Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2021
Η Χίλαρι Κλίντον ζήλεψε τη δόξα του συζύγου της και τέως Προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον που συνεργάστηκε με τον κορυφαίο συγγραφέα Τζέιμς Πάτερσον, του οποίου οι πωλήσεις των έργων του ξεπερνούν τα 300 εκατομμύρια αντίτυπα, στο μυθιστόρημα «The President Is Missing» που πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα στη Β. Αμερική και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της ως συγγραφέας με ένα πολιτικό θρίλερ που συνυπογράφει με την Καναδή συγγραφέα Λουίζ Πένι με τίτλο «State of Terror» που θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου 2021 στις ΗΠΑ και το Νοέμβριο στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Βell.
Μια πρωτόπειρη υπουργός εξωτερικών, ένας νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, μια σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις και μια σκοτεινή, φονική συνωμοσία που απειλεί να αλλάξει τα πάντα στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Αυτή θα είναι με δυο λόγια η υπόθεση του βιβλίου, που αντλεί έμπνευση από την πρόσφατη προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ και φυσικά από την εμπειρία της ίδιας της Κλίντον ως υπουργού Εξωτερικών.
Η Χίλαρι Κλίντον υπηρέτησε ως υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στην κυβέρνηση Ομπάμα για τέσσερα χρόνια από το 2009 έως το 2013, και έχασε τις εκλογές ως υποψήφια των Δημοκρατικών από τον Ντόναλντ Τραμπ το 2016.
Οι εκδότες υπόσχονται ένα παρασκηνιακό δράμα με πλοκή που δε θα μπορούσε να υφάνει κανένας που δεν έχει ζήσει το σύστημα από μέσα και δεν έχει εσωτερική πληροφόρηση.
Η ίδια η Χίλαρι Κλίντον χαρακτήρισε τη συγγραφή με την Πένι, «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ενώνουμε τις εμπειρίες μας για να εξερευνήσουμε τον περίπλοκο κόσμο της διπλωματίας και της προδοσίας. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται την πρώτη φορά».
Η Καναδή συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών μυστηρίου γνωστή για τη σειρά με τον επιθεωρητή Αρμάντ Γκαμάς είπε ότι ήταν μια απίστευτη εμπειρία «να μπείς στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στον Λευκό Οίκο, στο μυαλό της υπουργού Εξωτερικών. Πριν ξεκινήσουμε μιλήσαμε πολύ για την περίοδο που ήταν Υπουργός Εξωτερικών. Ποιος ήταν ο χειρότερος εφιάλτης της; τη ρώτησα. "Ένα κράτος τρόμου" ήταν η απάντηση» είπε η Πένι.
Το προηγούμενο βιβλίο της Χίλαρι Κλίντον «What Happened», με θέμα την ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ πούλησε 300.000 αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.
Με πληροφορίες του lifo.gr
Σχετικά
Η νέα οδός Γλάδστωνος στη Λάρνακα, είναι... υπέροχη (εικόνες)
Τα έργα στην ανανεωμένη οδό, ολοκληρώνονται
Οι 10 προορισμοί στην Ευρώπη που κάνει ζέστη και τον χειμώνα - Ανάμεσά τους και η Κύπρος
Από τα Κανάρια νησιά μέχρι και τη Μαδέρα, δέκα μέρη της Ευρώπης που παραμένουν φωτεινά όταν ο υπόλοιπος χάρτης «παγώνει»
Διαμονή στα 13 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα στον Πρωταρά που είναι ανοικτά ολόχρονα
Επιχειρήσεις που παραμένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο
Το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο ανοίγει πλήρως και επίσημα τις πύλες του
Πλησιάζει η πλήρης επίσημη έναρξη του μουσείου και ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Μουστάφα Μαντμπούλι ελπίζει ότι στην τελετή των εγκαινίων, το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, θα παρευρεθούν πολυάριθμοι διεθνείς αρχηγοί κρατώ
Η Πετρολίνα διπλά βραβευμένη για “Αριστεία στη Συνεργασία” στα Cyprus Responsible Business Awards 2024
Αναγνώριση της διαχρονικής της συνεργασίας με την Europa Donna Κύπρου και το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου
Οι 20 πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο
Αυτές είναι οι 20 πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τους ντόπιους, όπως προέκυψαν από την έρευνα του Time Out
Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Όσοι ταξιδεύουν για τα Χριστούγεννα φαίνεται να αναζητούν λίγο χειμωνιάτικο ήλιο, σύμφωνα τουλάχιστον με την έρευνα της Kayak
«Κολλημένη» στα ψηλά η θερμοκρασία στην Κύπρο - Το σκηνικό του καιρού μέχρι και την Κυριακή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος παραλιακός πεζόδρομος της Κύπρου
Το νέο στέκι για εκατοντάδες άτομα καθημερινά, ντόπιους και επισκέπτες
ISTF 2025: Το Διεθνές Φεστιβάλ που τάραξε τα νερά του θαλάσσιου τουρισμού
Ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση τεράστιου βεληνεκούς στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 8 προορισμούς, με μόνο €22.87 (μόνο για σήμερα)
Ανάμεσα στους προορισμούς που συμμετέχουν στην προσφορά είναι μερικές από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις
H επόμενη αργία για φέτος... φέρνει ένα υπέροχο τετραήμερο!
Το επόμενο «καθαρό» τετραήμερο είναι τα Χριστούγεννα 2025