Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2021
Η Χίλαρι Κλίντον ζήλεψε τη δόξα του συζύγου της και τέως Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον που συνεργάστηκε με τον κορυφαίο συγγραφέα Τζέιμς Πάτερσον, του οποίου οι πωλήσεις των έργων του ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα, στο μυθιστόρημα «The President Is Missing» που πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα στη Β. Αμερική και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της ως συγγραφέας με ένα πολιτικό θρίλερ που συνυπογράφει με την Καναδή συγγραφέα Λουίζ Πένι με τίτλο «State of Terror» που θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου 2021 στις ΗΠΑ και το Νοέμβριο στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Βell.
Μια πρωτόπειρη υπουργός εξωτερικών, ένας νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, μια σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις και μια σκοτεινή, φονική συνωμοσία που απειλεί να αλλάξει τα πάντα στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Αυτή θα είναι με δυο λόγια η υπόθεση του βιβλίου, που αντλεί έμπνευση από την πρόσφατη προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ και φυσικά από την εμπειρία της ίδιας της Κλίντον ως υπουργού Εξωτερικών.
Η Χίλαρι Κλίντον υπηρέτησε ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στην κυβέρνηση Ομπάμα για τέσσερα χρόνια από το 2009 έως το 2013, και έχασε τις εκλογές ως υποψήφια των Δημοκρατικών από τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016.
Οι εκδότες υπόσχονται ένα παρασκηνιακό δράμα με πλοκή που δε θα μπορούσε να υφάνει κανένας που δεν έχει ζήσει το σύστημα από μέσα και δεν έχει εσωτερική πληροφόρηση.
Η ίδια η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε τη συγγραφή με την Πένι, «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ενώνουμε τις εμπειρίες μας για να εξερευνήσουμε τον περίπλοκο κόσμο της διπλωματίας και της προδοσίας. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται την πρώτη φορά».
Η Καναδή συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών μυστηρίου γνωστή για τη σειρά με τον επιθεωρητή Αρμάντ Γκαμάς είπε ότι ήταν μια απίστευτη εμπειρία «να μπείς στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στον Λευκό Οίκο, στο μυαλό της υπουργού Εξωτερικών. Πριν ξεκινήσουμε μιλήσαμε πολύ για την περίοδο που ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Ποιος ήταν ο χειρότερος εφιάλτης της; τη ρώτησα. "Ένα κράτος τρόμου" ήταν η απάντηση» είπε η Πένι.
Το προηγούμενο βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον «What Happened», με θέμα την ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ πούλησε 300.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.
Με πληροφορίες του lifo.gr
Σχετικά
Θέλεις να ταξιδέψεις δωρεάν; Η Κομισιόν δίνει 40.000 εισιτήρια (με πτήσεις για Κυπρίους)
Δωρεάν και οι πτήσεις για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο! Πώς να τα εξασφαλίσεις
Τι θα δούμε στον Απρίλιο στο Netflix
Νέος μήνας, νέες προτάσεις (αλλά και παλιές, καλές επιλογές) προστίθενται στην πλατφόρμα streaming καλύπτοντας κάθε γούστο.
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 14 προορισμούς (για 2 μόνο μέρες), με τιμές που αρχίζουν από €15
Εκπτώσεις 20% σε υπέροχους προορισμούς
Ποια δύο ξενοδοχεία της Κύπρου συγκαταλέγονται στα κορυφαία του κόσμου;
Δύο εμβληματικά ξενοδοχεία, τα οποία κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία παγκοσμίως, μέσα από αξιολογήσεις χιλιάδων ταξιδιωτών
Η Wizz Air προτείνει ταξίδια σε 3 υπέροχους προορισμούς για το Πάσχα
Γιατί το 2026 είναι η χρονιά να ανταλλάξετε την παράδοση με μια ευρωπαϊκή πασχαλινή απόδραση
Το ελληνικό νησί στην κορυφή της λίστας του Guardian με τις καλύτερες ταξιδιωτικές ιδέες για το 2026
Η λίστα του Guardian περιλαμβάνει προορισμούς από όλο τον κόσμο, από την Ιταλία και τη Γαλλία μέχρι το Μαρόκο και τη Φινλανδία
Λάρνακα 2030: πάνω από 120 συνδημιουργοί έδωσαν ζωή στο πρώτο Co-Creators Assembly
H πρώτη μεγάλη συνάντηση συνδημιουργίας του Λάρνακα 2030 στη νέα φάση υλοποίησης του προγράμματος
Πάσχα σε τρεις πράξεις: Πώς ένας ξεχωριστός προορισμός μπορεί να μας εκπλήξει ξανά
Μια αυθεντική κυπριακή εμπειρία γεμάτη φως, παράδοση και αναγέννηση
Αυτή είναι η νέα αεροπορική εταιρεία που ενώνει την Κύπρο με δύο μεγάλα αεροδρόμια
Η Discover Airlines μόλις ξεκίνησε πτήσεις προς Φρανκφούρτη και Μόναχο από την Λάρνακα