News , Guide

Την Τετάρτη αναμένεται να είναι μια ακόμα πιο κρύα μέρα και νύχτα

Στην «κατάψυξη» η Κύπρος - Μέχρι πού θα χιονίσει

Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2021

Σε κλοιό βαρυχειμωνιάς μπήκε από αργά χθες το απόγευμα η Κύπρος, καθώς βαρομετρικό χαμηλό και ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή. 
 
Η «Μήδεια», όπως έχει ονομαστεί στην Ελλάδα, έφερε βροχές, αισθητή πτώση της θερμοκρασίας αλλά και χιόνια στο Τρόοδος. 
 
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Ωστόσο, όπως ανέφερε στο SigmaLive o Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, αύριο Τετάρτη αναμένεται να είναι μια ακόμα πιο κρύα μέρα και νύχτα. 
 
Απόψε η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει μόλις στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει στους -5.
 
Τις επόμενες ώρες η «Μήδεια» αναμένεται να φέρει περισσότερες βροχές, καταιγίδες στα παράλια αλλά και επέκταση των χιονιών στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές. 
 
Μάλιστα, από το βράδυ μέχρι και αύριο το πρωί, τα χιόνια αναμένεται να φτάσουν μέχρι τους Καπέδες, όπως σημείωσε ο κ. Νικολαΐδης. 
 
Όσον αφορά τις πεδινές περιοχές, δεν αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση, ωστόσο, θα σχηματιστεί παγετός. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close