Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2021
Στους 37 βαθμούς αναμένεται να ανέλθει σήμερα η θερμοκρασία στο εσωτερικό ενώ στους 30 στα παράλια και στα ψηλότερα ορεινά. Από αύριο ξεκινά να υποχωρεί η σκόνη που παρατηρείται στην ατμόσφαιρα.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Η θερμή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή καθώς και η σκόνη που παρατηρείται στην ατμόσφαιρα υποχωρούν την Τρίτη.
Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 και τοπικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και κατά τις αυγινές ώρες τοπικά στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και μέχρι το πρωί στα δυτικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 18 βαθμούς στα παράλια.
Την Τρίτη, κυρίως αρχικά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την Τρίτη, περαιτέρω πτώση την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
“Έφυγε” η σπουδαία ιστορικός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ σε ηλικία 99 ετών
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών η σπουδαία βυζαντινολόγος και ιστορικός Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ
45 εκδρομικοί χώροι για να περάσεις όμορφα στη φύση την Καθαρά Δευτέρα
Γιορτάζουμε την αρχή της Σαρακοστής και κόβουμε την μούττη της σε πανέμορφους εκδρομικούς χώρους σε όλη την Κύπρο
«Beat My Guest»: Ένα ξεχωριστό μουσικό game show κανει πρεμιέρα στο Σίγμα
Το μουσικό game show που θα μας κρατάει συντροφιά καθημερινά με κεφάτες homemade συναυλίες
Ένα ελληνικό νησί στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου
Απέσπασε μία διεθνή διάκριση καθώς συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς που προτείνεται να επισκεφθεί κανείς το 2026 για «slow travel»
«The Floor»: Όλα όσα θα γίνουν στο επεισόδιο της Παρασκευής
Οι δυναμικές αναμετρήσεις γνώσεων με στόχο το «Χρυσό Τετράγωνο» συνεχίζονται
5 ξεχωριστές εξορμήσεις εντός Κύπρου για τις αργίες των Καρναβαλιών και της Καθαράς Δευτέρας
Ετοιμάσου για μία μίνι εκδρομή για να απολαύσεις τις ομορφιές της άνοιξης στην ύπαιθρο
10 όμορφα πετρόκτιστα καταλύματα για διαμονή στο βουνό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Η ζεστασιά της πέτρας και του ξύλου σε 10 αγροτουριστικά στην ορεινή Κύπρο για ένα χαλαρωτικό τριήμερο
10 εικόνες από την πολύχρωμη και εντυπωσιακή Παιδική Παρέλαση της Λεμεσού
Χιλιάδες παιδιά γέμισαν χρώμα και χαμόγελα την παραλιακή Λεμεσό
Tι θα δούμε στο Happy Traveller αυτο το Σάββατo
Το εντυπωσιακό Zip Line του Ευτύχη διπλα απο τους καταρράκτες του Νιαγάρα
Με αυτές τις 2 αεροπορικές εταιρείες, τα παιδιά ταξιδεύουν δωρεάν
Τώρα η οικογένεια έρχεται πρώτη και το μόνο που θα σε απασχολεί είναι να ανακαλύψετε μαζί νέους προορισμούς και να δημιουργήσετε αναμνήσεις.
Ελληνικό νησί γίνεται αντικείμενο λατρείας για τους Βρετανούς
Ξεχωρίζει για τα γραφικά χωριά του, τη γαστρονομία και τις πεζοπορίες εξερεύνησης στο όρος Κέρκης