Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαρτίου 2021
Με τα ταξίδια να έχουν περιοριστεί κατά πολύ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η εκ των μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως Qantas ξεκινά μια σειρά από «μυστήρια ταξίδια» για να ενθαρρύνει τον εσωτερικό τουρισμό.
Οι ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση για ένα από τα τρία ταξίδια που προσφέρονται θα αφήνουν την τύχη τους στα χέρια της αεροπορικής εταιρείας.
Τα μονοήμερα ταξίδια, τα οποία θα τεθούν προς πώληση στις 4 Μαρτίου, θα έχουν ως αφετηρία το Μπρίσμπεϊν, το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, αναχωρώντας στις 27 Μαρτίου, 18 Απριλίου και 1 Μαΐου, αντίστοιχα.
Κάθε πτήση με Boeing 737 θα περιορίζεται στους 120 επιβάτες και θα μεταβαίνει σε άγνωστο προορισμό εντός περίπου δύο ωρών.
Οι επισκέπτες θα ξεκινούν απολαμβάνοντας πρωινό στην αίθουσα αναμονής στις 7 π.μ. και η απόδραση θα ολοκληρώνεται νωρίς το βράδυ.
Οι ταξιδιώτες δεν θα ξέρουν πού κατευθύνονται έως ότου το αεροπλάνο προσγειωθεί στη μυστηριώδη τοποθεσία, αν και η πορεία του αεροπλάνου πτήσης θα εμφανίζεται στις οθόνες των καθισμάτων, δίνοντας στους επιβάτες την ευκαιρία να μαντέψουν πού κατευθύνονται.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πτήσεις θα περιλαμβάνουν μερικές χαμηλές «κατεβασιές» σε απόσταση αναπνοής από σημαντικά αξιοθέατα.
Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει μερικά από τα «προσεχώς» στον ιστότοπό της. Για παράδειγμα, οι πτήσεις από το Μπρίσμπεϊν θα προσφέρουντην «τέλεια απόδραση» για όσους αγαπούν τη φιλοξενία, το γκουρμέ φαγητό και το κρασί και τους υπέροχους εξωτερικούς χώρους.
Οι πτήσεις του Σίδνεϊ θα κατευθυνθούν προς τροπικές περιοχές, καθιστώντας το ιδανικό ταξίδι για όσους απολαμβάνουν το «γεύμα στην παραλία».
Η πτήση της Μελβούρνης θα είναι κατάλληλη για τους λάτρεις των υπέροχων υπαίθριων τοπίων, του γκουρμέ φαγητού, των κρασιών και των τοπικών αγροτικών προϊόντων.
Τα πακέτα ξεκινούν από 480 ευρώ για την οικονομική θέση και φτάνουν ως τα 1.000 ευρώ για τις θέσεις buisiness.
Η αεροπορική εταιρεία πρόσφερε για πρώτη φορά μυστηριώδεις πτήσεις τη δεκαετία του 1990. Οι επιβάτες έφταναν στο αεροδρόμιο και έμπαιναν σε προγραμματισμένη πτήση προς οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου Qantas.
Το 2020, η αεροπορική εταιρεία προσέφερε επτάωρη «πτήση για το πουθενά», η οποία ξεπούλησε σε 10 λεπτά.
Η αυστραλιανή Qantas τονίζει ότι θα επιστρέψει στις διεθνείς πτήσεις τον Οκτώβριο του 2021
Την Τρίτη, πάντως, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η απαγόρευση διεθνών ταξιδιών της Αυστραλίας θα παραταθεί κατά τρεις μήνες έως τις 17 Ιουνίου.
(με πληροφορίες από CNN)
Σχετικά
13 καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη ιδανικοί για καλοκαιρινές διακοπές τον Ιούλιο
Από παραδεισένιες ακτές μέχρι κουλτουρέ πόλεις γεμάτες ζωντάνια, αυτοί είναι οι απόλυτοι ευρωπαϊκοί προορισμοί για όσους θέλουν να ζήσουν το καλοκαίρι στο έπακρο
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2026
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προσφορές από ενδιαφερόμενους για παραχώρηση εστιατορίου και περιτέρων που θα στηθούν στο πλαίσιο της Γιορτής του Κρασιού
Εκατό χρόνια χωρίς τον Αντόνι Γκαουντί: Τρία λιγότερο γνωστά δημιουργήματά του που πρέπει να επισκεφθείτε
Με αφορμή τα 100 χρόνια από τον θάνατο του Αντόνι Γκαουντί, τρία λιγότερο γνωστά έργα του αποκαλύπτουν τη διαδρομή προς τη Σαγράδα Φαμίλια
«I Will Find You»: 24 εκατομμύρια views σε 4 ημέρες – Το καλύτερο ντεμπούτο νέας σειράς του Netflix για το 2026
Μια ιστορία για το πού είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε προκειμένου να σώσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Ryanair: Αλλάζει την πολιτική της για τις οικογένειες
Τέλος οι επιπλέον χρεώσεις για να κάθονται οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους
Μαρίνα Λεμεσού: Ο κοσμοπολίτικος προορισμός που τα έχει όλα!
Έναν χώρο που συνδυάζει αρμονικά πολυτελή διαμονή, yachting, γαστρονομία, shopping, ψυχαγωγία και ευεξία, δημιουργώντας μία ολοκληρωμένη εμπειρία πάνω στη θάλασσα
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση
Η κεντρική πλατεία του Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς θα φέρει πλέον το όνομα του Ανδρέα Μαυρομμάτη
Για την επίσημη ονοματοδοσία της πλατείας προγραμματίζεται ειδική εκδήλωση, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Ιωάννη Πιτσιλιάς.
Βουτιές, κοκτέιλ, φαγητό και party σε μία υπέροχη πισίνα με απαράμιλλη αισθητική
Δεν μένεις στο ξενοδοχείο; Τώρα μπορείς να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία της πισίνας στο Aya Resort, με day pass από €20
Ψάχνεις τι να κάνεις τις επόμενες 6 Παρασκευές και Σάββατα; Η Lidl Κύπρου έχει την απάντηση
Τα Lidl Better Living Days ταξιδεύουν από πόλη σε πόλη, μετατρέποντας 6 καταστήματα Lidl παγκύπρια σε καλοκαιρινούς σταθμούς ευεξίας, γεύσης, κίνησης και οικογενειακής εμπειρίας.
Κάτω Πύργος: η αυθεντική Κύπρος του καλοκαιριού που πρέπει να επισκεφτείς φέτος
Ένας παραθαλάσσιος προορισμός με όμορφες παραλίες, καλό φαγητό και ατμόσφαιρα παλιάς κυπριακής καλοκαιρινής απόδρασης
Ένα ταξίδι στις 22 ομορφότερες παραλίες του Πρωταρά που μαγεύουν κάθε επισκέπτη
Οι παραλίες με τα εξωτικά νερά που έχουν κάνει γνωστή την περιοχή σε όλο τον κόσμο