιο όμορφα και ασφαλή νησιά της γης. Αυτό το νησί μάς βοήθησε να καλλιεργήσουμε το πραγματικό νόημα της οικογένειας και της φιλίας. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε μέρος αυτής της αγάπης! Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ομορφιά αυτού του νησιού ενώ απολαμβάνουμε καλή μουσική με ανθρώπους που αγαπάμε. Η έναρξη αυτού του έργου εμπνεύστηκε από την ομάδα, στη μέση των πρωτοφανών συνθηκών σε όλο τον κόσμο, που επέφερε η πανδημία του Covid-19. Ο κύριος στόχος είναι να διαδώσουμε θετική ενέργεια, παρέχοντας ζωντανές μουσικές ερμηνείες από τοπικούς DJs, με κάθε εκδήλωση να πραγματοποιείται σε διαφορετικές και προσεκτικά επιλεγμένες τοποθεσίες του νησιού», σημειώνει η ομάδα Sunset n’ Friends.

Όσο για τον DJ Pazzi,ο DJ βρίσκεται σχεδόν 10 χρόνια στη μουσική σκηνή, και το όνομα του έχει γίνει συνώνυμο με το χορό, τη λάμψη και τη διασκέδαση. Με ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιρροών, οι αμφιλεγόμενες επιλογές του είναι η δική του "θεραπεία".
Απολαύστε αυτό το μουσικό ταξίδι που γίνεται αποκλειστικά για τους Sunsets n ’Friends από έναν από τον επικεφαλής honchos των Peculiar Gatherings, Pazzi.
FB: https://www.facebook.com/listentopazzi
Instagram - https://www.instagram.com/listentopazzi
Soundcloud - https://soundcloud.com/listentopazzi
Σχετικά
Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά παραθαλάσσια στέκια του νησιού, ανακοίνωσε την επιστροφή του
Το κομψό beach bar της Αγίας Νάπας, ετοιμάζεται να σε υποδεχθεί
Ο Πρωταράς ετοιμάζεται για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κοκτέιλ
Τον Μάρτιο, η Κύπρος φιλοξενεί για πρώτη φορά τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Κοκτέιλ, στο πλαίσιο του 10ου Cyprus Bar Show
Ζήστε το απόλυτο Best Night Out στο City of Dreams Mediterranean
Mε δημιουργικά κοκτέιλ, μοναδικές γευστικές εμπειρίες και εκρηκτικά σόου
To πιο "δυνατό" αποκριάτικο πάρτι θα στηθεί σε ένα εμβληματικό Roof Bar
Carnival-Themed Experience στο Roof Bar του NYX Hotel Limassol
Ένα (μασκέ) cabaret show που θα χαρίσει στη Λεμεσό ανεπανάληπτες στιγμές!
Το VELVET - A Modern Cabaret Show – ‘The Masquerade Affair’ έρχεται για ένα βράδυ εκρηκτικό
Το Grecophilia επιστρέφει στην αυλή για ένα ανεβαστικό event
Η επιστροφή του αυθεντικού midday gathering που καθόρισε μια ολόκληρη κουλτούρα
12 πολύ δυνατά parties για την Τσικνοπέμπτη
Με άφθονο φαγητό και μουσική που θα μας βάλει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Έρχεται το μεγαλύτερο Kitsch καρναβαλίστικο πάρτι έβερ
Το απόλυτο και πιο Kitsch καρναβαλίστικο πάρτι της χρονιάς είναι το «10 ΧΡΟΝΙΑ KITSCH PARTY» που επιστρέφει για το Καρναβάλι 2026
Fever-Tree: Νο 1 Best Selling Mixer Brand για 12η συνεχόμενη χρονιά
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, τα premium mixers Fever-Tree έχουν ψηφιστεί από τα καλύτερα bars του κόσμου ως το νούμερο ένα mixer brand σε πωλήσεις.
Ξέρουμε πού θα στηθεί το πιο "δυνατό" πάρτι της Τσικνοπέμπτης
Το Columbia Plaza και το MR GREEK υπογράφουν φέτος το πιο εκρηκτικό αποκριάτικο πάρτι της πόλης