Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2021
Κυρίως αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός. Στην ατμόσφαιρα παρατηρείται σκόνη η οποία θα είναι παροδικά αυξημένη σήμερα και αύριο.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Θερμή αέρια μάζα θα επηρεάζει την περιοχή, μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι παροδικά αυξημένες, την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη η σκόνη θα υποχωρήσει.
Σήμερα, αρχικά θα εμφανίζονται ψηλές νεφώσεις, ενώ σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά σταδιακά στα νοτιοδυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, στο εσωτερικό και σε ανατολικές παράλιες περιοχές, πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 14 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.
Την Τετάρτη και την Πέμπτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά και μεμονωμένες βροχές, ενώ το απόγευμα και το βράδυ δυνατό να σημειωθεί και
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, όπου θα κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά. Την Παρασκευή αναμένεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυμανθεί γενικά γύρω ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Unwrap the season στο Aphrodite Hills Resort
Αξέχαστες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του θρυλικού ξενοδοχείου Βερεγγάρια στον Πρόδρομο
Η οροφή του Berengaria παίρνει ξανά την τελική της μορφή, σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή για τον χώρο
Οι πιο ακριβές και οι πιο φθηνές χώρες για τουρίστες – Τι δείχνει πρόσφατη μελέτη
Πόσα χρήματα ξοδεύει κατά μέσο όρο ένας επισκέπτης σε μια χώρα
Αυτή είναι η νέα Λαϊκή Αγορά της Δερύνειας - Πότε θα λειτουργήσει
Νέα εποχή για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας της περιοχής
Δωρεάν στάθμευση για την εορταστική περίοδο στον Δήμο Στροβόλου
Μέχρι την Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου 2026,
Γιορτινός Δεκέμβριος στο Columbia Beach Resort
Ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση, επανασύνδεση και ποιοτικές στιγμές φέτος τις γιορτές
Οι 25 κορυφαίοι προορισμοί και οι εμπειρίες για το 2026
Τα καλύτερα μέρη για ταξίδι το 2026 αλλά και τις must-do εμπειρίες για τη νέα χρονιά.
Πρόβλεψη για νέες βροχοπτώσεις και πτώση θερμοκρασίας στην Κύπρο
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Οι «αρχιτέκτονες» του AI το «Πρόσωπο της Χρονιάς» του Time
Η AI, σύμφωνα με το TIME, έχει αποκτήσει μεγάλο γεωπολιτικό ρόλο - Πρόσωπο της Χρονιάς για το περιοδικό
Νέα κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Νέα Κίτρινη Προειδοποίηση για καταιγίδες με ισχύ από τις 13:00 ως τις 16:30 σήμερα εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.
To Lupin επιστρέφει με τέταρτη σεζόν - Η ανάρτηση του Netflix
Πότε θα κάνει πρεμιέρα η τέταρτη σεζόν του Lupin
Αυτή η πόλη κέρδισε τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2030
Πώς εξελίχθηκε η διαδικασία επιλογής, τι οδήγησε στη νίκη της πόλης και ποια είναι τα επόμενα βήματα μέχρι το 2030