Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2021
Ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος, με κάποιες παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Σημειώνεται ότι το ύψος του χιονιού, στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 2 εκατοστά.
Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση:
Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Το ύψος του χιονιού, στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου ήταν 2 εκατοστά.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος παρόλο που νωρίς το πρωί δυνατό να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά το απόγευμα μέχρι νοτιοδυτικοί, το πρωί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και κυματώδης, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια για να εξασθενίσει αργότερα σε λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, στα νότια και τοπικά στα ανατολικά παράλια και μέχρι κυματώδης, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα δυνατό να παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Την Καθαρά Δευτέρα, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, με κάποιες παροδικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
A weekend well spent at the only Hilton in town!
Tο Hilton Nicosia στην Έγκωμη παρουσιάζει το ελκυστικό “Weekend Escape Package” προσκαλώντας όσους επιθυμούν να ζήσουν ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα
Η Lidl Κύπρου κατακτά τη 2η θέση για την ψηφιακή πλατφόρμα POSH
Η εταιρεία ξεχώρισε για την Πλατφόρμα Οργάνωσης Ασφάλειας & Υγείας (POSH) στον φετινό Διαγωνισμό Παραδειγμάτων Καλής Πρακτικής του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας
Οι νέοι της Κυπερούντας έφτιαξαν (και φέτος) ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο για τις γιορτές
Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας, στήνει και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του και μας περιμένει....
Ζώντας στη χαραμάδα: Οι "Σέρρες" του Γ. Καπουτζίδη μιλούν για όλα όσα μάθαμε να σωπαίνουμε
Στον δεύτερο, πιο ώριμο κύκλο, ο Καπουτζίδης αφήνει πίσω τα μεγάλα λόγια και επιλέγει τις σιωπές που λένε την αλήθεια — μια ιστορία για την αγάπη, τη συγχώρεση και το θάρρος να πεις, επιτέλους, "εδώ είμαι"
Το «The Floor» με τον Γιώργο Λιανό έρχεται με κέφι, αγωνία και ακόμη πιο συναρπαστικές μονομαχίες
Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 21:00
Αυτοί είναι οι top προορισμοί τον φετινό χειμώνα – Και ποιοι είναι ό,τι πρέπει για οικονομικές διακοπές
Προορισμοί για χιόνι και χειμερινά σπορ, για ηλιοθεραπεία και ζέστη, για εορταστική ατμόσφαιρα και πολιτισμό, αλλά και για οικονομικές διακοπές.
Δήμος Λεμεσού: Πραγματοποίησε Ημερίδα Διαβούλευσης για τον επανασχεδιασμό της κοινωνικής του πολιτικής
Στο επίκεντρο της Ημερίδας το Νέο Ευρωπαϊκό Μπάουχαους
To κυπριακό resort που προσφέρει ονειρικές οικογενειακές διακοπές!
Το Columbia Beach Resort τιμήθηκε με το βραβείο Excellence in Baby & Toddler Care Award 2025 από τον Luxury Childcare Association
Το Rock Christmas Village που θα στηθεί σε ένα διάσημο χωριό, θα είναι μαγικό
Χριστούγεννα στην καρδιά του Τροόδους!
6 τρομακτικές ταινίες για τη νύχτα του Halloween
Κινηματογραφικές επιλογές από όλες τις streaming πλατφόρμες που μπορεί να σας κάνουν να δυσκολευτείτε να κοιμηθείτε το βράδυ.
Όλα όσα θα δούμε στο Netflix τον Νοέμβριο
Ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και ειδικά προγράμματα που θα κάνουν πρεμιέρα τις επόμενες μέρες στην πλατφόρμα
H αεροπορική εταιρεία που αναδείχθηκε ξανά η κορυφαία της Ευρώπης
Έχει στεφθεί 13 φορές η καλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης