Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2021
Το «Waffles + Mochi» είναι το νέο πρότζεκτ, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει υπογράψει η εταιρεία παραγωγής των Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα, η Higher Ground Productions, με το Netflix. Συμφωνία που περιελάμβανε το ντοκιμαντέρ του 2020 «Becoming», βασισμένο στην αυτοβιογραφία της πρώην Πρώτης Κυρίας που έγινε best seller.
Στη νέα εκπομπή, που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 16 Μαρτίου, οι μαριονέτες Waffles και Mochi είναι επίδοξοι σεφ και η Μισέλ Ομπάμα ιδιοκτήτρια σούπερ μάρκετ. Η εκπομπή δέκα επεισοδίων είναι μια «γαστρονομική περιπέτεια ζωής», στην οποία οι χαρακτήρες με τη βοήθεια ενός «μαγικού καροτσιού» αναζητούν υλικά μαγειρικής σε όλο τον κόσμο, περιγράφει το Netflix.
«Είτε μαζεύουν πατάτες στις Άνδεις στο Περού, δοκιμάζουν ρύζι στην Ιταλία, ή φτιάχνουν μίσο (παραδοσιακό καρύκευμα) στην Ιαπωνία, αυτοί οι περίεργοι εξερευνητές ανακαλύπτουν το θαύμα της τροφής και διαπιστώνουν ότι κάθε γεύμα είναι η ευκαιρία να κάνουν νέους φίλους», αναφέρει ακόμη το Netflix.
Οι μαριονέτες και η Μισέλ Ομπάμα δεν θα είναι μόνοι τους, αφού στην εκπομπή θα τους βοηθούν στο μαγείρεμα γνωστοί σεφ, παιδιά και διάσημοι.
Η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσε μέσω Instagram to νέο πρότζεκτ της, επισημαίνοντας ότι είναι αφιερωμένο στην καλή διατροφή. Εξάλλου και ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είχε επικεντρωθεί στην προσπάθεια προώθησης της υγιεινής διατροφής των παιδιών.
«Αυτοί οι δύο θα μας μεταφέρουν σε περιπέτειες σε όλο τον κόσμο, για την ανακάλυψη νέων συστατικών και τη δοκιμή νέων συνταγών», έγραψε για τις μαριονέτες της εκπομπής και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά θα το λατρέψουν, αλλά ξέρω ότι οι ενήλικες θα γελάσουν αρκετά, όπως και θα πάρουν κάποιες συμβουλές για την κουζίνα».
«Μακάρι να υπήρχε ένα τέτοιο πρόγραμμα όταν οι κόρες μου ήταν μικρές. Ξέρω ότι είναι μια δύσκολη εποχή για πολλές οικογένειες και ελπίζω ότι αυτό το ευχάριστο σόου θα φέρει λίγο φως και γέλιο σε σπίτια σε όλο τον κόσμο», έγραψε ακόμη μεταξύ άλλων η Μισέλ Ομπάμα.
Πηγή: www.lifo.gr
Σχετικά

Πέθανε η σπουδαία Αμερικανίδα ηθοποιός Ντάιαν Κίτον
Η Κίτον έγινε γνωστή τη δεκαετία του '70 μέσα από τον ρόλο της στη σειρά ταινιών «Ο Νονός» και τις συνεργασίες της με τον Γούντι Άλεν

Αυτή είναι η απάντηση της Disney στον Χάρι Πότερ
Νέες ταινίες για σειρά βιβλίων υπέγραψε η Disney

«Ocean’s 14» με Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Τζούλια Ρόμπερτς, Ματ Ντέιμον – Η απολαυστική συμμορία επιστρέφει
Τα γυρίσματα πιθανότατα θα ξεκινήσουν το 2026. Η πρώτη ταινία , το «Ocean's Eleven», ξεπέρασε σε εισπράξεις τα 450 εκατ. δολάρια.

Τέσσερις κινηματογραφικές πρεμιέρες με δράση, σασπένς και χιούμορ στις κυπριακές αίθουσες
Νέες ταινίες για όλα τα γούστα!

Βασίλης Μιχαηλίδης– Κρυφοί Ανέμοι: Προβάλλεται το ντοκιμαντέρ για τον εθνικό ποιητή της Κύπρου
Το ντοκιμαντέρ φωτίζει τη ζωή και το έργο του σημαντικότερου ποιητή της Κύπρου

Οι 4 ταινίες που θα δούμε (δωρεάν) στο Φεστιβάλ Κυπριακών Ταινιών
Οι Τετάρτες στη Λάρνακα θα έχουν κυπριακό άρωμα

Παράλληλες Δράσεις και Ειδικές Προβολές στο 15ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Κύπρου
Με το παράλληλο και ειδικό του πρόγραμμα, το φεστιβάλ δίνει φωνή σε νέους δημιουργούς

Ο Νίκολας Κέιτζ θα υποδυθεί τον Ιωσήφ σε ταινία... τρόμου
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια σκοτεινή εκδοχή της παιδικής ηλικίας του Ιησού

Τζέιμς Μποντ: Ποιoς είναι το νέο φαβορί για τον ρόλο του 007
Ένας Αυστραλός για τον ρόλο του πιο διάσημου Βρετανού πράκτορα

Θερινό σινεμά με μία κλασική ταινία, σε ένα από τα αγαπημένα μας beach bars
Για μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, εικόνες και νοσταλγία.

4 νέες ταινίες στις κυπριακές αίθουσες: από τον Δράκουλα μέχρι τον κόσμο του MMA
Οκτώβριος με δυνατές πρεμιέρες, ρομαντικός τρόμος, εκρηκτική δράση, animation-φαινόμενο και μια βιογραφία που συγκλονίζει

Η συναρπαστική ιστορία πίσω από τη ταινία «Anemone» και η μεγάλη επιστροφή του Ντάνιελ Ντέι Λιούις
Η ταινία, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τις επόμενες εβδομάδες