Eating News , Εστιατόρια

10+1 μαγαζιά με σοκολατένια αβγά-υπερπαραγωγή

Πασχαλινές νοστιμιές, μικρά έργα τέχνηςαπό 10 καταστήματα σε όλη την Κύπρο, τα οποία τα στέλνουν μάλιστα στο σπίτι σου

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2020

Τα πασχαλινά σοκολατένια αβγά αυτές τις μέρες έχουν την τιμητικής του αφού αποτελούν το ιδανικό δωράκι για το Πάσχα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Και ειδικά το φετινό Πάσχα όπου όλα είναι διαφορετικά! 

Τα τελευταία χρόνια ακόμη και τα σοκολατένια αβγά έχουν αλλάξει. Τα βρίσκουμε στην αγορά σε μεγέθη τεράστια, αβγά-μαμούθ όλο σοκολάτα σε πολλές παραλλαγές με αγαπημένους ήρωες από το σινεμά και όχι μόνο.

Φέτος, παρατηρήσαμε πως πολλά ζαχαροπλαστεία έκαναν ένα βήμα παραπέρα δημιουργώντας αβγά-υπερπαραγωγή, μικρά έργα τέχνης που σκέφτεσαι ακόμα και να τα φας!

Ψάξαμε και βρήκαμε 10 τέτοια ζαχαροπλαστεία που πρωτοτυπούν και φτιάχνουν αβγά για το Πάσχα που εντυπωσιάζουν και σε λογικές τιμές, τα οποία μάλιστα αναλαμβάνουν να τα στείλουν σπίτι σου ή κατευθείαν στο βαφτηστήρι σου! 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Άρωμα Βανίλιας
Εντυπωσιακές φιγούρες για παιδιά και όχι μόνο θα βρεις στα σοκολατένια αβγά του ζαχαροπλαστείου Άρωμα Βανίλιας στη λεωφόρο Στροβόλου. Δώσε την παραγγελία σου για τα εντυπωσιακά σοκολατένια αβγά μέχρι τις 12 Απριλίου. Καλέστε στο 22510234 για να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας μεταξύ των ωρών 11:00-18:00 και θα σας την παραδώσουν στην πόρτα σας.
(22510234) Λεωφόρος Στροβόλου 162, Λευκωσία.

Kalopesas Nicosie / Chrysovalandou Bakery
Ο patissier Μιχάλης Καλοπέσας είναι γνωστός για τις πρωτότυπες ιδέες τους σε κάθε περίσταση και γιορτή. Αυτό το Πάσχα πρωτοτυπεί ξανά με τα σοκολατένια πασχαλινά αβγά του, κοτούλες και λαγουδάκια. Τα αγαπημένα σας λοιπόν και πιο νόστιμα σοκολατένια Κalopesas Easter Bunnies είναι έτοιμα και στο πνεύμα της εποχής και περιμένουν να πάρουν τη θέση τους στο πασχαλινό σας τραπέζι! Για παραγγελίες καλέστε στο 22819555.

Boutique Patisserie
Εδώ τα πασχαλινά αβγά πέρασαν σε άλλο επίπεδο πιο καλλιτεχνικό... Σκέψου μόνο ότι όλα τα αβγά έχουν γέμιση σοκολάτας, bueno και άλλες λιχουδιές. Ετοιμάσου να σου τα στείλουν και στο σπίτι.
(22100333) Λεωφόρος Νίκης, Λευκωσία.

La Parfaite
Αυτό που περιμένουν τα παιδιά το Πάσχα, είναι τις σοκολατένιες δημιουργίες που κρύβουν εκπλήξεις. Φέτος κάντε τους δώρο τα πιο φανταστικά πασχαλινά σοκολατένια αυγά! Παραγγείλτε online μέσω του Wolt (Δευτέρα-Σάββατο από τις 8:00-20:30) ή καλέστε στο 22661412 (Δευτέρα-Σάββατο από τις 8:00-16:30.

