Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Disneyland σχεδιάζει να ανοίξει εκ νέου για το κοινό "έως τα τέλη Απριλίου"

Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο σχεδιάζει την επιστροφή του

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2021

Ο γενικός διευθυντής του Ομίλου Disney ανακοίνωσε πως ελπίζει ότι θα μπορούσε να επαναλειτουργήσει το θεματικό πάρκο της Disneyland «έως τα τέλη Απριλίου», λόγω της χαλάρωσης των υγειονομικών περιορισμών που αποφάσισαν οι Αρχές της Καλιφόρνιας.

«Ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα συνεχίσει να βελτιώνεται και θα είμαστε σε θέση να ξανανοίξουμε τα πάρκα μας στους επισκέπτες, με περιορισμένη χωρητικότητα, έως τα τέλη Απριλίου. Ελπίζουμε να γνωστοποιήσουμε μια ημερομηνία για το άνοιγμα εντός των επόμενων εβδομάδων», δήλωσε ο Μπομπ Τσάπεκ, γενικός διευθυντής του κολοσσού στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Η Καλιφόρνια ανακοίνωσε την Παρασκευή πως στην Disneyland και στα άλλα θεματικά πάρκα, τα οποία παραμένουν κλειστά εδώ και έναν χρόνο εξαιτίας της πανδημίας, θα μπορούσε να επιτραπεί να ανοίξουν εκ νέου από την 1η Απριλίου, εάν η κομητεία στην οποία εντάσσονται δεν κατατάσσεται πλέον στη «μωβ ζώνη», το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου, σύμφωνα με τα κριτήρια στην Πολιτεία αυτή.

Περιορισμένη η χωρητικότητα στην Disneyland της Καλιφόρνιας
Η κομητεία Όραντζ, όπου βρίσκεται η Disneyland, βρίσκεται ακόμη στη «μωβ ζώνη», όμως θα μπορούσε να περάσει σε κατώτερο επίπεδο (στο «κόκκινο») σε λίγες εβδομάδες. Η χωρητικότητα, εν τούτοις, των πάρκων που βρίσκονται στην «κόκκινη ζώνη» θα είναι περιορισμένη, στο 15% του συνηθισμένου επιπέδου, και μονάχα οι κάτοικοι της Καλιφόρνιας θα μπορούν στην αρχή να έχουν πρόσβαση εκεί, βάσει την κριτηρίων που καθορίζουν οι Αρχές της Καλιφόρνιας.

Ο Μπομπ Τσάπεκ, ο οποίος παρενέβη κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνεδρίασης των μετόχων της Disney, εξήγησε πως οι προετοιμασίες για την επαναλειτουργία της Disneyland απαιτούν χρόνο και πιθανόν δεν θα έχουν ολοκληρωθεί την 1η Απριλίου. Αυτό θα απαιτούσε, μεταξύ άλλων, «να επιστρέψουν στην εργασία τους περισσότεροι από 100.000 υπάλληλοι που βρίσκονται σε αναστολή» από την αρχή της πανδημίας και να «εκπαιδευτούν στο να εργάζονται τηρώντας τις νέες απαιτήσεις στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας», εξήγησε.

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close