Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2021
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο το Σάββατο, αναφέρει η πρόγνωση του καιρού που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Επιπρόσθετα τη Δευτέρα και την Κυριακή η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο για να πλησιάσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Διαβάστε αυτούσιο το δελτίο καιρού:
Ψυχρή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους την ώρα έκδοσης του Δελτίου ήταν 7 εκατοστά.
Σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Στα ψηλότερα ορεινά θα επικρατεί παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια παράλια παροδικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα νότια παράλια τοπικά μέχρι ταραγμένη.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα δυτικά και νότια παράλια. Στα ορεινά, τα ημιορεινά, αλλά και τοπικά σε πεδινές περιοχές θα υπάρχει παγετός. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στον ένα βαθμό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα ανατολικά και στα νότια παράλια, γύρω στους 5 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους μείον 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν λίγες τοπικές βροχές ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και μεμονωμένες βροχές στα νότια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και τους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου και θα επικρατεί παγετός.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να φέρουν μεμονωμένες βροχές στο εσωτερικό ή και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο για να πλησιάσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.
*Κεντρική εικόνα: Τρόοδος hotel, 18 Φεβρουαρίου
Σχετικά

Gdańsk & Sopot: Η απρόσμενη ομορφιά της Βόρειας Πολωνίας
Ανακάλυψε τις κρυφές γοητείες, την ιστορία και τη θαλασσινή αύρα δύο μαγευτικών πόλεων της Βαλτικής

Οι καλύτερες σειρές του Netflix για το 2025 μέχρι τώρα
Τι καλό είδαμε μέχρι στιγμής στη δημοφιλή ψηφιακή πλατφόρμα

LIVE: Το Σάββατο πιθανότατα η κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Έφυγε τη Δευτέρα του Πάσχα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς

«Αγγίζει» τους 31 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Αυξημένη σκόνη στην ατμόσφαιρα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για το Πάσχα - «Αγγίζει» τους 31 βαθμούς σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Τα 10 κορυφαία κάμπινγκ στην Ευρώπη για φυσιολάτρες – Και ένα ελληνικό στη λίστα του Guardian
Από απομονωμένες κοιλάδες της Ισλανδίας και δάση της Σουηδίας, μέχρι μεσαιωνικά τοπία στη Σλοβενία και ήρεμες γωνιές στην Πορτογαλία

Τα σκαλιά σε πέντε μέρη σε όλο τον κόσμο που οδηγούν στον… παράδεισο
Αμέτρητα σκαλοπάτια που όμως αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια να τα ανέβει κανείς


Κλειστό θα παραμείνει έως και τις 11 Μαΐου το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο
Δες την σχετική ανακοίνωση

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα
Αίθριος ο καιρός σήμερα – Επιστρέφει η σκόνη τις μέρες του Πάσχα

Πάσχα στην Ελλάδα: 6 νησιά που μαγνητίζουν τα βλέμματα με τα κατανυκτικά τους έθιμα
Μοναδικοί προορισμοί που παραδοσιακά έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό αυτή την περίοδο