Leonidas
Η παγκοσμίου φήμης σοκολατερί με τις εξαίσιες σοκολάτες δεν θα μπορούσε να μην έχει σοκολατένια αβγά. Θα τα βρεις σε διάφορες τιμές, μεγέθη και σε 20 διαφορετικές γεύσεις. Θα τα βρεις σε πακέτο φιγούρες πάνω ενώ το ίδιο σοκολατένιο αβγό σε συσκευασία με μικρά σοκολατένια αβγουλάκια μέσα. Επίσης, θα βρεις, μικρά σακουλάκια με αβγά σοκολατένια σε διάφορες τιμές.
(99429929) Στασικράτους 18C, Λευκωσία.

Πλάθω Sugar Sculptures
Το Πάσχα όπου να 'ναι φτάνει και το ζαχαροπλαστείο Πλάθω Sugar Sculptures στη Λευκωσία, δεν θα μείνει με τα χέρια δεμένα, παρόλη τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Το αντίθετο μάλιστα. Η ιδιοκτήτριά του, η Χρυστάλλα, σήκωσε ήδη μανίκια και άρχισε να φτιάχνει λαχταριστά τσουρέκια και μοναδικά σοκολατένια αβγά, για τα παιδιά και τα βαφτιστήρια μας. 
(22 252984) 

Bianco Sweets Confectionery
Τα αγαπημένα πασχαλινά αβγά ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν αυτές τις μέρες, παρόλες τις δυσκολίες που έχει φέρνει μαζί της η πανδημία του κορωνοϊού. Και στο Bianco Sweets Confectionery στη Λευκωσία, το μόνο σίγουρο είναι ότι φτιάχνονται με σκοπό να ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους και τα στένουν σε όλες τις πόλεις και σε κοινότητες! 
(22426926)

Ariston Confectionery
Για την νονά και τον νονό, φέτος υπάρχουν επιλογές! Πάρε στο βαφτιστήρι σου ένα σοκολατένιο αυγό με επιλογές παράδοσης στο σπίτι από το ζαχαροπλαστείο Άριστον! Κάνε την παραγγελία σου σήμερα!
(22671067, Αγίοι Ομολογητές/ Έγκωμη: 22672067 & Αγλαντζιά: 22673067)

ΛΕΜΕΣΟΣ

Choco la 
Η Βικτωρία τού ζαχαροπλαστείου Choco la στη Λεμεσό φτιάχνει μοναδικά σοκολατάκια αλλά και διάφορα άλλα gourmet γλυκά, που θα σε εντυπωσιάσουν τόσο με την εμφάνιση όσο και με τη γεύση τους! Μάλιστα αρέσκεται να χρησιμοποιεί σοκολάτα Callebaut. Τώρα το Πάσχα, θα μας φτιάξει μοναδικά σοκολατένια αβγά και όχι μόνο, με την καλύτερη ποιοτικά σοκολάτα, για να δωρίσουμε στα παιδιά και τους φίλους μας! Εσύ δώσε την παραγγελία σου, και τα πιο όμορφα πασχαλινά σοκολατένια αβά θα φτάσουν στην πόρτα σου! 
(25321021 & 99586655)

La Galerie by Galactica Patisserie
Τα πασχαλινά σοκολατένια αβγά έχουν την τιμητικής τους, κάθε χρόνο τέτοιαεποχή, αφού αποτελούν το ιδανικό δωράκι για το Πάσχα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους. Όλοι θυμόμαστε το σοκολατένιο αβγό που μας έφερνε τις ημέρες του Πάσχα ο νονός και η νονά με το χαρακτηριστικό φλυντζάνι του καφέ. Και μπορεί φέτος (εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊο'υ) οι συνθήκες να είναι ιδιαίτερες, όμως η οκογένεια του La Galerie φρόντισε η νέα πασχαλινή συλλογή να σας κάνει να χαμογελάσετε! Τα αβγά του La Galerie by Galactica Patisserie ενός από τα πιο εκλεπτυσμένα ζαχαροπλαστεία της Λεμεσού, που κόβουν την ανάσα. 
(25750665), Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου & Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού. Λειτουργεί και υπηρεσία delivery.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Chocoland
Χαριτωμένα πασχαλινά αβγά σε μορφές κινουμένων σχεδίων, ετοιμάζονται και έρχονται στην πόρτα σου (σε όλη την Κύπρο).
(24668702) Ηνωμένων Εθνων Κατ. 8, Λάρνακα. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close