Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου 2021
Adame Driver και Lady Gaga θα υποδυθούν τους ρόλους τους Maurizio Gucci και Patrizia Reggiani, στην πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Ridley Scott "House of Gucci".
Ο ταλαντούχος ηθοποιός και η διάσημη ποπ σταρ, βρίσκονται ήδη στην Ιταλία για τα γυρίσματα του φιλμ, με την Lady Gaga να ανεβάζει φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, "συστήνοντάς" μας τον "κύριο και την κυρία Gucci" να ποζάρουν με φόντο ένα χιονισμένο τοπίο.
Η ταινία "House of Gucci" αφηγείται την πραγματική ιστορία της Patrizia Reggiani που καταδικάστηκε για φόνο εκ προμελέτης εναντίον του πρώην συζύγου της Maurizio Gucci που υπήρξε επικεφαλής του περίφημου ιταλικού κολοσσού μόδας.
Η σύνοψή του μας δίνει μία πολύ καλή γεύση από το τι μπορούμε να περιμένουμε στη μεγάλη οθόνη: "Στις 27 Μαρτίου του 1995, ο Maurizio Gucci, κληρονόμος της μυθικής δυναστείας μόδας σκοτώθηκε από έναν άγνωστο ένοπλο άνδρα στο γραφείο του στο Μιλάνο. Το 1998, η πρώην σύζυγός του, Patrizia Reggiani Martinelli που ο τύπος αποκαλούσε με το παρατσούκλι "Η μαύρη χήρα", καταδικάστηκε σε 29 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία ότι εκείνη οργάνωσε τη δολοφονία του. Τον δολοφόνησε επειδή εκείνος επιδιδόταν σε εκτός ελέγχου σπατάλες; Το έκανε επειδή ο εντυπωσιακός πρώην της ετοιμαζόταν να παντρευτεί την ερωμένη του, Paola Franchi; Ή μήπως υπάρχει η πιθανότητα να μην το έκανε καθόλου;".
Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Al Pacino (Aldo Gucci), Jared Leto (Paolo Gucci), Jeremy Irons (Rodolfo Gucci) και Camille Cottin (Paola Franchi).
Σχετικά

Πέθανε ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Μπόμπι Σέρμαν, είδωλο των εφήβων στα '60s και '70s
Ο 81χρονος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

8 ταινίες που περιμένουμε να δούμε μέσα στο καλοκαίρι
Oι νέες κυκλοφορίες που θα απολαύσουμε στα σινεμά τους επόμενους μήνες.

Bond 26: Οι πέντε σκηνοθέτες που μπαίνουν στην κούρσα για την νέα ταινία του 007
Ανάμεσα τους και ο αδερφός του Κρίστοφερ Νόλαν, Τζόναθαν.

Σήμερα κάνει πρεμιέρα ο νέος υπαίθριος κινηματογράφος στη Λάρνακα
Για μοναδικές βραδιές κάτω από τα αστέρια

Ξεκινούν οι θερινές κινηματογραφικές προβολές σε έναν αγαπημένο χώρο
Κυπριακή ταινία κάτω από τα αστέρια για την πρεμιέρα

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ από την ταινία για τη ζωή του Μπρους Σπρίνγκστιν με τον Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ
Παρακολουθώντας τα γυρίσματα, το «Αφεντικό» επαίνεσε την ερμηνεία του Γουάιτ, τον οποίο χαρακτήρισε έναν «εξαιρετικό ηθοποιό» που «τραγουδάει πολύ καλά».

Ο 16χρονος γιος του Τζέισον Μομόα στο Dune 3
Ο ρόλος που θα υποδυθεί, η έναρξη των γυρισμάτων και η ημερομηνία προβολής της τρίτης ταινίας

Το "Υπάρχω" και οι άλλες 27 ταινίες που θα δούμε κάτω από τον έναστρο ουρανό του Πρωταρά
Ανακοινώθηκε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του 11ου Protaras Summer Film Festival

15 θερινά σινεμά μάς περιμένουν και αυτό το καλοκαίρι με αγαπημένες ταινίες
Δες αναλυτικά το πρόγραμμα του κάθε υπαίθριου κινηματογράφου στην Κύπρο

Ο Τομ Κρουζ θα πάρει επιτέλους Όσκαρ αλλά όχι για ερμηνεία
Στην ίδια τελετή της Ακαδημίας θα τιμηθεί και η Ντόλι Πάρτον

Πέθανε ο ηθοποιός του «Lilo & Stitch» David H.K. Bell, λίγο μετά την πρεμιέρα της ταινίας
Λίγες εβδομάδες μετά το κινηματογραφικό του ντεμπούτο

Θερινός Κινηματογράφος «Κωνστάντια»: Μάθαμε πότε ξεκινούν οι προβολές
Ο αγαπημένος θερινός κινηματογράφος της πρωτεύουσας επιστρέφει