Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2021
Το Caldi Coffee Beans Enaerios είναι νέο καφέ, ωραίο και σε κεντρική τοποθεσία, στη Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄(στον Εναέριο) στη Λεμεσό... Και το καλύτερο είναι ότι αυτήν την περίοδο που οι καφετέριες και τα εστιατόρια παραμένουν κλειστά, εδώ σε εξυπηρετούν με take away ενώ έρχονται κοντά σου και με delivery... ικανοποιώντας καθε σου επιθυμία.
Εδώ σε περιμένουν από το πρωί για τον πρώτο σου καφέ μέχρι αργά το απόγευμα για την τελευταία σου γλυκιά μπουκιά.
Αυτό το φιλικό στέκι ξέρει από καλό καφέ και σκοπός των ανθρώπων του είναι να σε μυήσουν και σένα στα μυστικά του, για να τον απολαμβάνεις όπως ακριβώς πρέπει κάθε στιγμή της ημέρας, όλες τις ώρες.
Άλλωστε, τον καλό καφέ τον αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη γουλιά, και είναι αυτός που σε οδηγεί ξανά και ξανά στο αγαπημένο σου στέκι!

Τον καφέ σου, λοιπόν, θα τον συνοδεύσεις με φρεσκοψημένα αλμυρά, κρύα σάντουιτς, τα οποία παρασκευάζονται την ίδια στιγμή που θα δώσεις την παραγγελία σου.
Πέρα από καφέ και καλοφτιαγμένα σνακ, εδώ θα σου φτιάξουν τη μέρα με καλό φαγητό σε πακέτο (από burger και τεράστια μπριζόλα, μέχρι σαλάτες, club sandwich και pasta), θα σε δροσίσουν με παγωτό και υπέροχα milkshake, ακόμα και με φοβερή σπιτική λεμονάδα.
Παράλληλα, θα φροντίσουν κι εσένα που ακολουθείς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής! Έτσι θα σε ενισχύσουν με δροσερούς φυσικούς χυμούς… όλα φρεσκοστυμμένα για σένα! Εκτός, βέβαια, κι αν προτιμάς ένα καλοφτιαγμένο παγωμένο τσάι.
Άπαξ όμως και γνωρίσεις το Mooveat Protein Smoothie θα το κάνεις στάση ζωής. Είναι ο πιο γευστικός τρόπος να πάρεις μέχρι 29g πρωτεΐνης και μαζί απίθανη αίσθηση Φράουλας, σοκολάτας ή cookies. Από το Caldi κι αυτό!
Στα συν βάλε και τις πολύ καλές τιμές του, καθώς επίσης και το άκρως εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό που σε κερδίζει μεμιάς!
Το Caldi Coffee Beans Enaerios θα το βρεις στον Εναέριο, στη Λεμεσό ή θα παραγγείλεις μέσω Foody ή Wolt.
(25 353539) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' 235A, Λεμεσός.

Σχετικά
Στο ολοκαίνουριο μοντέρνο καφέ της Λευκωσίας πρέπει να πας
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Διάσημο εστιατόριο μετακομίζει στην ορεινή Λεμεσό (μόνο για μία μέρα)!
Το Salt & Fire παρουσιάζει το “Awakening Vol. 3” σε συνεργασία με το Οινοποιείο Τσιάκκας
Δοκιμάσαμε τα ανανεωμένα πιάτα του βραβευμένου Ταβερνείου Το Ιστορικόν
Ένα στέκι που μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά
Vetrina: Ένα διαχρονικό ταξίδι στο μεσογειακό πνεύμα της γαστρονομίας
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection Hotel, ιδιοκτησία της MHV, ανακοινώνει και επίσημα την άφιξη του ολοκαίνουριου, dine, wine & deli Vetrina
O Chef της Χρονιάς 2025 μάς στρώνει (εκλεπτυσμένο) σαρακοστιανό τραπέζι με θέα τη θάλασσα
Καθαρά Δευτέρα στο NEREA by AMARA: Ένα δημιουργικό σαρακοστιανό γεύμα με θέα τη θάλασσα
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Το νέο Kawacom’s στεγάζεται στο Karyatides Building, στην οδό Αθηνών 176
Οριστικά κλειστό δημοφιλές και ιστορικό παραλιακό στέκι του νησιού
Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας ολοκληρώνει το κύκλο του
22 νόστιμες διευθύνσεις για απολαυστική ταχινόπιτα την Καθαρά Δευτέρα και τις νηστείες
Εδώ θα βρεις τις πιο νόστιμες ταχινόπιτες
Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο Nomad Bread & Coffee που άνοιξε σήμερα τις πόρτες του
Η Λεμεσός μόλις απέκτησε ένα ακόμα Nomad Bread Coffee, το τέταρτο στην πόλη
10+1 εστιατόρια με πλούσιο μπουφέ, για Καθαρά Δευτέρα στο βουνό
Mε πλούσιους μπουφέδες που περιλαμβάνουν νηστήσιμα ορεκτικά, λαχταριστά μαγειρευτά και εκλεκτά θαλασσινά σχάρας
7 artisan bakeries του νησιού για τις λαγάνες της Καθαράς Δευτέρας
Οι πιο μυρωδάτες, προζυμένιες και δημιουργικές λαγάνες που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος
Πού θα φας καλά στη Λευκωσία την Καθαρά Δευτέρα
Σ' αυτή την αυλή, η Σαρακοστή ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο!