Eating News , Εστιατόρια

Διπλή νίκη για το Drambuie

Διακρίθηκε στο Liquer Masters 2013

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2013

Με ιδιαίτερη χαρά, το Drambuie ανακοινώνει τη διπλή του νίκη για το Drambuie και το Drambuie 15 στο διαγωνισμό The Spirit Business Liqueur Masters 2013.

Και τα δύο ποτά ήταν υποψήφια στο φετινό Masters, εξασφαλίζοντας, το μεν Drambuie 15 την κορυφαία διάκριση του Master, και το Drambuie το τιμητικό Χρυσό.

Ο Tim Dewey, Παγκόσμιος Διευθυντής Μάρκετινγκ στην Drambuie, έχει δηλώσει σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, που όχι ένα αλλά δύο από τα προϊόντα μας έχουν τιμηθεί σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της βιομηχανίας. Οι νίκες αναδεικνύουν το διαρκή στόχο της φίρμας Drambuie να προσφέρει στους καταναλωτές ένα ανώτερο ποτό».

Ο εγνωσμένου κύρους διαγωνισμός Spirit Masters, που διάγει τώρα την έκτη του χρονιά, γίνεται με γοργούς ρυθμούς ένας από τους σοβαρότερους και πιο προβεβλημένους στη βιομηχανία, τιμώντας το επίπεδο αριστείας των καλύτερων φιρμών. Στο Spirit Masters διαγωνίζονται ποτά από όλο τον κόσμο, και το καθένα κρίνεται με βάση την αξία του από επιτροπή ανεξάρτητων κριτών.

Εδώ και δεκαπέντε χρόνια, η εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Drambuie στην Κύπρο. Μπορείτε να το αγοράσετε στο αεροδρόμιο, σε επιλεγμένες κάβες, και να το απολαύσετε σε επιλεγμένα μπαρ σε όλο το νησί.

Σχετικά με το DRAMBUIE®

Το Drambuie είναι ένα ασυνήθιστο μείγμα από το καλύτερο πεπαλαιωμένο σκοτσέζικο ουίσκι, μπαχαρικά, και μέλι ερείκης (σουσούρα). Η συνταγή δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από 260 χρόνια, αποκλειστικά για τον Πρίγκιπα Κάρολο Εδουάρδο Στιούαρτ της Σκοτίας.

Το Drambuie ανέκαθεν παρασκευαζόταν στη Σκοτία. Παρασκευάστηκε για πρώτη φορά στο The Broadford Hotel στη Νήσο Skye, ενώ το 1909 η παρασκευή του μεταφέρθηκε στο Εδιμβούργο. Έχοντας επιλεχθεί από τα κελάρια των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ και τη Βουλή των Λόρδων, στάλθηκε στο Βρετανικό Στρατό σε δύο παγκοσμίους πολέμους, και πολύ γρήγορα έγινε δημοφιλές.

Στην Αμερική της δεκαετίας του 1950, το Ντραμπούι έγινε συνώνυμο του κλασικού κοκτέιλ που προτιμούσαν οι Rat Pack – The Rusty Nail™. Σήμερα, το Drambuie πίνεται σκέτο, με πάγο, και ως δροσιστικό ποτό συνδυασμένο με τζιτζιμπίρα. Το νέο Drambuie 15 Year Old απευθύνεται στους δαήμονες του ουίσκι, και αργοπίνεται καθαρό ή με πάγο. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε: www.drambuie.com

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close