Eating News , Εστιατόρια

Σήμερα τα μεγαλύτερα βραβεία γεύσης

Το Check In Κύπρου διοργανώνει για 9η χρονιά στο Royal Hall, στη Λευκωσία, τις κορυφαίες γαστρονομικές βραβεύσεις, με σκοπό να αναδείξει για ακόμα μια χρονιά τα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2013

Τα Check In Eating Awards 2013 στηρίζουν φέτος το φυσικό μεταλλικό νερό San Pellegrino με μέγα χορηγός τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που συμμετέχουν με τη σειρά τους στη συνεχή εξέλιξη του θεσμού στην Κύπρο.

Φέτος οι κατηγορίες είναι οι ακόλουθες: Νέα Άφιξη (εστιατόρια που άνοιξαν τη χρονική περίοδο Απρίλιος 2012-Απρίλιος 2013), Ψάρι, Διεθνής Κουζίνα, Μεσογειακή Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου (δηλαδή τα εστιατόρια που λειτουργούν εντός ξενοδοχειακής μονάδας και εξαιρούνται από άλλες κατηγορίες), Bar-Café/Restaurant, Ταβέρνα, Σουβλάκι και Nice Price. Φέτος, για ακόμα μια φορά δόθηκε και το βραβείο Παραδοσιακού Κυπριακού Προϊόντος, τονίζοντας έτσι τη σημασία της διατήρησης της κυπριακής γαστρονομικής ταυτότητας.

Και για να μην ξεχνάμε τη σημασία του καλού κρασιού ως απαραίτητο στοιχείο μιας ολοκληρωμένης οινογαστρονομικής εμπειρίας, θα απονεμηθεί το βραβείο για το εστιατόριο με την Καλύτερη Κάβα Κρασιών. Επιπλέον, φέτος θα δοθεί κι ένα νέο βραβείο, το Βραβείο Καινοτομίας, το οποίο αναφέρεται στο εστιατόριο που πρωτοπορεί στον τομέα του κρασιού και όχι μόνο. Ενώ, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, υπάρχει η ξεχωριστή κατηγορία που αφορά στο Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών του Check In, το οποίο βραβεύεται ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία ανήκει.

Τέλος, φέτος ήταν η τέταρτη χρονιά που θα βραβεύσουμε τον Καλύτερο Chef, αποδίδοντας έτσι την πρέπουσα τιμή στον άνθρωπο που με όρεξη, κόπο και φαντασία δημιουργεί συνταγές που ανάγουν τη μαγειρική σε μορφή τέχνης.

Ενημερωτικά όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά. Παρουσιαστής θα είναι ο stand up comedian Λούης Πατσαλίδης μαζί με τις… γυναίκες του. Ανάμεσα στους απονεμητές θα είναι αγαπημένοι καλλιτέχνες της εγχώριας και ελλαδικής showbiz.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close